Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 986
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Ако някой иска да стане разноглед като мен Joy

# 421
  • Плевен / София
БРО, не казвам да бие тъпана пред всички, че е болен...но на Еда трябваше да каже...Не да и хвърля прах в очите....Както видяхме рано или късно всичко излиза наяве...

# 422
  • София
Понеже излезе вторият фраг, обсъдихме го, а съм изморена, вече мога да ви пожелая лека нощ и да си легна спокойна. Hug

Пожелавам ви Sparkling Heart розови сънища Sparkling Heart с този любим мой стих на Вапцаров:
“Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя -
вратите не залоствай.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам -
ще те целуна и ще си отида.”

Гости, напълно съм съгласна, че трябваше да й каже и това решение на сценаристите Еда да научи случайно  не ми допада, но го очаквах, все пак сериал да става. Wink Като казах, че разбирам и подкрепям Серкан в решението му първоначално да скрие, за да изживее няколко безгрижни и щастливи дни с Еда, нямам предвид да не й казва въобще. Повече щеше да ми хареса, ако й беше споделил в някоя от вечерите им в караваната, но... пак ще се повторя - сериал да става. Аз дори очаквах да имаме припадък и така Еда да разбере... Чакам си епизода, за да видя какво са решили сценаристите и накъде ще ни отведе историята. И нямам търпение! Simple Smile

# 423
И аз подкрепям Серкан с идеята за няколко прекарани дни само с Еда, но всички знаем работохолика Серкан и това изобщо не му е присъщо. Не знам как Еда (или поне не си спомням) не се зачуди поне за момент какво става и защо Серкан зарязва всичката си работа с лека ръка. Цялата история с тумора ми е много абсурдна, но нали сме сериал..
Нелогично ми звучи това Серкан да крие за заболяването, по всякакъв начин да убеждава Еда, че няма нищо, обаче си взел всички изследвания със себе си. Не виждам смисъла тук. Expressionless Подкрепям Гости в тази ситуация. Трябваше да каже на Еда. Да, ще я нарани; да, ще я боли много; да, ще бъде в шок, но поне ще го е чула от самия него, а не да научи сама случайно. Не знам за вас, но моето доверие ще се разклати в такава ситуация. Има такъв голям проблем, а той предпочита да си замълчи и да се преструва, че нищо не се е случило. Забравя за всичката си работа, проекти и т.н. и отива на каравана, но в бързината си взима и документите със себе си. Да, нека си подари няколко прекрасни дни с Еда, но да й сподели сам в някой момент. С инцидента с родителите на Еда беше същото едно към едно. Ако не се чувстваше притиснат, Серкан нямаше да й сподели и Еда пак научи от друго място..
Но нали трябва да имаме втори сезон, та простено им е. 😀

# 424
На нас ни изглежда много време, но в сериала  май са минали два дни, откакто разбра Серкан, така че определено си заслужава след всичко преживяно да си поемат и двамата глътка въздух, но особено Еда има нужда най-накрая от малко щастие! Хубавото е, че със сигурност ще се справят с тумора му и ще имаме щастлив финал лятото Hug
Лека нощ! Nature Stars

# 425
Хандемиии Heart Eyes

# 426
  • София
Магийке, Гости, Алекс, много бързате с реакциите според мен - пак сме видяли избрани моменти с продължителност под две минути от серия два часа и половина... Мисълта ми е, че не знаем цялата картинка. Не знаем дали Серкан не е решил да си подари няколко дни с Еда, преди да й каже, но тя за негов лош късмет го изпреварва и научава сама. Не виждам причина за разклатено доверие. Напълно бих разбрала любимия си човек в такава ситуация. Повече ще съм притеснена за здравето му, отколкото да мисля за това защо не ми е казал и да му се сърдя. Абсурд! Също така, не знаем защо носи изследванията със себе си. Може да има логична причина. Серкан в случая послуша лекаря, който му каза да си живее нормално засега и ще се чуват, тоест ще следи състоянието му. Може би трябваше да си направи още изследвания, да поиска второ мнение и така нататък, но... Да, Серкан освен работоколик беше и хипохондрик, само че още в историята с амнезията забравиха за това му качество. Wink А Еда не се усъмни в странното му поведение, защото наистина много им се струпа, много преживяха и прие, че Серкан просто иска да е с нея, да забравят за всичко, да се порадват на живота. Нека сме търпеливи, малко остана. Да изгледаме епизода в събота и после ще разсъждаваме. Имаме два месеца време да разнищим целия финален за сезона епизод. Grinning

# 427
Това е моето виждане за нещата от видяното до момента. Споменах разклатено доверие, защото доверието на самата Еда се разклати, когато Серкан не й сподели за инцидента с родителите й, а сега тя разбира за болестта на любимия си и пак не от самия него. Какво ли би последвало, като си познаваме Еда? В една двойка/семейство, според моите разбирания, не трябва да има скрити неща, независимо от какво ествство са те, а самия лекар му каза да си живее живота нормално, а това не е нормалния живот на Серкан. 😂 Това са подробности, аз също бих била загрижена за здравето на любимия, разбира се, но и бих се замислила защо отново откривам нещо толкова важно сама. Знаейки реакциите на Еда, като нищо и тя да реагира така. 🙈
Може мнението ми да не ви се харесва, но.. така мисля аз.

# 428
  • Пришълец

Heart

# 429
  • София
Магийке, не сме на по 13-15 (освен Налбантова де Grinning), че да се сърдим една на друга, когато мненията ни не съвпадат. Тук не става дума дали нечие мнение ни харесва или не. Мисълта ми е, че много избързваме с реакциите, преди дори да сме изгледали епизода. Според мен парченцата от пъзела ще се наредят в събота и нещата може да не са такива, каквито ни се струват в момента. Както неведнъж е ставало, фраговете ни подвеждат, настройваме се, след което гледаме епизода и мнението ни се променя. Да не говорим, след като го гледаме с превод... Simple Smile Ето защо аз не се настройвам предварително и ще коментирам, след като гледам. На този етап единствено исках да споделя, че разбирам Серкан в решението му да скрие първоначално истината. Откривам логика и не го виня. Но пак казвам - да скрие първоначално, не бих го подкрепила в това да крие от Еда по принцип. Да чака едва ли не края и на смъртния си одър (какъвто знаем, че няма да има) да й каже. Wink

# 430
  • Кърджали
ЯАаа, БРО, мисля че съм казвала около милион пъти, аз съм посмедният повек, който ще съди Серкан (щото дори и в тази ситуация, сигурно и аз като него първо бих си замълчала докато осмисля ситуацията. Не от недоверие към близкия, а топно зараси това - да осмисля, да приема. Трудно се съобщава такава новина...) рЧакам да видим все пак Серкан имал ли е намерение да ѝ каже алед тоса кратко бягство от реалността
Но това не промвня факта, че проблвмите между тях идват основно от това - когато трябва да седнат и да поговорят сериозни, мълчат, пази тайни, крият... И после - ама защо стана така... Да ги хване и да ги набие човек.
И все пак - не давам и прашинка да падне върху Серкан Болат.

Ако серията приключи ссамо с намирането на изследванията пак добре. Аз се бях подготвила психически за припадък, нещо страшно, което да ме кара до юни да си изгризкам ноктите

# 431
  • София
+1 за всичко Wink

Скрит текст:
ЯАаа, БРО, мисля че съм казвала около милион пъти, аз съм посмедният повек, който ще съди Серкан (щото дори и в тази ситуация, сигурно и аз като него първо бих си замълчала докато осмисля ситуацията. Не от недоверие към близкия, а топно зараси това - да осмисля, да приема. Трудно се съобщава такава новина...) рЧакам да видим все пак Серкан имал ли е намерение да ѝ каже алед тоса кратко бягство от реалността
Но това не промвня факта, че проблвмите между тях идват основно от това - когато трябва да седнат и да поговорят сериозни, мълчат, пази тайни, крият... И после - ама защо стана така... Да ги хване и да ги набие човек.

Ако серията приключи ссамо с намирането на изследванията пак добре. Аз се бях подготвила психически за припадък, нещо страшно, което да ме кара до юни да си изгризкам ноктите

# 432
  • Монтана
Марго, благодаря за тези фотоси!
На последната снимка Керем е невероятно чаровен! Вземам си я!
Алекс, Али, благодаря за превода и бързите ви реакции за фрагмана!Страхотни сте, да сте живи и здрави!
И аз като Бро ще изчакам с коментара по повод скриването на истината за заболяването на Серкан!...Може би защото аз бих направила същото, познавайки страховете на моя съпруг за здравето ми! Понякога скриването на едно заболяване е спестяване на създаване на такова у човека, когото обичаш най-много на този свят! И аз ще предпочета да остане само за мен!Но пак казвам, ще го коментирам след събота!...
Лека нощ, дами! И бъдете здрави! Другото го можете! Чета ви и го знам, убедена съм в това без да ви познавам!Друго всичко можете!

# 433
  • София
Чакан фраг,пак разбуни фантазиите ни.На мен не ми се струва че мисли да крие,не би взел изследванията с него.И тези моменти които наблюдаваме,да много я обича,но любовта вече аз я виждам между тях не като желание и страст,в тези миниатюрни откъсчета имам усещане за изиграно доверие.Приели са любовта си ,те са си достатъчни опряни един на друг и черпейки сили  от усамотението им.Смятам,че просто Еда избърза и намери документите,а не че Серкан този път е мислил да скрие.Просто усещането за пълната им отдаденост,за съпреживяване  са го накарали с ден или два да забави признанието за болестта,да даде не само на Еда но и на себе си няколко безоблачни часа,няколко моменти след всичко преживяно между и от тях,за тиха и безоблачна  любов. По погледа  на Серкан когато видя Еда с документите,аз не виждам притеснение,че е хванат да крие нещо,просто е примирен ,те се обичат ,ще и разкаже и ще преживеят  и това .Остава съвсем малко,ще разбере накъде ще ни отведеат сценаристите,ще има очакване за втория сезон ,но очакване за съвместния им живот и здравето на Серкан,а не за връзката между тях,тя е ненарушима.

# 434
Споко, няма да падне прашинка, най-вероятно той да падне като талпа. Най-логично ми се вижда такъв финал, защото нямаме друг проблем в момента, който да ни държи 2 месеца и да се чудим какво е станало. Поне така си мисля де, знам ли. (о, могат да катастрофират, туморът му да се намести и да си хване пътя, а Еда да пострада... нали сменяме ролите. Сега тя да не го помни Grinning )

Понеже често обуваме техните обувки, та реших да пробвам Серкан кой номер носи и да помисля - как ще сервирам такава новина на хората, с които разменяме взаимни чувства? - Не знам колко време ще водя битка със себе си, докато го приема, а после - никаква идея. Вероятно ще им хвърля документите на масата и сами да се информират... А при Серкан и Еда - не съм сигурна, че и той знае как да й каже. Той искаше на острови да я води, а изведнъж да й каже - Еда, имам тумор.
Също не мисля, че с това бягство и галене на кучета, Серкан е щастлив. Добре, само двамата са с Еда, обичат се, повтарят си го, но една лампичка цъка в главата и казва - Имаш тумор, Серкане, времето ти изтича... Дори да имаш всичко на този свят, как би могъл да си щастлив, след като знаеш, че ще оставиш една любов недовършена, неизживяна и ... не знам и аз какво.
Ама и кака Бро го каза - това са много кратки моменти, които ни показват. Вероятно сцените, които са с тази каравана в серията, ще са 40-50мин, знам ли, а те ни показват и 2та фрага с моменти от тях. Дори може всичко това да се развие за 10-15мин, но .. стискахме толкова време, още два дни ще постискаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт