Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 986
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ама как да не им изяде човек муцунките на тези двама сладури. Толкова вече са си напаснали, че дори и еднакви мимика правят.

# 436
Идвам отново, но с молба към Алекс и Али.
Бедо ги е карал да му пишат работи върху лака за коса, то къде другаде де.
https://www.instagram.com/p/CNsuDnADUQC/?igshid=zn9hfjkpi3v8

https://www.instagram.com/p/CNstnOGsHtJ/?igshid=rcaaqm6v34hp

Не ги видях по-напред в темата, ще извините моето невежество, ако ги има 😆

# 437
  • София
А Ханде е като старото вино, колкото повече пораства, толкова по-красива става.
Но ми се струва, че към това трябва да добавим и любовта. Тя е основният двигател за красотата при човек.
Огромна промяна настъпи при нея от началото на сериала до този момент. Тя разцъфтя.

# 438
  • Кърджали
Налбантова, щерко... Ханде му е написала "Бедо не може да влиза" коментират си "Ама не се ли сдобрихме вече", на което тя отвръща" Ане, сдобрихме се, ама все пак". Отдолу под клипа Бедо е писал нешо от типа това беше шега, ние не сме скарани.
Керем е написал текст от песен (измислена от Керем бей) с много смисленият текст "Бедо Бедо Бедо Бедо". А Ханде се смее на заден фон..
Дай ся два шоколада за прввода 😂😂😂

# 439
  • Монтана
Блага вест, точно това, което си споделила и за двамата си го мислех преди малко! Абсолютно съгласна съм!
Много е важно за един актьор партньорът, с който работи! А и когато вършиш това, което обичаш, те нещата се получават! При Ханде има такъв скок, че просто нямам думи! Преди няколко дни се загледах в един откъс от " Любовта не се нуждае от думи", където си партнира с Бурак Дениз!...Ми че Ханде няма нищо общо с онова плахо девойче от онзи филм!...Нищо общо!
Браво на нея, шанс и чест е да намериш вдъхновение в човек и актьор като Керем, да чувстваш неговата подкрепа, да израстваш пред очите му!...Адмирации и за двамата!Който е решил да ги събере, не десетката, а хилядарката е олучил!
 Много, много любима двойка станаха за мен и няма да спра да се интересувам от тяхното развитие независимо от това дали са заедно или не!Макар че, както отбелязва Бро в едно нейно мнение от тази връзка биха се родили прекрасни деца...и ще бъде жалко ако тази любов се окаже само фенски мерак!
Но нейсе, нека им се радваме и да ги подкрепяме, нека в реалността никога не ги подлага съдбата на такива изпитания, на каквито сценаристите подлагат Еда и Серкан!

# 440
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 441
Добро утро, мили момичета! 💙

Пожелавам ви усмихнат и ползотворен петък!
Честно да си призная... не искам да идва събота и не съм особено ентусиазирана за новия епизод, защото знам, че после няма да можем да гледаме любимите Еда и Серкан доста дълго време. Иска ми се да забавя времето до събота.. 💙

# 442
Здравейте!
Фрага както винаги , нещо показва, нищо не казва.  Последните кадри от него може би ще са и финалните за сезона.
От опит,  много е сложен вътрешния свят на човек когато му поставят такава диагноза. Преминава през защо на мен , какво ще правя,  негодувание, мълчание, преподреждане на приоритети. После чакаш часа на истината какво ще стане след лечението, ако е възможно, защото при тумор в главата нещата са непредвидими и за съжаление понякога необратими. И тогава осъзнаваш, че в живота на всичко може да почака, после може да е късно, и така. Започваш да живееш с друг поглед на нещата, ставаш философ, навакса или поне опитваш пропуснатото... затова и разбирам Серкан . Първо трябва да приеме диагнозата си , след това да сподели в случая с Еда. Важното е тя да застане до него и не да го съжалява, а да бъде до него.
.

# 443
Добро утро хубав ден ви пожелавам
Днес чакаме снимки и озет

# 444
Фраманът от снощи в гиф-чета.

# 445
  • Пришълец
Ти просто ми прочете мислите, Магия. Щях да помоля Дрийм тийм (както Блу ни нарече и чиито състав нямам нищо против да се изменя/нараства всеки път) да има готовност, като споделите пак по някое гифче, шапка, ако правя темата аз да има какво да ползвам наготово. Лошо ме научихте. Heart Stuck Out Tongue Winking Eye

И не спира от снощи да ми се върти една мисъл, че здравето не е всичко, но без него всичко е нищо - поставяйки се мислено на мястото на Серкан не знам как бих реагирала, със сигурност първо трябва време за да свикнеш сам с тежката диагноза...

# 446
Каква е ползата от притеснението?
Е,опаковай си проблемите
в старата чанта и се усмихвай, усмихвай.-Джордж Асаф
Прекрасен петък,
бъдете здрави!

# 447
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Тази сутрин ще пием кафе до морето....Нали ще ходим в Анталия....
Представете си , че слънцето изгрява и сте с любимия човек....

Преди да започнем преговора на пета серия...Бърз поглед на това,  което се е случило в 15 серия.....Серкан е много тъжен...С Еда са разделени, Ефе вече е във фирмата и  отиват  на мотивиращ излет... Еда получава амнезия....Познато ли ви е....Само, че при нея тя не помни, че са разделени, а при тази на Серкан, той не помни, че Еда съществува....

# 448
Марги, имам вече гифчета и от двата фрагмана, ако искаш малко по-късно да ти ги изпратя всичките? 💛

# 449
  • София
Yellow Heart Гюнайдън, къзларки! Yellow Heart
Продължавам с преговора.

Въпросът днес е:
“Какво си мисли Серкан в този момент?”
а) Мога да разскъсам тази рокля за 3 сек.
б) Дали носи бельо отдолу?!
в) Защо не включих клауза за правене на кекс в този договор...

Общи условия

Активация на акаунт