Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 986
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
mikipoli, иска регистрация, а аз не. Благодаря, ще се оправя.

# 376
Да, аз затова си направих , защото иначе не ми дава да виждам всички клипове от потребителя , отваря само с директен линк към епизода . Мога да извадя всички линкове към всички епизоди , но ще отнеме време

# 377
Тук гледам и аз, като ми се показва прозореца за регистрация давам Х и си гледам спокойно.

https://ok.ru/video/c3474871

# 378
  • Плевен / София
Може ли някой да ми даде линк към преведените епизоди в ok.ru , изгубих си някъде из памета на лаптопа линка.
https://ok.ru/video/1790644128439

# 379
Тези линкове от последните два поста търсих, благодаря. Flowers Hibiscus Прочистих си лаптопа и то качествено.Joy

# 380
Yаssi N, добре дошла и ти при нас.Flowers HibiscusSmiley

Искам обаче да те предупредя, че тук на заглавната страница на всяка тема се слага 18+ и
                         това никак не е случайно. Всяка вечер тук се размъкват едни кексове, едни банани, къде
                         обелени къде необелени, едни точилки с по 2 прасковки за баланс. Забравих да спомена,
                         че и поръската на кекса се е дискутирала, за зеленчуци и плодове да не говорим.Имаше споме-
                         нати и някакви анаконди, какво да ти кажа креативни девойки. Можеш ли да издържиш преди
                         да си се гътнала от смях, но щом следиш темата отдавна значи си подготвена. Тук вечерно
                         време се пожелават и мокри сънища, отчита се на Керем панталона, доколко е повдигнат.
                         Явно вече на балкона става тясно, че честичко започнаха да идват нови Момичета, колкото
                         повече, толкова по-добре.
                         Момичета мислете позитивно, няма при такава популярност в международен план да занулят
                         ей така в нищото сериала. Може 2-ри сезон да има по-малко епизоди, но във всички случаи се-
                         риала ще продължи и ще има един логичен завършек. Ако Фокс направят тази глупост си мисля,
                         че много ще се изложат пред партньорите си в чужбина, а за Дизилах да го д...т.извинете ме,но
                         вече е вечер, а и има написано 18+.

Момичета, не позволявайте мъжете ви да четат тук, че излацията ще е голяма.
                         Очаквам фрага, лекичка от мен.

# 381
  • Кърджали
О вярно, аз бях забравила че съществува нещо, наречено фраг...
Добре дошли на новодошлите!

# 382
Здравейте, прекрасни момичета!

Слизам за малко не от балкона, а от въртележката на ежедневието ми.
Поздравления за чудесната тема! Само истинската и чиста любов могат да сътворят този уют и красота.
Със закъснение поздрав за Сани и пожелание радостта, любовта и щастието винаги да са навреме при нея.
Мики/Поли, твоите сладури топлят душата ми.
Алекс, надявам се и твоят чаровник Анди вече е добре.

Гости, благодаря за преговора! Толкова моменти, заредени с магнетизъм, страст, и смях, че можеш да гледаш отново и отново без да се наситиш.
Yassy_N, добре дошла! В този форум си спомних, че душата няма възраст. Тук мога да бъда на 13 като Марийка Налбантова, на 24 като Пеперудка(отдавна не съм я срещала тук), на 28-29 като БРО, Систъра, Магийка, Марги, Мики и останалите феи. 😃
Момичета, благодаря за всичко което споделяте! За информацията, вълненията, позитивизма!  За това, че сте тук и правите деня ми слънчев и усмихнат!

Преди време имаше вълнения за пропуснатия епизод миналата събота, късния час на излъчване тази събота, и прекъсването за около 2 месеца. Мисля, че повечето продукции в тази ситуация биха обявили карантина, край на сезона в нищото, и неясни обещания за продължение в бъдеще. Затова приемам този 39 епизод като подарък към нас - съпреживяващите тази приказка. И съм благодарна на всички замесени в нея за волята и желанието да ни зарадват въпреки болните, промените в сценария и програмата на Fox.

Хубава вечер! Вълшебна нощ!

# 383
Здравейте! Hug
Добре дошли на слезлите от балкона! Flowers Hibiscus
Не говорете за финал на сериала, само на сезона ще е. Все пак кой би се лишил от този интернационален интерес. Фокс от сега са недоволни от случващото се като ни няма, взеха да падат във всички категории. Мисля че не биха ни спрели сериала. Дано и те така разсъждават като мен. Grinning
Ханде наистина е прекрасна, голяма красавица, изящна. Керем бей пък е чок секси мъж, ама зает. Той винаги я гледа с едно обаяние, един влюбен поглед. В лайфовете много им личи това вече. Heart Eyes
Фраг чакаме, фраг. Не вярвам докато не видя. Grinning
Благодаря ви на всички за цялата информация, която споделяте! Purple Heart
Една от любимите ми целувки по бузата. Серкан така се подсмихва, аха той Керем не бил в роля Joy

# 384
  • Кърджали
s...v, благодаря, Андичко е по-добре вече. Оше кашля, но се надявам да отмине.
Скрит текст:

# 385
Ханде и нейните партньори в сериалите Wink

Арабите са на 100 % сигурни, че до края на месеца ще имаме официални ХанКер Sparkling Heart

# 386
  • Плевен / София
Алекс, да ти е живо здраво момчето...За съжаление така растат...боледувайки....
Добре дошли на престрашилите се и скочили от балкона...
Благодаря на всички, които споделиха с мен емоциите от преговора на днешната серия....
Гответе куфарите с къси панталонки, тениски...джапанки...Утре отиваме в Анталия....Ако ви потрябва нещо друго няма страшно...спонсора е насреща-Серкан Болат...

Освобождавам мястото на младежите и вълненията за 18+ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 387
  • Пришълец
Фраг ли чакаме?! Не съм разбрала, но дано има Smile

Алекс, много сладък малкия юнак, да ви е жив и здрав!

Радвам се да те видя пак при нас, Силве!
Душата няма възраст, така е, но и до една ми звучите младежки. Започнахме сами да се издаваме иначе не бих и предположила, че някои момичета са по-големи от други. Sweat Smile
А Пеперудка правилно си забелязала, както и другите две студентки Надали и Белла отдавна не са се отбивали...

# 388
Алекс, малкият е голям сладур, да ти е жив и здрав  Hug

Продуцентите ни са големи пичове Wink : На въпрос от  преди малко, "Ще имаме ли фраг тази вечер?"
Отг: "50:50"
все ще познаят .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 389
Гости , отивам да слагам джапанките , флип-флоп Joy
Алекс , жив и здрав да е мъника и да почва градина , че да си починеш Grinning моите вече цели ДВЕ седмици ходят , събитие Joy
Една красавица за разкош Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт