Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 983
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Мислех, че шапката също се задава чрез код, както подписите ни Thinking но явно не.
Например като искам да си сменя аватара пак има опция за линк , не знам при шапката как е ...

Ще си оставя поста все пак , сигурна съм че доста хора не знаят как може да качат нещо по -обемно чрез друг сайт Blush

Да, Гости, има много спам прозорци , но при мен се блокират автоматично.

Май добро утро не ви казах днес , тъй де , добър ден вече JoyFlowers Hibiscus чакаме се снимките и озета от 2 реда Joy

Първоначално можем да се влюбим в някого, заради физическата му красота, но в крайна сметка...заради душата му оставаме. HeartHeartHeart

# 481

Ханде и Керем, наградени за най-добра екранна двойка, пресъздавайки Еда и Серкан. 💜

# 482
  • София
Мютиш! Харика! За наградата. Напълно заслужена е. А колко са красиви на тази снимка... направо думи нямам! Сияят!!! Heart Eyes

Ханде и Керем, наградени за най-добра екранна двойка, пресъздавайки Еда и Серкан. 💜

Случайно попаднах на това в Инстаграм:

Някой е показал как ще изглежда Керем в новия сезон и той е написал: “Това е, което искам.” По-рано Сани беше споделила туита като текст, но мисля, че така е по-ясно. Дано не изглежда така, че е някаква не секси кръстоска между Рос от Дързост и красота, Мич Бюканън и Освалдо Риос в Касандра. Grinning

# 483
  • Плевен / София
mikipoli, много вярно....Красотата е до време...не всички остаряваме красиво, но душата си е една и съща и в млодостта ни и в залеза на живота ни...
Магия, поздравления за наградата на  Керем и Ханде

Какво става, когато планът за деня се промени...

Кой ще спечели...

# 484
Бърборанка, на мен ми прилича на Факундо Арана Joy мой любим актьор от младостта т.е. детството ми Joy
Ето една снимка когИ беше млад Joy

# 485
Лелее и аз, бях луднала по "Дивият ангел" Wink
Бърборанка, на мен ми прилича на Факундо Арана Joy мой любим актьор от младостта т.е. детството ми Joy

Нашето Бамби нещо раздърпана ми се струва .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 14:47 от mi_si

# 486
Мики,къде ме върна в детството? GrinningGrinning Факундо и Наталия бяха любима двойка Grinning
Дано все пак да не си пусне такава коса  Joy

Така и така сме на 5ти епизод Kissing Heart

# 487
Успях да ви настигна. Здравейте! Purple Heart
И за първото предложение на Керем съм навита, че дърва имаме за цепене. И за второто също, че има още какво да се желае за лятото. Grinning
За фрага, много ми хареса на мен, носталгичен е малко като за финал на сезона точно, но няма да е много драмата мисля. Романтиката и любовта ще владеят епизода! Heart Eyes Нямам търпение за епизода утре, обсъждането тук и гледането онлайн. Smile
И аз ще ги споделя нашите с наградата за най-добра екранна двойка, много са красиви! Heart Eyes

# 488
Ново от 39 еп

И озета:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 15:00 от mi_si

# 489
Татуировките са си на място Stuck Out Tongue Winking Eye
Браво на Ханде и Керем! Лош Керем, така да раздърпа момичето и да не и остави време да се пооправи, а той пич та дрънка, ами не е честно така Rage

# 490
  • София
Прилича, факт. И Факундо си е бил модерен за годините тогава, ама сега... Хайде няма нужда! Grinning

# 491
Мютиш! Харика! За наградата. Напълно заслужена е. А колко са красиви на тази снимка... направо думи нямам! Сияят!!! Heart Eyes

Случайно попаднах на това в Инстаграм:

Някой е показал как ще изглежда Керем в новия сезон и той е написал: “Това е, което искам.” По-рано Сани беше споделила туита като текст, но мисля, че така е по-ясно. Дано не изглежда така, че е някаква не секси кръстоска между Рос от Дързост и красота, Мич Бюканън и Освалдо Риос в Касандра. Grinning
Аааа Бърборанка след твоя коментар се поправих BlushBlush

# 492
  • София
Сани,
не беше с лошо. Purple Heart

Ето възможен вариант за шапка, въпреки че съм повече за анимирания - сцената с бутилките с желания, които хвърлят в морето. Просто тук много ми харесва цветовата гама, която са подбрали за дрехите им. В тон са и е много нежно и приятно.

И отново ще споделя тези два кадъра, които Миси ни е донесла. Гледам и не вярвам колко магнетични и красиви са тези двамата. Heart Eyes

Не мога да им се нарадвам!

# 493
Озета
Въпреки опасната ситуация, през която преминаха, Серкан и Еда продължават да изпълняват желанията от листчетата. Серкан иска да изживее живота си, без да казва на никого за болестта си, затова и всички са изненадани от тази промяна у Серкан.
Серкан и Еда опитват нов начин на живот в жълтата каравана. Тези неочаквани действия на Серкан, започват да объркват Еда. Докато тя изживява мечтани мигове с любимия си, Еда не е наясно за опасностите, пред които са изправени. Дали последните събития, през които ще преминат, ще разкрият тайната на Серкан?

# 494
Бърборанка не се притеснявай няма проблем нали сме за това да си казваме кое какво за да ни е хубава темата Purple HeartKiss
Малка част от  интервюто на Ханде и Керем!
https://twitter.com/hanker_news/status/1383029945404887045?s=20

Общи условия

Активация на акаунт