Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 973
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Не може да се отрече едно тия двамата са страхотни, много са красиви

# 526
С тази прическа много ми харесва ..... Heart Eyes
Вече знам какво ще си пожелая за Коледа тази година - един Керем с такава прическа. Heart Eyes
Обещавам много, много да слушам!!! Blush

Според DigiLUP Бамби е на 3-то място за изминалата седмица ...

# 527
  • София
Гамзе е започнала да подрежда куфарчето на малката Мави. Написала е "Луда къща-2". За къде ли се приготвят да пътуват?  И дали да не очакваме скоро да видим и други куфари?   

# 528
Гамзе е започнала да подрежда куфарчето на малката Мави. Написала е "Луда къща-2". За къде ли се приготвят да пътуват?  И дали да не очакваме скоро да видим и други куфари?   

Не знам дали тук четох или в Туитър, че се гласят да заминават за Малдивите. Аркадашите и те ще ходели. Simple Smile

# 529
На Малдивите ще ходят, как къде. С Ханде тейзе и Керем аби. Grinning Не знам де, ама нали така се говореше. Може и другаде на почивка да е.
Аз за рождения ден си го пожелавам Керем всякак, че е по-близо. С дрехи, без, с дълга коса, чакам го. Аз ще го подстрижа, той само да дойде. Heart Eyes Grinning

# 530
  • София

Не знам дали тук четох или в Туитър, че се гласят да заминават за Малдивите. Аркадашите и те ще ходели. Simple Smile
И аз го прочетох. Пишеше че ще пътуват заедно или на Малдивите или на Бали. Нали в онова интервю за списание  НELLO, за красивата фотосесия за Нова година, когато попитаха Керем, ако сега може да пътува, къде предпочита да почива Ханде. И той отговори, че ще отиде на Бали, защото обичала да е на топло място. Та сега ще видим дали тази нейна мечта ще се сбъдне.

# 531
  • Плевен / София

# 532
Гамзе е започнала да подрежда куфарчето на малката Мави. Написала е "Луда къща-2". За къде ли се приготвят да пътуват?  И дали да не очакваме скоро да видим и други куфари?  

И аз го прочетох. Пишеше че ще пътуват заедно или на Малдивите или на Бали. Нали в онова интервю за списание  НELLO, за красивата фотосесия за Нова година, когато попитаха Керем, ако сега може да пътува, къде предпочита да почива Ханде. И той отговори, че ще отиде на Бали, защото обичала да е на топло място. Та сега ще видим дали тази нейна мечта ще се сбъдне.

Масово пътуват в последно време до Малдиви, Занзибар и Доминиканската република. Доколкото четох там противоепидемичните мерки са олекотени и за влизане в страните не се изисква PCR тест. Затова сега са предпочитани дестинации.
Важното е, където и да ходят, да за заедно. Flowers Hibiscus Revolving Hearts

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 22:25 от midnight__sun

# 533
Здравейте , момичета !☺❤

Flowers Hibiscus Споделям прочетеното от мен в българската преса за обзавеждането на новия дом на Ханде. Тя е станала рекламно лице на фирма за производство на мебели и услуги, които предлагат.

"Ханде Ерчел обзаведе къщата си безплатно

Актрисата е рекламно лице на фирма за мебели.
Известната турска актриса Ханде Ерчел успя да оборудва безплатно новозакупената си къща, съобщава информационното издание Aksham.
Според широко разпространено съобщение, получавайки 60 хиляди лири на епизод за последния сериал, в който се снима -  "Почукай на вратата ми", актрисата не е инвестирала нито грош в обзавеждането на новата си къща, но е намерила начин да направи всичко безплатно.
Според самата Ерчел тя се е съгласила на бартер. В нейното имение от 486 квадратни метра всичко - от кухненските шкафове до паркета,  е направено „за реклама“.
 Актрисата не инвестира и лира в подреждането и аранжирането  на луксозното имение, а само рекламира услугите на фирмата, която се е погрижила за това."

Какво да коментирам? Браво на Ханде ! Явно е и находчива и предприемчива. Купи и обзаведе новия си дом. И могат заедно с Керем бей или когото тя си реши да покани/ с приятели, колеги,познати /   да му се наслаждават , да се забавляват ,да се уединят на спокойствие в нейния нов модерен и уютен дом.

# 534
  • София
Вече знам какво ще си пожелая за Коледа тази година - един Керем с такава прическа. Heart Eyes
Обещавам много, много да слушам!!! Blush

Добре,че още от сега си се ориентирала какво искаш за НГ Бро.Ще имаме време да подготвим подаръка,дори и цветовете на дрехите ще са по твой вкус,но ако джуджето се разсее да наблюдава Снежанка и направи цвета на дрехите размазан,не се сърди,просто няма време за поправка,ще ти го доставим разсъблечен,тъкмо по лесна проверка да направиш,да няма дефект от транспортирането.Само не чакай подаръка на вратата ,а хубавичко погледни под елхата,все пак има изисквания за формата на  постера.Ти си добро момиче ,вярвам че ще съумееш да оцениш подаръка.
          Аз не съм непълнолетна като Налбантова,няколко пъти по нейните години съм изживяла ,за това е срамно и обидно да ме скъсат на изпит и да не знам поне за 3= материала с филма.Гости благодаря за подготвителния курс с епизодите на филма.С тези най важни моменти ме насочваш на какво да наблегна и преговоря от материала,да не се излагам де.До тук разбрах едно,на думи  аск йок,де факто аск чок,в сериала естествено, Колко точно определение са си измислили-приятели- ,приятелството остава ,ще го има и след сериала,ако бяха казали само колеги,след снимките  на къде,а така е ясно ние сме приятели,докогато и както те решат да ни информират за отношенията  Керем-Ханде,за Еда и Серкан ние знаем.    
                     /    да ,не се разсърди някой от шеговитите ми отговори,не обиждам никой просто да се раззеем/

/

# 535
  • Кърджали
Еождения ми ден мина, но имен ден имам. Искам и аз такъв подарък. Обешавам да съм най-послушната на света. Ще ям, ще пия, ще спя на обяд, изобшо всичко ще правя

# 536
  • Плевен / София
Еождения ми ден мина, но имен ден имам. Искам и аз такъв подарък. Обешавам да съм най-послушната на света. Ще ям, ще пия, ще спя на обяд, изобшо всичко ще правя
Сърцето ще издържи ли на такъв подарък
Серкан бей не искаше да му правят ЕКГ...на него проблема му е Еда ханъм...
Като гледам моя имен ден е най близо...Аз, обаче още не знам какво искам...

# 537
  • Бургас
Yellow Heart Гюнайдън, къзларки! Yellow Heart
Продължавам с преговора.

Въпросът днес е:
“Какво си мисли Серкан в този момент?”
а) Мога да разскъсам тази рокля за 3 сек.
б) Дали носи бельо отдолу?!
в) Защо не включих клауза за правене на кекс в този договор...

г) Колко си хубава, Господи, колко си истинска!!!

# 538
Tonnybs, Г най-много ми харесва от всички. 💓 в погледа на Серкан от тази сцена не виждам другите подточки, а по - скоро невъзможността да повярва, че тази красива жена пред него е истинска.  ⭐

# 539
  • София
Е, момичета, вие пък от хумор не разбирате ли? Grinning В нашата тема се леят романтични постове за добър ден и лека нощ. Искаше ми се да разчупя малко тона и да се пошегувам. И това ви го казва сигурно една от най-големите романтички на света. Просто сега ми е едно такова носталгично-романтично и не искам да задълбавам в тези чувства, затова избрах да се шегувам и предложих тези варианти. Wink На всички ни е ясно какво видя и какво почувства Серкан в тази сцена. Това си беше любов от пръв (в техния случай не знам кой по ред) поглед. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт