розови сънища
с този любим мой стих на Вапцаров: 
Като казах, че разбирам и подкрепям Серкан в решението му първоначално да скрие, за да изживее няколко безгрижни и щастливи дни с Еда, нямам предвид да не й казва въобще. Повече щеше да ми хареса, ако й беше споделил в някоя от вечерите им в караваната, но... пак ще се повторя - сериал да става. Аз дори очаквах да имаме припадък и така Еда да разбере... Чакам си епизода, за да видя какво са решили сценаристите и накъде ще ни отведе историята. И нямам търпение! 
Подкрепям Гости в тази ситуация. Трябваше да каже на Еда. Да, ще я нарани; да, ще я боли много; да, ще бъде в шок, но поне ще го е чула от самия него, а не да научи сама случайно. Не знам за вас, но моето доверие ще се разклати в такава ситуация. Има такъв голям проблем, а той предпочита да си замълчи и да се преструва, че нищо не се е случило. Забравя за всичката си работа, проекти и т.н. и отива на каравана, но в бързината си взима и документите със себе си. Да, нека си подари няколко прекрасни дни с Еда, но да й сподели сам в някой момент. С инцидента с родителите на Еда беше същото едно към едно. Ако не се чувстваше притиснат, Серкан нямаше да й сподели и Еда пак научи от друго място..

А Еда не се усъмни в странното му поведение, защото наистина много им се струпа, много преживяха и прие, че Серкан просто иска да е с нея, да забравят за всичко, да се порадват на живота. Нека сме търпеливи, малко остана. Да изгледаме епизода в събота и после ще разсъждаваме. Имаме два месеца време да разнищим целия финален за сезона епизод.
), че да се сърдим една на друга, когато мненията ни не съвпадат. Тук не става дума дали нечие мнение ни харесва или не. Мисълта ми е, че много избързваме с реакциите, преди дори да сме изгледали епизода. Според мен парченцата от пъзела ще се наредят в събота и нещата може да не са такива, каквито ни се струват в момента. Както неведнъж е ставало, фраговете ни подвеждат, настройваме се, след което гледаме епизода и мнението ни се променя. Да не говорим, след като го гледаме с превод...
Ето защо аз не се настройвам предварително и ще коментирам, след като гледам. На този етап единствено исках да споделя, че разбирам Серкан в решението му да скрие първоначално истината. Откривам логика и не го виня. Но пак казвам - да скрие първоначално, не бих го подкрепила в това да крие от Еда по принцип. Да чака едва ли не края и на смъртния си одър (какъвто знаем, че няма да има) да й каже.
)
Препоръчани теми