Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 26 025
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Нося ви Керем за настроение и с добро качество 💛💜

# 256
БлагаВест, не знам дали прави и дали би правил секс, ако това имаш предвид под "нощно дежурство".

Имаше в социалните мрежи големи обяснения от страна на турски и други фенове от ислямския свят, че Рамадана било месец без секс, а през деня стоят гладни и жадни, и ако ядат, ядяли преди изгрев слънце....

Идея си нямам това спазва ли се или са като нашите Коледни и Великденски пости, които почти никой не спазва.
Но в социалните мрежи, хората изглежда вземат насериозно празника.

А й на краткия лайф сега Ханде не седна близо до него... и по-добре, че щяха да почнат някои да коментират, че поведението им било предизвикателно, греховно - което било недопустимо този месец.

Дори четох коментари от някои, че било добре, че спират сериала - не било добре да се излъчват ром-коми - заради сцените на близост и интимност между героите по време на Рамадана.

Дори приветстват желанието на Еда от трейлъра - това Серкан да не я доближава и докосва, въпреки, че ще спят в едно легло Astonished

Явно не отчитате и факта, че Керем има и нощно дежурство. Работи момчето на пълни обороти.  

Ама ще я проверим тази работа до 12 май е Рамадана, ако пътуването до Малдивите/Бали е преди 12 май - значи Керем не пости Joy

Ако пътуването е след 12 май, може и да постят, Ханде изглежда по-праведна от Керем, а и след смъртта на близък, доста често хората решават да постят и спазват религиозни ограничения, може и да го държи на сухо до 12-13 май и да е всъщност не уморен, а отчаян от живота Joy

Пиша това, което прочетох при рускини и араби. Веднага след епизод 39 Керем и Ханде, заедно със семейството на Гамзе  заминават за Малдивите /Бали/. Още в края на март са избрали тази дестинация. Затова снимали и Мави за паспорт. Аз лично ще се радвам ако е така. Ако някои от вас имат път натам или  са в тяхната посока, да не забравят да го фотнат само за bg-mamma. Аз за съжаления съм в друга посока.

# 257
  • София

Това момиче е страстно!

Логиката на Селин..Еда и Серкан са "сериозни", защото са решили да живеят заедно...а тя е несериозно заедно с Ферит нищо, че живееха в един дом....Логика на на ПР

Логиката и е бетон,за това си е учило момичето--Един/Ферит/ за самочувствие на обичана и разбира се пиар какъв млад ,богат и красив годеник има.Втори/Керем/за парад,където е била,не я забравят,все още въздишат по нея,,пиар на незабравимата Селин,разделени или не Серкан я иска,преуспял ,надежден романтичен.Извън пиар,Ферит ме боготвори,но ми е безразличен,Серкан ме не ще,но ще завзема.Борбена жена с девиз,,Всяка победа е моя.

Преди години един познат ми каза за снимките в моята галерия.Не трий нищо веднага,изчакай да мине време и догава погледни и отсей това което ти харесва ,а което не изтрий.Сега с преговарянето на епизодите с Гости ,се случва същото,на прегововора повече неща ми харесват отколкото първия път.Благодаря за времето отделено за нас преговарящите ,за програмата и нагледния материал включен  в повторенията.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 22:25 от Leddel

# 258
То това не му е нужен особен превод. Нищо особено, но поне е радост за окото 🙃

Сега до Малдивите ли трябва да ходим, за да проверим? Сори, но с Чавдара не можем да отидем, още не са му сложени крила, а със самолети не разполагаме 🤐
Бали - лятото, към края на юли, по жътва 😆

# 259
Не просто ще те гледам, а ще те съзерцавам... Heart

# 260
Приятели и колеги напускат фитнеса.

Направо си вярвам за Малдивите, ама малко ще почакаме.

# 261
Ех, репортерите, как ще изпуснат? И аз оняден като видях сторитата на Керем и Ханде от фитнеса си помислих - няма как някой някой репортер-хиена да не отскочи до залата да ги пресрещне и да ги пита - "я кажете сега гаджета ли сте ?" А те както винаги - "ако има нещо такова, ще ви информираме".... Neutral Face

Иначе за Малдивите наистина е интересно - Гамзе няма да пропусне да качи някоя снимка, в нея е надеждата, дори Керем и Ханде да са скрити зад някоя палма, ако Гамзе е на Малдивите... има шанс фантазиите на феновете Flowers Palm Tree да са реалност.

Любимото предаване на Керем и Ханде не са пропуснали да комнират скандала с маските:

https://www.youtube.com/watch?v=Z3sY6C7SR74 - Arto, Kerem Bursin'in 'Salaksınız' çıkışından sonra yaptığı özür açıklamasını fena ti'ye aldı!

Аз не разбирам какво говорят - струва ми се, че не им е злобен коментара на водещите в студиото, май са добронамерени.
Но май пак нещо за Америка споменават - сигурно акцентът и турския на Керем коментират... макар и с такава успешна роля като тази на Серкан Болат - пак им бърка в здравето, това че е живял в чужбина, не могат да го преглътнат и преодолеят.

