Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 986
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Гости, чакам с нетърпение днешния преговор на един от любимите ми епизоди! 💛
Ханде в тази сцена е зашеметяващо красива! 💙

- Серкан, има ли нещо, което криеш от мен?
- Еда, нищо не крия. Обичам те, много те обичам!

# 451
  • София
Flowers Cherry Blossom Момичета Flowers Cherry Blossom,
лично на мен много ми харесва тази сцена за шапка на следващата ни тема:

Някак си носталгично ми действа, в същия момент позитивно. Хвърлят бутилки с желания в морето... Heart

Ако искате да е статичен кадър, кажете. Ще помисля за варианти. Само кажете дали искате да е кадър от предстоящия епизод или може и нещо старо? Simple Smile

# 452
Днес ще пуснат снимки и озет, ако искате да изчакаме да видим какви снимки ще ни пуснат, може да има добри кадри. Като гледам имаме още 20 страници за писане. 😀

# 453
  • София
Вижте ги нашите сладури > https://www.instagram.com/p/CNtCY53JmMr/?igshid=1ha4yfjicuksn

Играят на “пържолки” зад кадър, докато си чакат реда за сцената... Grinning Heart Eyes

И още нещо - не знам защо, но това много ме разсмя. Една фенка, на която Фотошоп не й е силата, е нарисувала себе си до Керем. Grinning
Написала е: “Ако се чудите, това сме аз и Керем Бюрсин.”

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 09:43 от Бърборанка с розови очила

# 454
# 455
:kissing_heart :
Вижте ги нашите сладури > https://www.instagram.com/p/CNtCY53JmMr/?igshid=1ha4yfjicuksn

Играят на “пържолки” зад кадър, докато си чакат реда за сцената... Grinning Heart Eyes

И още нещо - не знам защо, но това много ме разсмя. Една фенка, на която Фотошоп не й е силата, е нарисувала себе си до Керем. Grinning Purple Heart

Дечовци! Kissing Heart  Heart

# 456
  • Плевен / София
Магийка, започвам....
Четвърта серия завърши с вечерята и откриването на договора...

Кой за какво говори след края на вечерята....

# 457
  • София
Ох, Гости, тук Феро ми изглежда някак измъчен. Като повехнала краставичка е. Ама че как иначе - Селин му е изпила силите. Той и Серкан изглеждаше така, като се върнаха от Словения. Някак сухичък ми беше. Но бързо си възвърна цвета и настроението с Еда около него. Heart

# 458
  • Плевен / София
Ох, Гости, тук Феро ми изглежда някак измъчен. Като повехнала краставичка е. Ама че как иначе - Селин му е изпила силите. Той и Серкан изглеждаше така, като се върнаха от Словения. Някак сухичък ми беше. Но бързо си възвърна цвета и настроението с Еда около него. Heart
Как няма да е като Селин при всяка възможност тича да е около Серкан....не е глупав...Знае, че не е голямата любов на Селин....
Снощи ви предупредих да си стегнете куфарите...Направихте ли го?

# 459
  • Пришълец
Благодаря ви, момичета, винаги сте насреща Hug Има време достатъчно, но аз отсега си казвам, че усещам за новия епизод ще потрябва нова тема, случва се и по време на излъчването да се местим. Иначе не искам да ви отмествам вниманието и да ви занимавам през цялото време все с това.
Магия се погрижи за гифчета, шапка -нямам нищо против да е статична, пак е красиво, но и подвижните са чудни, Бро - оригинални са и присъщи за тази тема. Предпочитам да е с актуални кадри, понеже има такива.
За частта с Керем пък да не говорим колко хора се отзоваха.... Така, че сме в очакване на новия епизод и се наслаждаваме на преговора с Гости 🌞⚾👓👡👡👒

# 460
  • София
Марги,
както каза Магия - да изчакаме промо снимките към новия епизод, да видим какви ще са. Може нещо от тях да ни допадне. Ще предложа варианти, след като излязат. Simple Smile За анимирана шапка, вече си дадох предложението. Ще се пробвам на лично да ти изпратя гифчето в по-добра резолюция. Само не знам как да заобиколя правилото за 5-те мб макс...

# 461

И още нещо - не знам защо, но това много ме разсмя. Една фенка, на която Фотошоп не й е силата, е нарисувала себе си до Керем. Grinning
Написала е: “Ако се чудите, това сме аз и Керем Бюрсин.”

И Серенай от другата му страна за баланс и разкош 🤣

# 462
Марги,
както каза Магия - да изчакаме промо снимките към новия епизод, да видим какви ще са. Може нещо от тях да ни допадне. Ще предложа варианти, след като излязат. Simple Smile За анимирана шапка, вече си дадох предложението. Ще се пробвам на лично да ти изпратя гифчето в по-добра резолюция. Само не знам как да заобиколя правилото за 5-те мб макс...
Бро , аз вече и го изпратих в размер за шапка и добро качество. 💙

# 463
  • Плевен / София
Как Ферит се насади на пачи яйца изпращайки договора на Каан...

# 464
Бро, тази нарисувана фенка е в розово... Ти си Розовата Бърборанка.. 2+2=4! Кого заблуждаваш, знаем, че си ти 😆

Еда тук ми е стиснала душата...

Алекс, два шоколада, но искаш ли да са "Кума Лиса"? 😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт