Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 935
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте!
Гости,  от моя опит с турските сериали, ревността я нямат за нищо 🙄. Един от основните фактори за драма във връзките на гг 🤧 или пък другата крайност- обичам те и затова те ревнувам 🤪
Иначе съм стигнала до подаряването на звездата, но днес съм 1 смяна и не знам дали ще дочакам епизода.

Бърборанке,  не се нервирай излишно. Срежи  един лимон, вдишай аромата му и погледни някой усмихнат Керем, истинския или твоя,избор имаш. Станалото,станало както казват комшиите.

# 571
  • Плевен / София
Здравейте!
Гости,  от моя опит с турските сериали, ревността я нямат за нищо 🙄. Един от основните фактори за драма във връзките на гг 🤧 или пък другата крайност- обичам те и затова те ревнувам 🤪
Иначе съм стигнала до подаряването на звездата, но днес съм 1 смяна и не знам дали ще дочакам епизода.
Те и амнезията я нямат за нищо...Зациклят ли и хоп...някои от ГГ не помни и майчиното си мляко...Още ме е яд на СЦ
БРО, обикновено оценяш нещо след като го изгубиш....FOX ще има да се "търсят" в класациите докато почива сериала, а като завършим съвсем....

# 572
Аз си споделям гиф-чета на Еда и Серкан, за да си припомним края на 38ми епизод.💙

# 573
Гости, джанъм, това забравяш към ревността 🤓
Много ме радва как се появява Серкан...

# 574
Чакайте, аз сега се сетих... В ,,Любовта не разбира от думи" героинята на Ханде не се ли казваше Хаят(Живот)? Това ли е скритото послание? Joy
Мале не мога просто с тази Ханде Heart Eyes Прекрасна е Nature Fire , така де, Хаят гюзел Joy

# 575
  • Плевен / София
Гости, джанъм, това забравяш към ревността 🤓
Много ме радва как се появява Серкан...

Да....фотографа го забравих....Но той мина и замина, като комета... Stuck Out Tongue Winking Eye
Серкан ревнуваше и от менажера на певицата, за която Еда ремонтира къщата за един ден....Няма серия, в която да не видим Серкан стиснал зъби и ....мислено изпращащ някой в космоса, за да е по далеч от Еда...
Чакайте, аз сега се сетих... В ,,Любовта не разбира от думи" героинята на Ханде не се ли казваше Хаят(Живот)? Това ли е скритото послание? Joy
Мале не мога просто с тази Ханде Heart Eyes Прекрасна е Nature Fire , така де, Хаят гюзел Joy

Да....Хаят Узун-Сарсълмаз

# 576
Здравейте, момичета!

Нашият ден дойде! Финала на сезона, но няма да тъжим, защото този месец и половина ще мине бързо и отново ще започне нашата лятна приказка!

Ново от продуцентите:

# 577
По повод въпросът за ревността, слагам и аз две ситуации, които не сте споделили.

Тази с мениджъра на певицата и кучето му също ми е много любима. И въпросът на Серкан към Лейля дали цветето е достатъчно голямо и не са ли подразбира, че Еда е сгодена. А че и той имал куче, Сириус щял да помирише, че си играла с друго. Загубен беше Серкан бей, но не го осъзнаваше.

Laughing Наемникът на Фифи

# 578
  • Плевен / София
Мело-" Нито един мъж не може да застане между нас с Еда..."

# 579
Днес е денят най-накрая макар и края на сезона с нетърпение очаквам последния епизод. Дано само да не свърши с ренгеновите снимки които открива Еда а да има продължение.
А това е от сета за днесшния епизод:

# 580
  • София
Yellow Heart Ах, толкова са красиви нашите Ханде и Керем! Yellow Heart

Поразрових се да намеря снимката с по-добро качество, защото много ми харесват на нея, и попаднах на тази, по-голяма е и си поиграх да обработя малко цветовете. По-късно ще пусна и черно-бял вариант. Тези двамата са ми толкова любими и за мен е истинско удоволствие да се наслаждавам на снимките им заедно. Наистина разпускам, докато си играя да пробвам различни неща. Сполучливите ще започна да споделям тук. Стига съм ги пазила за себе си... Simple Smile

И един любим за мен момент от престоящия епизод:

Еда също е чок татлъ, когато ревнува. Робот Болат, ама си пази роботчето като скъпоценно камъче. Sparkling Heart ОткъдЯ накъдЯ някоя друга ще го целува, ааа?! А Керем тук е тооолкова секси. Такъв поглед вади, такава усмивка под мустак... че колената ми омекват. Smirk

# 581
Влюбени Ханде и Керем, само как я е хванал здраво да не му избяга. Сега докато почиват може да отидат заедно някъде да си починат далеч от журналисти и папараци

А тази снимка я видях в нета но незнам какво се иска да се каже с нея ако вие може да разгадаете споделете

Красива Ханде

А фрага май е гледан от над 2 мил.

# 582
Коментират в Туитър, че Гамзе не е имала стори от 16 часа и не било нормално. Laughing Джанер също не е активен и логиката сочи, че са на път за Малдивите. Trollface

Azisiq снимката е от офиса на продуцентите. Май италианките бяха писали, че са изпратили важен колет и питаха дали е стигнал до Ханде и Керем.

Красотичка Blue Heart

# 583
Благодаря за информацията  midnight__sun

# 584
  • Плевен / София
Две сладурани...Връщат ме назад в спомените ми за такива моменти с моята племенница...

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 13:10 от gostenka68

Общи условия

Активация на акаунт