# 262
Машала
Като ги хванат в крачка и ми иде да ревна от щастие.

# 263
Слагам Керем за Under Armour (моите любимци 💜) и на тази страница, защотоо.. горещи са тези гиф-чета. 🔥

Марги, за новата тема ще имаме голям избор 💛

# 264
  • София
Кукличка и при комшиите има и много вярващи и не чак толкова, както и при нас. То и при нашите пости не трябва да се прави секс, но кой ли го спазва.  
Имам познати, които живеят в Истанбул. Дъщеричката на моя приятелка е омъжена за турчин. Ходила съм им няколко пъти вече на гости. Свекървата е толкова съвременна жена. Нищо общо с нашите представи за туркиня. Модерна, пуши,  ходи си съвсем нормално облечена, не пости, но иначе си празнува техните празници. Както и при нас. Не постим но си празнуваме Великден и Коледа. Даже, когато имаме наши празници снахата-българка прави нашите традиционни гозби и те се включват в празнествата. И обратното. На великден ядат боядисани яйца и козунаци. Българското момиче има две момиченца. Кръстени са в България. Отделно и там им четоха някакви молитви, като при нас на 40 дни. Кръстени са с много красиви имена. Едното е Стефани-Дефне, а другото Виктория- Асия.
Относно Керем, не ми се вярва да е от тези дълбоко религиозни. Израстнал е като дете на света и е с много по-широк мироглед. Не го виждам като някакъв пуритан младеж. Ханде също не ми изглежда на тези момичета, които ще ходят забрадени. Затова си мисля, че сексът при тях не е табу.

Ето ги младите. Турският зет е участвал с епизодична роля в сериала "Долината на вълците."
Скрит текст:

А ето и свекървата Нурсен
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 23:14 от БлагаВест

# 265
  • Пришълец
Скрит текст:
Слагам Керем за Under Armour (моите любимци 💜) и на тази страница, защотоо.. горещи са тези гиф-чета. 🔥

Марги, за новата тема ще имаме голям избор 💛[/center]
Магия, няма да откажа и на ЛС да ми ги пуснеш със заглавие, както и тези от рекламата в предишния ти пост. И Бърборанка помолих за същото по-рано днес и ми достави. Дано не ви затруднявам, но тъкмо ако аз ги подготвям нещата няма да ровя по страниците из темата. Забравям кое къде Joy Иначе и сама мога да си ги изпратя, но съм си набелязала едни кадри от Миси май бяха и ще пропусна нещо...

# 266
Здравейте!
Магия, направо на всяка страница ги слагай, мнооого са добри Heart Eyes
Рекламата е супер, ще го опитам този Lipton, нищо, че не пия иначе студен чай Joy
Така, ако може, да ни пускат редовно по нещо и като няма серии, ще е много добре.
Ще отидат на почивка, със сигурност, дали заедно или поотделно обаче, ще има да гадаем. Ще се гледат пак отражения в стъкла, очила, лампи... Няма да скучаем Stuck Out Tongue Winking Eye

Марги, за новата тема ще имаме голям избор 💛

# 267
#liptonxkerembürsin е в тренда на Турция, както и #HanKer, като на вторите резултатът е близък до ДЕК-овия 😏
#AşşşırıLezzetli - това също, нямам идея какво е, но е свързано с Керемовата прасковка.. Не, той има банан, логично му трябват две праскови за баланс... Преден, заден, не знам 🙃

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 23:34 от Nalbantova

# 268
  • София
Аз прочетох няколко неща и ги споделям:

1. Журналисти са ги причакали през залата и са ги питали отново дали са двойка. Керем е отговорил: “Ако има нещо такова, ще научите. Но не мисля, че сега му е времето да говорим.” На което журналистът е казал: “Значи не отричате.” И Керем е казал: “Ако има нещо, ще се разбере.” Ханде е идвала зад него и са й задали същите въпроси. Тя също е казала: “Не му е времето да говорим сега, приятели.”

2. Фенове на Керем са дарили сума за благотворителност. Не можах да разбера повече. Но този път журналистите го хвалят, че влияе добре на фен базата.

3. Задават се общо 8 дизита, които ще се излъчват лятото. Малко се притесних за нашия рейтинг, честно казано. Но се надявам да сме в ден без голяма конкуренция и да изкараме до септември.

Редактирам се - сис, Керем изглежда много доволен измежду толкова прасковки! Grinning

# 269
  • Пришълец
Десира, супер аватар Sunglasses малък ми изглежда обаче, през мобилната версия не се виждаше добре и минах на пълната да го огледам. Ако решиш да оразмеряваш 200×200 е допустимото, но и така става, де...

Дано по-често ни радват ХанКер и по време на почивката Stuck Out Tongue Winking Eye
Наговорили са се обаче да повтарят: ”когато му дойде времето” Satisfied

Слънцето ли спомена за проблеми със сайта? Днес специално не, но понякога и при мен има такива - с прикачване на изображения и новите мнения - изпраща ме в долния край на страницата и пропускам постове, та се връщам...

Специално за Гости, за всички любими моменти които споделя. Признавам през деня умишлено ги прескочих някои поради липса на време, но сега си наваксвам Joy
Да имаш стимул да продължаваш
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт