Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 986
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Tanita53 коректно е да отговоря на поста ти и затова, ще споделя - много отдавна чета всички Ви, още от 39тема. Харесвам настроението и хармонията в темата и си позволих да споделя стихотворение, което според мен е в съзвучие с нагласите Ви в т.ч. и мойта. Отдавна можех да коментирам и споделям, но прецених, че когато има синхрон между хората в темата, така и в живота ... всяка намеса в случя моята може да разбалансира хармонията. Благодаря на основните участници в нея: Вълнуващата се Бърборанка, винаги позитивна; гостоприемната Маргарита; Алекс и   Али с техните бързи и точни преводи, nuramma - жената или момичето с много финес в исказа, малолетната с изключителното чувство за хумор Nalbantova, подредената и всеотдайна Есена магия и не на последно място ти, за която се зарадвах от все сърце. Сигурно пропускам някои основни, като Blue, кукличка, гости и другите впечатлили ме.  Моля Ви, останете винаги така позитивни, искренни и чувствени. Ще се опитам да не наруша хармонията. Много дълго се получи ...

# 406
Уж пази заболяването в тайна, пък взел изследванията с него. Thinking Недообмислено малко, иначе трябва да завършим леко драматично, да ни държи под някакво напрежение до юни.

# 407
  • Плевен / София
Казвах си, че много хубаво, не е на хубаво...Накрая Еда намери изследванията на Серкан

# 408
Здравейте, момичета!
Добре дошли на всички, осмелили се да пишат!
Честит празник, на всеки, който празнува!
Бързо оздравяване на болните, а здравите да се пазят!
Снимките на Ханде са ослепителни!

Еда разбира за тумора и май финала ще е тъжен!

# 409
  • Кърджали

Серкан:Направи нещото, което никога не би направил.
Еда:Кое е нещото, което никога не би направил?
Жена:Готов ли си?
Серкан :Моля?
Жена:За сцената. Готов ли си.
Еда:Да не би нещото, което никога не би направил да е актьорството?
Серкан :Няюа да играя
Мъж:Имаш две реплики л сцена с целувка и толкова
Еда: Целувка ли?
Еда:Зашо го правим това? Има ли нешо, което криеш от мен?
Серкан :Еда, не крия нищо от теб. Обичам те. Много те обичам.
Еда:Серкан? Какво е това?

# 410
Само любов , любов виждам аз , нищо друго Heart Eyes нормално е да завършим с някаква драма, че да има интерес за новия сезон

# 411
  • Плевен / София

Серкан:Направи нещото, което никога не би направил.
Еда:Кое е нещото, което никога не би направил?
Жена:Готов ли си?
Серкан :Моля?
Жена:За сцената. Готов ли си.
Еда:Да не би нещото, което никога не би направил да е актьорството?
Серкан :Няюа да играя
Мъж:Имаш две реплики л сцена с целувка и толкова
Еда: Целувка ли?
Еда:Зашо го правим това? Има ли нешо, което криеш от мен?
Серкан :Еда, не крия нищо от теб. Обичам те. Много те обичам.
Еда:Серкан? Какво е това?
Серкан повтаря стари грешки...Криеше истината за родителите на Еда, сега за заболяването си...За мен това е липса на доверие в Еда и нейната сила да бъде до него в добро и лошо.....
Благодаря Алекс за бързия превод

# 412
# 413
Благодаря, Алекс! Хареса ми, видяхме последната сцена явно пак, но нищо, поне който се е съмнявал дали ще има сезон две, може да се успокои, ще има нов сезон Grinning
Хубава ще е серията, май само в караваната ще е, ще има много любов, звезди... и още нещо Stuck Out Tongue Winking Eye
Редактирам се, че и експресният превод е тук, благодаря, Али!

# 414
  • София
Ох... някак носталгично ми стана и малко тъжно. Знам, че това не е раздяла, а само почивка... но ще ми липсват много! Heart

Алекс, Али, благодаря ви за бързите преводи, страхотни сте!!!

# 415
  • Плевен / София
Благодаря

# 416
  • Кърджали
Тв не се научиха да говорят един с друг като има проблем. Донякъде го рсзбирам, как се казва " миличка, знаеш ли какво научих,. Я слушай, имам тумор в мозъка, за късмет е рядък тип и не подлежи на операция". Но от друха страна.... Еда има право да знае, не да живее в някакъв измислен рай, в някакво бягство от реалността (както прави в момента Серкан)

# 417
Не че нещо, но за Хектор някой мисли ли ?

# 418
  • Плевен / София
Тв не се научиха да говорят един с друг като има проблем. Донякъде го рсзбирам, как се казва " миличка, знаеш ли какво научих,. Я слушай, имам тумор в мозъка, за късмет е рядък тип и не подлежи на операция". Но от друха страна.... Еда има право да знае, не да живее в някакъв измислен рай, в някакво бягство от реалността (както прави в момента Серкан)
Точно....Липсата на доверие за мен е по важно от това да повтаряш "много те обичам"...Ако е така споделяш всичко с най близкият си човек....Не е лесно да кажеш истината, но още по трудно е след това, да погледнеш в очите човека, който си лъгал...Еда не е глупава...работохолика Серкан няма така изведнъж да остави работата и да тръгне да изпълнява несбъднати желания....

# 419
  • София
Аз разбирам Серкан. Ако каже на всички, че има тумор, който на този етап не може да се оперира, то те ще го гледат като умиращ, ще го съжаляват и щадят, а на Серкан ролята на жертва не му отива. Това, от една страна. От друга, той знае колко много ще нарани любимите си хора, казвайки им за болестта си - Еда, която страда, откакто го познава. Колко щастливи дни имаха и колко нещастни?? И Айдан, която вече е загубила един син. Затова на този етап премълчава. Иска да си подари още щастливи дни с Еда, още спомени, преди да й каже истината. Защото съм сигурна, че не мисли да крие от нея вечно. Но все пак гледаме филм и е финал на сезона, трябва да завършим драматично и с въпросителни, за да ни държи напрежонка до началото на втори сезон. Wink

Въобще не виня Серкан за избора му да крие на този етап. Не мисля, че това е добър пример за проблема в комуникацията, който имат. Такъв съществува и съм съгласна, че те така и не се научиха да говорят един с друг, да споделят, да си имат доверие. Но след всичко преживяно, смятам, че занапред ще бъдат много по-откровени един с друг. Просто след случилото се през последните месеци (провалена сватба, самолетна катастрофа, амнезия, бременност на Селин) това с тумора идва като капак. Та тези хора нямат два дни да си отдъхнат, без да изскочи нова драма. Да се порадват един на друг. Да се обичат. Така че подкрепям Серкан в решението му да си подари няколко безгрижни дни с Еда, правейки това, за което винаги е мечтал, но е отлагал до момента. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт