"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 142 599
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Този  актьор ,който е на гроба на Икбал със сестра ѝ , игра в "Почукай на вратата ми " и "Мистър грешен " апетитно влюбен и голям подлец ,та и тук очаквам същата роля ...за съжаление .
 Сега ,ако го влюбят в Сехер ,като Селим и Сехер му се върже .....отиде се не видя кога ще се усетят .

# 106
незнам май ще откараме с лудоста на Зия и утре че да не е и другата седмица, какво ще правим незнам.
кога ще се радваме на щастливи мигове?????

# 107

Коментарите са излишни!Зациклихме в лудостта на Зия,халюцинациите му,Яман готов да поеме вината и да се признае за убиец,Сехер,която на всяка цена търси истината за сестра си!Какво стана с наследството им доверено от сестрата и брата-малкият Юсуф.Никой не мисли за него и спокойствието му.Остава Сехер да се върже на думите на Яман,че той е виновен,да вземе Юсуф и да тръгне от конака.Така ще се върнем в първа серия на сериала.Вече гледаме психо драма.....Призракът на Икбал  и още по-голямото и влияние върху Зия.Сега ще го отнесе Ченгер!Тъпотия и то голяма!!!

# 108
Ако акторът в ролята на Дженгер е решил да напусне сериала  или край на договора  ...беше без вратовръзка когато говори със Сехер - жалко , един разумен герой.
 А двете не бели птици , а направо ПАТКИ ......Неслихан , а по принуда и Адалет кацнаха на уловката на Бора .
Тези "родители " сигурно са подставени ,срещу заплащане .
Неслихан толкова ли  ѝ пари под краката тази женитба ?!?!! Необясними са ми тези напъни на туркините да се омъжат. Като им предложат пръстен литват до небесата -N-тото чудо на света се случва .......

Необяснима ми е отговорността на Яман за семейството ,неговата философия .....през огън и вода ,чул не дочул ,видял не видял и т.н.
С този юмрук по бюрото на доктора ми заприлича на махленски побойник , стъпка си и имиджа и човешкото у него . Май мисленето не му е силната страна .
Това "чудо " като възпитание и авторитет  направо вече липсва у него . То ясно ,че да оцелеят и стигнат до тук са минали през най-гадните страни на живота , ама дур бе адам ...... Сега вече си на друго , яко  стъпала ,амаааа.....

Вън садят китки ,люляци цъфтят , а те навлякани с тези полА , ,Сехер с тази лила пижама ,че и жилетка отгоре ...и тези черни тоалети , Кара и Ибра'им ........

СЦ удариха дъното !!!!!!

# 109

Е,мислехме си ,че финалът на сезона ще е меденият месец,но работата отива към раздяла и обвинения.Не разбирам Яман.Разбра ,че лекарствата са сменени и Зия е така под влиянието им.Вместо да го вкара в болница и да го стабилизира, той повярва на халюцинациите му,че и ще поема вина за сметка на Сехер и Юсуф.Ако наистина пожертва тях ,заради лудия си брат искам Сехер да вземе детето и да замине от конака.
Яд ме е и на Сехер.Шест години не е поддържала никаква връзка със сестра си,не се е интересувала за нея и сега месеци след смъртта и вече свикнала с мисълта,че не е жива изведнъж изпадна в състояние на огромна мъка и закана на всяка цена да открие убиеца.Какво ще си успокоява съвестта ли?Голям рев бе,то не спира да циври.Прекалиха с рева и -за всичко крокодилски ги рони.
Назмие ханъм е решила да прогони или очерни всички положителни герои от сериала.Любовният семеен сериал се превърна в сериал на злото.Главни са лошите и наивниците дето ги водят за носа.
В тоя сериал турската полиция е за посмешище,защо им разрешават толкова нелеп сценарий.Бих искала да се приключи с този сезон.Но понеже обявиха ,че ще има втори сезон,явно ще мъчат зрителите,които останат да гледат с раздели,лошотия и постоянен рев на Сехер.На мен това ми дойде до гуша.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 21:13 от Keski1821

# 110
ОЧАКВАНО !!!!  Яман пое вината ,за смъртта на Кевсер .АЗ съм убиецът !!!!!!

Юсуфчин  нере е ....при тези викове ,разпри това дете не се показа ,сякаш е в изолационна .

Кески ,напълно съм съгласна  твоя пост .
Едни и същи сцени ги показват по 10 пъти ,до втръсване  почти във всеки  епизод .

# 111
ОЧАКВАНО !!!!  Яман пое вината ,за смъртта на Кевсер .АЗ съм убиецът !!!!!!

Юсуфчин  нере е ....при тези викове ,разпри това дете не се показа ,сякаш е в изолационна .

Кески ,напълно съм съгласна  твоя пост .
Едни и същи сцени ги показват по 10 пъти ,до втръсване  почти във всеки  епизод .

За мен се обезмисля гледането.След преживяното със Селим в предните серии ,сега захвърлиха доверието им.Унищожиха постигнатото, ще ги правят пак врагове.Яман повтаря пак грешката си да не сподели истината със Сехер.Видяхме резултата от премълчаването му предния път.И сега Сехер му казва тук съм,до теб съм,кажи,кажи,но сега той  я излъга,за да защити Зия.Тоест направи своя избор.Да видим дали ще му прости този пътСехер.Кой ще вземе Юсуф,нали това беше изначалната борба.Не го разбирам-да обичаш толкова много за първи път в живота си и да се откажеш от любовта и любимата жена и то само по думите на един луд.Честно писна ми и от лудия, и от ревливата Сехер.И като се признае за виновен и го осъдят кой ще се грижи за лудия му брат,на кого ще го повери-на Сехер ли?Но явно туркините са мазохистки и това им доставя удоволствие!
Къде изчезна съветникът им баба Ариф?

Двеста серии жената на бизнесмена Яман ходи все с една и съща чантичка.Ами аз като обикновен човек притежавам поне няколко ,а тя все с една и съща.Яман вече четири серия е все с черната риза.Тия хора що не се вземат в ръце и да доглеждат очевадни детайли поне у главните герои.
Това полицейско управление го превърнаха в любовна академия,а ние очакваме адекватни действия и разследване.

Яман е свалил брачната халка.Значи се отказва от брака си и Сехер в полза на Зия!!!Хайде, да се развеждат и Сехер да отива при Али.Яман избра Зия,аСехер да избере брат му.Не е случайно ,че двеста серии не можаха да се целунат и да имат първа брачна нощ.Май на друг ще му е писано да хапне от меда!!!Назмие ханъм явно е решила да върне лошия образ на Яман от началото на сериала,тогава да си получи и Зухал като наследство от това минало.Така ще сбъднат мечтата на Икбал.Да я направят победител и от оня свят.
Тогава,какво и защо гледахме 200 серии???

Видео от вчерашното интервю на Халил Ибрахим в Сабах.Не го откривам с никакъв превод.Нищо не разбирам!!!

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 12:58 от Keski1821

# 112
# 113
И сега какво стана Яман пое вината заради брат си. Ще се разделят и така ще свърши сезона. А ние чакаме меден месец, целувка и т.н. ама "йок". Незнам Назмие защо ги прави тия работи. То един хубав момент няма с Яман и Сехер все нещо се случва. Дано този път Сехер ме изненада и не повярва на Яман а на против  въпреки всичко да е до него и не го напусне. То този петък е финала на сезона нали?

# 114
Пълно разочарование !
Али  комсер-им арестува батЮ......
Зухал  къде се подвизава ?!?!

Сега  остава "бащата " на Неслихан да е баща на Бора 1

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 21:27 от sofia26

# 115
И какво стана сега Сехер извика полицаите и арестуваха Яман. Тя как може веднага да повярва че е убиеца нали уж се замисли че я лъже че по време на убийството Яман не е бил в имението.
А таз Зухал "нерде" крие се в имението спокойно без никой да я обезпокоява, страхотно нямам думи от безумия. Май така ще си иде сезона.

# 116
И какво стана сега Сехер извика полицаите и арестуваха Яман. Тя как може веднага да повярва че е убиеца нали уж се замисли че я лъже че по време на убийството Яман не е бил в имението.
А таз Зухал "нерде" крие се в имението спокойно без никой да я обезпокоява, страхотно нямам думи от безумия. Май така ще си иде сезона.

................ и да продължат със същият ентусиазъм и във втори ,така и така са свикнали  / то не бе ретроспекции  , не бе чудо /

# 117
напълно вярно

# 118

Направо съм потресена!!!Яман осъден и в затвора,ако го откара като Зухал петдесет серии в затвора ще преполовят втория сезон.Няма да гледам!!!
Мразя лудия Зия!Надрънка ги едни и разруши покоя на всички.Не напразно Икбал се яви на Ченгер и му се усмихна самодоволно,когато  отнасяха трупа и.Лично Назмие ни се присмя на всички зрители и ни каза колко глупави и наивни сме!А межде другото така и не дадоха погребението на Икбал.Да не я съживят втори сезон!!!Ще е поредната най-голяма глупост.
Просто съсипа целият сезон с последните два епизода.Оттук нататък дори и да събере Сехер и Яман няма да е добре.След толкова лъжи,обиди и грубости,за да защити лудия си брат не виждам смисъл да е със Сехер.Не напразно занулиха Кираз,а Яман и Сехер останаха двеста серии без целувка и първа брачна нощ.Остава братът да вземе жената на брат си.Напълно в извратената психика на Назмие!Тая сценаристка е не знам как да го кажа-ходи забрадена/може би прекалено религиозна/,робува на стари порядки,традиции,извратеност да показва лошо ,смърт и мъка.Или е преживяла травма и е увредена психически или си е смахната.

Зухал ще е новото зло на сезона!Да видим кого ще изнуди със записа.Дали Сехер или Яман.По-съм склонна да си мисля,че ще е Сехер.Не знам ,имам чувството ,че всичко ще се срути до нула.Фирма,конак,всичкооо!Дано да  греша!Но дори и да покажат другото положително развитие не мога да се зарадвам.Те толкова се нраниха последният епизод,че не виждам как могат да са заедно!

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 23:43 от Keski1821

# 119
Здравейте! Радвам се, че вече има тема за този сериал. Много пъти търсих, дори питах в други теми, но доскоро нямаше нищо. Аз съм доста назад - гледам сериите с български превод и имам много да наваксвам, но чета всичко написано. Толкова много ме впечатли в началото, че първите 30 серии ги изгледах по два пъти. Яман и Сехер са невероятни. Много си подхождат тези красиви млади хора. Определено има химия между тях. Играят чудесно, умеят да покажат всяко чувство, всяка емоция с очи. Никога не съм гледала сериал, в който главния герой така да оглежда, наблюдава и изучава партньорката си. Забелязва всичко, дори и най-дребния детайл му прави впечатление. На практика имам чувството, че не може да и се нагледа. Точно това много ми допада. Не, че тя не е сладурана. Повечето от вас са разочаровани от развоя на събитията. Аз, пък се разочаровах когато научих, че Кираз е приключила участието си. Очаквах, че един ден ще се омъжи за Али, но... Да се надяваме, че във втори сезон ще има повече положителни емоции и поводи за усмивки и разбира се най-важното да завърши с щастлив край.

Общи условия

Активация на акаунт