Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 983
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Али Експрес,
благодаря за бързия превод на озета! Heart

Значи Серкан е решил да крие, че е болен и да изживее “последните си дни” така, както му се иска. Не одобрявам. Еда ще разбере и ще бъде съкрушена. Но се надявам да намери сили да го разбере и подкрепи в тази ситуация. Тяхната любов победи какво ли не. Simple Smile

И последно - смятам, че този кадър задължително трябва да бъде шапка на някоя от следващите ни теми. Изтрих едни бели петна от стената отзад, които много се виждаха и просто ми избождаха очите, и засилих контрастите. Wink

Интервюто го чакам цялото с английски субтитри, въпреки че надали ще научим нещо ново. И все пак. Sunglasses

# 496
# 497
  • София
От Инстаграм:
“Same vibe” Revolving Hearts

# 498
На Али и Алекс благодаря за преводите, страхотни сте, момичета. Hug
"Дали последните събития, през които ще приминат, ще разкрият тайната на Серкан?" Видяхме вече, че ще разбере Еда, ама това ли ще е финала на епизода? Нямаме 1 седмица да чакаме след това, ами месец и отгоре, ще е трудно..
И на мен снимката от плажа ми е любимата от пуснатите, просто такива цветове и толкова нежност излъчва! Heartpulse

# 499
  • Монтана
Бро, идеите ти за шапки на темата ни са направо невероятни! Аз ще те подкрепя за анимираната сцена на хвърляне на бутилките с желания в морето!
Али, наистина си експрес, благодаря ти от сърце за превода!
Както преди писах, подкрепям Серкан в решението му, защото и аз бих направила същото!...Макар че отсрещната страна със сигурност няма да го разбере...Еда ще е много наранена, но ща го подкрепи, убедена съм! Ще видим през юни!...
Сега нека си почиват! И да обират всички награди! Отива им!
Допълвам един невероятно точен коментар от руски фен за невероятните Керем и Ханде!
"Да эту пару мы запомним.Это просто чистый адреналин."...Страхотно казано!
Понеже съм от старото поколение, а младите хора не назнайвате руски, ще преведа!
"Да, тази двойка ние ще я запомним! Те са чист адреналин!"

Така е, те и техните превъплъщения са порция чист адреналин в това объркано време!
 https://www.youtube.com/watch?v=OaXU-NZiOic

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 15:57 от vai1

# 500
  • София
Нека и аз да си кажа мнението относно оформлението на новата тема. За шапка на темата много ми харесва гифчето с хвърлянето на бутилките. Много е символично. Двамата пускат съкровените си желания в морето. Което пък от своя страна е символ на живота. Това са техните надежди. И очакванията за сбъдването им. В този гиф е събрано всичко, което можем да очакваме през новия сезон.

Честито на Ханде и Керем. Напълно са си заслужили наградите. Не виждам, коя друга двойка е по-добра в момента.

Бърборанка, напълно подкрепям твоето мнение за тази снимка. Такава красота, такива нежни и топли тонове. А за двете гълъбчета мога само да възкликна: Излъчват Красота и Любов...

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 20:41 от БлагаВест

# 501
Аз подготвих на Марги това гифче, защото е с по-добро качество и реалистични цветове. Най-вече няма да е размазано като сегашната шапка.
 И готови размери, де. 😀 Нека и другите кажат коя предпочитат

А за Налбантова една закачлива Еда

# 502
# 503
  • София
Относно шапката за тема 85 - мисля, че можем да ползваме гифчето от Магия с бутилките с желания. Както казах, за мен това е много символична сцена. Само ми е малко тъмно на мен. Трябва да се добера до Фотошоп, за да подсиля контрастите и да светна малко цветовете. Ако някоя от вас разбира от Фотошоп, нека ме изпревари, защото чак довечера ще имам време. Simple Smile

Относно другите две шапки - според мен снимката с награди можем да ползваме за някоя от следващите теми. Но задължително трябва да я имаме като шапка. Това май е първата им награда за екранна двойка. Страшно красиви, усмихнати и щастливи са на нея. Heart

# 504
Магия, супер е гифчето и както е изрязано така ще пасне идеално Heart Eyes
А пък аз за по-нататък ви предлагам една черно-бяла тема да направим с изцяло черно-бели снимки и гифчета Sign Clapper ако си продължаваме така всяка седмица ще има поне 1 нова тема, така че има време да се реализират всякакви идеи Pencil

Миси, звездичка
Скрит текст:
Аз все още съм си фен на Наталия и Факундо и следя какво се случва около тях Grinning Даже кръстих дъщеря си Наталия , макар всички да мислят, че е кръстена на баба си , чието име по случайност също започва с Н Joy А "Дивият ангел" си ми е най-любимият сериал и често си припомням сцени от него. Не знам колко държави направиха римейкове по историята , доста неусешни бих казала.

# 505
  • София
Мики,
напълно подкрепям идеята ти за черно-бяла тема. Всички знаете за пристрастията ми към черно-бялата фотография. 🖤

Освен това имам готови вече n на брой предложения за черно-бели шапки. Толкова съм си играла за собствено удоволствие, че почти всяка любима сцена си я имам в черно-бял вариант. Grinning

# 506
Аз предлагам да направим и една тема със забавни моменти, или най-сърцераздирателни моменти. Или да посветим тема на Серкан Болат само. О, да, даже тази идея най си ми харесва. 💙

# 507
#HanKer са в тренда на Турция в момента с 18 000 туита, вчера бяха #EdSer и #НandeErcel, предния ден май беше Керем, общо взето не се оставяме да ни забравят Joy

# 508
  • Плевен / София
Продължавам с преговора...
Какво можеше да попречи на сделката...

# 509
  • София
О, да! Аз отдавна бях писала за тема, посветена на Серкан Болат. Смятам, че е a must. Диди беше предложила тема, посветена на всички роли на Керем до момента. Но според мен Серкан е героят, който го направи популярен и обичан по цял свят, за мен това си е най-успешната му роля и повечето от нас се влюбиха в Керем благодарение на този сериал и тази роля. И понеже сериалът продължава, мисля, че е редно да имаме тема за Серкан Болат. Имам доста идеи как да я оформим и с удоволствие ще се включа. Само дайте знак. Simple Smile

Аз предлагам да направим и една тема със забавни моменти, или най-сърцераздирателни моменти. Или да посветим тема на Серкан Болат само. О, да, даже тази идея най си ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт