Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 930
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
# 616
GabriellaVirgo, Sweat Smile Габи 2, това ти ли си?

Тук ще съм момичета, гледам още доста пространство за запълване имате Kissing Heart

Марги, аз съм, за последно си сменям ника ... надявам се за последно ... дано не измисля нещо пак. Joy

GabriellaVirgo,
"Въпрос на чест" го изгледнах за някокалко дни. Това е втори филм с Кререм Бурсин,който гледам след "Почукай на вратата ми".Различен образ и жанр- беше ми интересна интерпретацията.Струва си.
Ще продължа при свободно време с другите сериали , в които е играл.
Но сега еуфорията е тук
До късна вечер в киносалона!

Радвам се, че си е струвало и според теб да изгледаш сериала. Със сигурност Керем е много различен в тази си роля, но какво винаги, уникален. Heart

# 617
# 618
[/center]
[/quote]
Страхотна усмивка има Керем. Като се смее, всичко в него се смее - лице, уста, очи... Естествен и приковаващ. Blush

# 619
  • София
По повод въпросът за ревността, слагам и аз две ситуации, които не сте споделили.

Тази с мениджъра на певицата и кучето му също ми е много любима. И въпросът на Серкан към Лейля дали цветето е достатъчно голямо и не са ли подразбира, че Еда е сгодена. А че и той имал куче, Сириус щял да помирише, че си играла с друго. Загубен беше Серкан бей, но не го осъзнаваше.

Laughing Наемникът на Фифи

Серкан бей осъзнава ,че се е загубил в тези очи,но не си признава.Иначе защо ще е там където той самия изпрати Еда ,а и помощ доведе.Трудно е за един разумен,мислещ  и подреден робот,да си признае ,че не мисълта,а сърцето ръководи действията му.
       Бърборанка,не го мисли за часа още повече не го гледай от тъмната страна това закъснение,погледни го от другия край.Миналата седмица без нашия сериал нали помните къде по гледаемост бе FOX,милите изморяваха се да четат колко вида телевизии има в Турция,докато стигнат до своето име.Затова тази седмица сме толкова късно,да ги държим в очакване на новия им бум,да изпратим седмицата с едно удолетворение за тях,ако сме по рано ,нали промотирания сериал ше ги вкисне.Зарадвайте  се ,явно ползват филма ни като енергиен и позитивен заряд.

# 620
  • Плевен / София

# 621
Хаштагът ни е много хубав! Той си е за феновете, обещание да ги гледаме отново скоро и да им се радваме. Purple Heart
Те Еда и Серкан са си заедно, макар че се очаква Еда да се ядоса, че е скрил от нея, до раздяла няма да се стигне според мен. Но ще има нещо накрая, което да ни държи в напрежение и да развие въображението ни почти 2 месеца после, няма да сме спокойни я. Grinning

# 622
# 623
  • Плевен / София

# 624
440К
До 23 часа може и да стигнем 6-7М Wink

# 625
  • Плевен / София

# 626
455К

Картата в момента Wink

547К

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 17:07 от mi_si

# 627
Нова снимка Heart Eyes

# 628
  • Плевен / София

# 629
Скрит текст:
По повод въпросът за ревността, слагам и аз две ситуации, които не сте споделили.

Тази с мениджъра на певицата и кучето му също ми е много любима. И въпросът на Серкан към Лейля дали цветето е достатъчно голямо и не са ли подразбира, че Еда е сгодена. А че и той имал куче, Сириус щял да помирише, че си играла с друго. Загубен беше Серкан бей, но не го осъзнаваше.

Laughing Наемникът на Фифи

Серкан бей осъзнава ,че се е загубил в тези очи,но не си признава.Иначе защо ще е там където той самия изпрати Еда ,а и помощ доведе.Трудно е за един разумен,мислещ  и подреден робот,да си признае ,че не мисълта,а сърцето ръководи действията му.
       Бърборанка,не го мисли за часа още повече не го гледай от тъмната страна това закъснение,погледни го от другия край.Миналата седмица без нашия сериал нали помните къде по гледаемост бе FOX,милите изморяваха се да четат колко вида телевизии има в Турция,докато стигнат до своето име.Затова тази седмица сме толкова късно,да ги държим в очакване на новия им бум,да изпратим седмицата с едно удолетворение за тях,ако сме по рано ,нали промотирания сериал ше ги вкисне.Зарадвайте  се ,явно ползват филма ни като енергиен и позитивен заряд.

Според мен осъзна след като обвини Еда, че е откраднала дизайна. Отпрати я и още тогава съжали. Вечерта ходи да разхожда Сириус в нейният квартал. Връщането на пръстена и нейното "сбогом" го стреснаха, а на сутринта се появи в дома и. Обиколи целият Истанбул да я намери, терариум направи и бележка и написа. Какво да го правиш робот... Blue Heart

Отивам да взривя туитъра. Misc Bomb
#yenidenbuluşacağız
554 хил. туита

И за да има баланс в темата. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт