Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 26 006
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен / София
Серкан строява редиците в офиса...

# 196
Снимките от клипа за UnderArmour са супер Sparkling Heart

Рекламата я бях видяла на турски и после търсих английската версия, но намерих някакво много лошо качество.
Но сега виждайки толкова много снимки на Керем, няма как да пропусна да коментирам колко добре сложен е и да го похваля за спортния дух Sparkling Heart

И на мен ми се иска да съм малко по-мотивирана и да спортувам, но ме мързи Joy и срам не срам, от миналата година лятото не съм направила нито една коремна преса Joy положението не е добре Joy.

Не мога да устоя и аз ще сложа няколко снимки, в скрит текст, въпреки, че тази красота не е за криене:

Скрит текст:

# 197
Жалко, тъкмо се зарадвах, че са му оправили прическата Stuck Out Tongue Winking Eye
mi_si снимките от вчера са от много стара рекллама, от преди 1г., защото излязоха сега и защо са ги крили, никой не знае Joy явно са искали да спасят женската част от населението от инфаркт Joy
Wink

# 198
  • София
Наистина е супер с къса коса и прическата от началото на сериала най-много му отива според мен. На годежа беше перфектен - елегантен, обаятелен и чок секси. Но такъв мъж и с прическа ала Хектор, както е сега, ще го взема, въобще няма да го мисля. Grinning

# 199
  • Пришълец
В страхотна форма е Керем. Мъж, та дрънка! Heart Eyes Ама чета какви спортуващи дами сте се събрали и се чудя в кой ъгъл да се скрия да се срамувам. Мен ме няма никаква по тази част. Агрофитнес и ходене пеша, нищо друго. Позволявам си да похапвам нездравословна храна. Абе ужас. Joy Хубавото е, че нямам проблеми с теглото - при ръст от 180см и 58 кг, има накъде да качвам Joy

Бро, да, на годежа е перфектен. Всичко му е точно. Heart

# 200
От сета:

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 16:37 от mi_si

# 201
  • София
Попаднах на едно прекрасно стихотворение. Все едно е написано за ХанКер.

Когато ме поискаш страшно много,
с притворени очи и тежък глас,
ще съблека последния си облак
и ще остана само по мъгла.
Под нея ще светлеят в полуздрача
две обли и изпълнени Луни...
И тя ще стане още по-прозрачна.
А ти ще станеш много мълчалив.
Ще паднат тихо тънките презрамки
от шепота на вятъра по мен.
Ще се надиплят сънени воали
край глезените ми. Като море.
Ще ги прекрача, боса и свенлива.
И тихо ще те хвана за ръка.
Навярно ще съм дяволски красива-
една обичана, обичаща жена.
А ти ще ме целуваш дълго, дълго,
препил от чашите на двете ми луни.
До тук е приказка. Натам - е чудо.
И то не се побира в стих...
Caribiana

# 202
Един от любимите ми моменти Sparkling HeartSparkling Heart

И ми се струва,че тук Ханде е доста слаба,сега като че ли е качила 1-2кг,успокоила се и от любовта цялата сияе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 203
# 204
  • София
Трансформацията на Ханде Ерчел от 1 до 27 години.

# 205
Hoy mis conocidas han ido al set, no han podido interactuar tanto con Hande y Kerem por precaución, pero ambos firmaron su camiseta enviándole apoyo al personal médico que lo ha dado todo durante la pandemia.
Събрани длани
Купа
Звездички
 #HandeErçel #KeremBürsin

@anasol_
 @Luciitamrc22

Днес моите познати отидоха на снимачната площадка, те не можаха да взаимодействат толкова много с Ханде и Керем като предпазна мярка, но и двамата подписаха ризите си, изпращайки подкрепа на медицинския персонал, който е дал всичко по време на пандемията.
Събрани длани
Купа
Звездички
#HandeErçel#KeremBürsin

Гюнфер на сета

# 206
  • Пришълец
Един от любимите ми моменти Sparkling HeartSparkling Heart

...
Огън са💣💥 Пердетата, част 1. Сигурно сто гледания тази сцена има само от мен.

# 207
Гледам сега втори епизод отново,няколко любими момента Kissing Heart
Също забелязвам малки неща,например като са в къщата на Еда ,на терасата,как Серкан/Керем/я гледа и се изчервява.Blush

Скрит текст:

# 208
Ето как промотират следващата серия  в Испания Heart Eyes Heart Eyes
https://mobile.twitter.com/bluedreeams_/status/1382083646039932930

# 209
Здравейте!

Мноого Керем в последните постове и то какъв... Както съм писала и преди, Керем Бурсин има тяло само за грях, в случая за греховни мисли Smiling Imp

https://www.gecce.com/haber-hande-ercelden-kerem-bursine-kahve-daveti
Знам че, е слагано, но Ханде кани Керем на кафе след като нямат снимки и той и липсва. Да го питаш къде ходи Joy

За протокола, и аз бях от спортуващите в последните много години, само докато съм била бременна съм пропускала. Сега по здравословни причини ми остана само йогата. Не знам дали минавам за спортна мама, но на мен ми е удобно в моето тяло.
Стискам палци на който има нужда, да знаете, че сте сила.

Скрит текст:
В днешно време почти всяко момиче, което иска да разбере дали харесваното от нея момче я обича, къса цветчетата на маргаритката и тихо мълви: „Обича ме, не ме обича.”

Обичаят да се късат листенцата на маргаритката датира още от древни времена, когато тя се е смятала за мощен оракул в любовта.

В старофренска песен се пее „маргаритке, малко цвете, маргаритке, отвори съдбата на моята любов.“ Този обичай се разпространил из цяла Европа, като в Германия маргаритката се превърнала в единица мярка за любов.

Французите пазят и друга легенда, свързана с красивото цвете. Тя разказва, че принцеса Маргарита, съпруга на Емануел Филип Савойски и дъщеря на Франсиск Първи, получила от съпруга си, в знак на любовта му, като сватбен подарък кошница с маргарити, но не набрани от кралката градина, а изработени от злато и скъпоценни камъни.

„Нейното бяло одеяние символириза невинността.” – казва за цветето великият Шекспир, а друг голям английски поет пише: „… розата царува само едно лято, а маргаритката вечно”. Действително, въпреки суровия английски климат, цъфнала маргаритка може да се види през цялата година. Особената любов на англичаните към нежното цвете е родила и умалителното му название Дейзи (Daisy-Day’s eye), или иначе казано „окото на деня”, защото маргаритката е първата, която разтваря белите си листенца след изгрева на слънцето. В рицарските времена, онези рицари, на които любимите се вричали във вечна любов, издълбавали върху щитовете си цъфнала маргаритка, която да ги пази и да им носи късмет, напомняйки им, че годениците им ги очакват. А френският крал Луи IX , засвидетелства любовта и почитта си към съпругата си Маргьорит дьо Прованс, запечатвайки маргаритката, редом до лилиите на Националния флаг.

Всъщност името „маргарита” цветето получило от древните елини. На гръцки μαργαριτάρι означава перла и тъй като листенцата на нежното цвете наподобяват наниз от перли, древните го наименовали маргарита.

В християнските легенди маргаритката е наричана цвете на Богородица. Според тях, един ден Божията майка получила блага вест от Архангел Гавраил. Тръгнала Богородица на дълъг път из планините и долините на Юдея, за да уведоми своята братовчетка за вестта, и когато краката й докосвали земята, пониквали малки бели цветя. По този начин, по целия път, който извървяла Дева Мария се образувал цветен килим. Тези цветя били скромните бели маргаритки, венчелистчетата на които напомняли за славата на Бог, а златната среда за свещения горящ огън в сърцето на Мария.

Според друга стара християнска легенда Божията майка дала на малкия Исус остатъци от ленено платно да си играе. С ножица момчето изрязало малки цветенца, които разпръснало по поляната около къщата. И въпреки, че било още студено, те се превърнали в малки цветчета, носещи радост на хората.

Римските легенди разказват, че могъщият бог на сезоните Вертумн, който освен че имал дарбата да се преобразява, бил много похотлив и преследвал нимфата Белида. За да се спази от домогванията му тя се превърнала в маргаритка. Има още една легенда, която наподобява тази за Вертумн и Белида. В нея се говори как похотлив стар богаташ преследвал млада и невинна девойка. Попаднала в безизходица, тя потърсила спасение от майката Земя и Земята я превърнала в нежното цвете, което да радва хоратаИзточник https://teoniko.com/legenda-za-margaritki/

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 18:23 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт