Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 997
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Плевен / София
Кой къде ще спи и кой какво е сложил в куфара Sunglasses

# 466
Yellow Heart Гюнайдън, къзларки! Yellow Heart
Продължавам с преговора.

Въпросът днес е:
“Какво си мисли Серкан в този момент?”
а) Мога да разскъсам тази рокля за 3 сек.
б) Дали носи бельо отдолу?!
в) Защо не включих клауза за правене на кекс в този договор...

Незнам за Серкан,но Керем определено си мисли :Ох ,да свършят снимките и тази рокля ще я разкъсам🔥
Не случайно жълтата рокля след самолетната катастрофа е друга....😂❤❤

# 467
  • Плевен / София

Кой какъв е....Радвам се, че Серкан се излъга относно Ферит....Виж за баща си позна

# 468
# 469
  • София
Въх, това Ханде какво голямо сърце има.  Блазе му на Керем  

Харесвам жените с финес. Вижте само как елегантно флиртува Бамби.

# 470
  • Плевен / София
Айдан се тръшка, че Серкан е заминал с цветарката....

# 471
Здравейте,момичета!
Хареса ми фрага,чакам с нетърпение епизода утре!
Лек и спокоен ден Yellow Heart

# 472

(Керем през новия сезон
отговор:
Керем:ТОВА ИСКАМ !!!!!!!)

(Керем:ХАХАХАХА ТОВА СА ЯДКИ! Аз съм сериозно шефе бебе)

(„Шоуто ще ви изживее от монотонността на деня“ - Ханде. Въпреки пандемията, ние се смяхме, плакахме, влюбихме се в героите и актьорите като хора и станахме част от невероятно разнообразно фендом. Благодаря ви за страхотния 1-ви сезон. Ще се видим скоро @HandeErcel
  @KeremBursin
отговор:
Керем:ЩЕ СЕ ВРЪЩАМЕ, КАТО НИКОЙ ДРУГ;)))

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 13:32 от sani1212

# 473
  • София
Сани, нищо не разбирам. Confused

Можеш ли да споделиш самите публикации като ги скрийншотнеш?? За да се вижда кой какво е писал. В скоби под скрийншота можеш да преведеш на български. Защото така не става много ясно...

# 474
E, aприл е на половината , само май да мине и пак ще сме пред вратата на Вратата Grinning
Но излязохте прави ,че тренират заедно Smiley . Не си ли омръзват тези ''приятели '' ? Joy
Гости Hug , благодаря ,че ни припомняш сериала . За мен първи ромком ( НО нетипичен , а магичен ! ) и най вече открих новата зряла ( и по-красива ) , и вече по-добра като актриса Ханде .
Хелоу , дружки Heart Eyes

# 475
  • Плевен / София
Фили, радвам се, че ви харесва преговора... Grinning

Кой кого ревнува...Терзанията на Ферит....

# 476
  • София
Sign Exclamation Извънредна емисия! Sign Exclamation
Специално включване за бг-мамите от Керем Бюрсин.

“Ако някоя от вас има нужда да й нацепя дърва за камината, че виждам - другата седмица при вас в България застудява, да се обажда.”

“Която от вас има нужда да потренира, за да влезе във форма за лятото, ще я очаквам днес от 18 часа в залата.”

“Едно птиче с инициали БРО ми каза, че ви липсва старата ми прическа и изпитвате особени симпатии към усмивката ми, затова нека следващият фотос е поздрав за вас.”

П. П. Надявам се, че съм ви усмихнала и съм направила деня ви по-красив. Revolving Hearts

~ Ваша Бърборанка ~

# 477
Марги,
както каза Магия - да изчакаме промо снимките към новия епизод, да видим какви ще са. Може нещо от тях да ни допадне. Ще предложа варианти, след като излязат. Simple Smile За анимирана шапка, вече си дадох предложението. Ще се пробвам на лично да ти изпратя гифчето в по-добра резолюция. Само не знам как да заобиколя правилото за 5-те мб макс...

Качваш файла в prikachi.net , може да се качат и няколко файла едновременно , избираш категория, после и "качи" и след това на кодове избираш "Пълен ББ код" и копираш кода. Ето така

# 478
  • София
Мики,
благодаря за включването. Но нямах предвид това. Технически знам как да изпратя файл посредством външен линк и т.н., въпросът е, че форумът не позволява да се ъплоудва по-обемен файл за шапка. А като смалим изображението, качеството се разваля. Но с общи усилия успяхме. Магия е изпратила много добър вариант с хубаво качество. Аз ще се опитам да светна цветовете и подсиля контраста, за да е още по-красиво. Simple Smile

# 479
  • Плевен / София
mikipoli, при мен антивирусната полудя, като реших да ползвам този сайт....
Продължавам с преговора...
Всички очи останаха вперени в Еда...

Кой как действа...

Общи условия

Активация на акаунт