"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 142 597
  • 748
  •   1
Отговори
# 90

Привет!!!Снощи къртихме вратата ,днес разходка в гората!!!Да, виждаме любовта между Сехер и Яман,но ми се иска нещо по-емоционално и страстно.Не сме в миналия век на задръжки и прекалено морално и религиозно поведение в отношенията между съпрузи.Все пак сериалът е в 21 век!За такива отношения Назмие ханъм да беше писала историческа любовна драма.

А колкото до Съла и Халит имат подписани договори и трябва да завършат проекта.Но пък първите стотина серии ставаха ,т.е. сценарият в началото ги е подвел.Сега вече се чудят как да правят серии.Седем серии едно отвличане и   пълнеж плява.Актьорите играят хубаво,но все пак те играят по сценарий и режисура.А както виждаме последните сто серии сценарият е под всякаква критика.

Я, само как бягаше прободеният в бедрато Селим.И Фърат и Али не можеха да го стигнат.Сцената с полицаите в гората и бягството на Селим беше по-скоро комична.Тия СЦ и режисьор нямат ли консултант от полицията.Станаха за посмещище с такива недодялани сцени.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 23:57 от Keski1821

# 91
Финалът на първи сезон ще е на 18 юни.

# 92
Финалът на първи сезон ще е на 18 юни.

Значи още 20 -тина епизода МЪКИ !!!!:smiles:

Наистина първите епизоди са по-смислени  /с бг суб гледах 57 / ,но това разтягане на случка и влачене цял епизод
   без значение врата или  бягство  си е жива мъка .
Ще ме питат защо гледам ..все с надежда за промяна в +, ама  не би .....

тейзето и Несли йок ,Али комсерим  ?!?! А Кара ,Ибо ,хала /даже в полис / .................
Да  , имат договори , но за такъв сценарий ,..... и пазара за актьори е пренаситен ,така ,че...........

Да са живи и здрави  и УСПЕХ !

# 93
От новия фраг поне се вижда че отново за пореден път разкриват Икбал този път дано я тикнат в затвора да прави компания на сестра си Зухал.
С това отвличане цяла седмица айде новата да е с по хубави епизоди

В предаването където готвят Съла и Халил са много сладки личи че блика любов от тези двамата

Надявам се вече в следващите епизоди да има малко романтика стига с тия гадости, отвличания, отравяния и т.н.

# 94
И какво сега ......Икбал  "умира " като Кевсер ли  , тя  ли си  го представя  или Зухал ?!?!?
И как се озова Зухал в камиона за доставки .

Ако  е  истина  започваме  отначало същото  без Икбал ,но  със Зухал ли ????

# 95
И пак останахме без целувка Юсуф пак ги прекъсна. Май този сезон ще свърши без целувка като гледам така

Поне имаше романтичен момент може да е за кратко но все пак го имаше.

Таз Зухал да не се връща в имението с какви очи? Остава Яман да я приеме все едно нищо не се случило.

# 96

Хубава серия!Стига да не се окаже нечий сън смъртта на Икбал.Вече не вярвям,че ще умре ей тъй без наказание.Оказах се права,че Зухал ще е тази,която ще наруши най-вече спокойствието на Икбал,но пък да я бутне от балкона дори и не допусках.Прислугата в тоя конак явно е глуха.След крясъците на двете сестри и шумното падане на Икбалин как никой не се появи да види Зухал.Тя се е скрила в мазето май,където преди време имахме романтични мигове с Яман и Сехер.
Струва ми се ,че конакът ще е заменен с нова къща,ако не сега във втори сезон.

Много сладки бяха Сехер и Яман.Яман май направи заявка за братче или сестриче на Юсуф.Ще има меден месец ли ,усамотение в чифлика ли?Ако има кой да ги остави.Сехер не може да се отдели от Яман,задръжките и падат скоростно.Банално е вече все Юсуф по един и същ начин да е причина за провалената целувка.

Горката Съла с тези дрехи засне седем епизода,да бяха и сменили поне веднъж дрехите.Тия хора явно спестяват от тоалетите на актьорите .С един тоалет снимат минимум три епизода.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 09:20 от Keski1821

# 97

E,стига ви една серия спокойствие!Назмие ханъм пак ни се присмива и ни набутва в поредната глупост.Следващите серии убиецът ще е Зия и не Икбал,а Яман май ще го въдвори в клиника за психично болни.Задавам си въпроса как дойде линейката и вдигна трупа без полиция,без разследване що за недоумици в тоя сценарий.Яман и Сехер стояха заключени в това мазе,а Зухал влиза и излиза без проблем!

Май на актьорите им писва от тъпия сценарий и напускат, като ги убиват ей тъй изведнъж.Да видим дали и Зия няма да се убие.Селим в кома- или ще мре ,или ще избяга от затвора и пак ще отвлича Сехер през втори сезон.Все едно и също се повтаря през определен период.Зациклиха в злото и това е!Назмие ханъм ,хайде  със Зия в психиатрията,за там си с тия недоумици.

Хайде да видим нещо хубаво!

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 08:43 от Keski1821

# 98
Нещо смущаващо  има в този проект ............слаб сценарий , ограничени средства , умора в актьорите и техн . екип , мириса на лято / отпуск или ..............толкова могат ?!?!?!

Икбал "си замина сладка и медена ", сега 200 епизода ,докато се разбере ,че Зия не  е убиец /че и двоен / ,разрив между  Сехер и Яман  ,тя няма как да прости и остане с него , отново Юсуф като топче за тенис на маса .
Дано съдебната лекарка извади на светло  истината , ама факта че е скрила може да натежи .

Остава и Зухал да лудне ,че Сехер е причината за всичко , което им се случи  на кардешите ,ако изтърват и дели Селим.....палитра ..........

Башка кахър Ибра'им и мераците му за Кара ......тя "ни приема ,ни предава"  явно травмите ѝ от детството са болезнени .
И така нищо радостно и любопитно .
Faсebook отново ври и кипи ,но  кой ли  ги отразява ..........

# 99
Нещо смущаващо  има в този проект ............слаб сценарий , ограничени средства , умора в актьорите и техн . екип , мириса на лято / отпуск или ..............толкова могат ?!?!?!

Икбал "си замина сладка и медена ", сега 200 епизода ,докато се разбере ,че Зия не  е убиец /че и двоен / ,разрив между  Сехер и Яман  ,тя няма как да прости и остане с него , отново Юсуф като топче за тенис на маса .
Дано съдебната лекарка извади на светло  истината , ама факта че е скрила може да натежи .

Остава и Зухал да лудне ,че Сехер е причината за всичко , което им се случи  на кардешите ,ако изтърват и дели Селим.....палитра ..........

Башка кахър Ибра'им и мераците му за Кара ......тя "ни приема ,ни предава"  явно травмите ѝ от детството са болезнени .
И така нищо радостно и любопитно .
Faсebook отново ври и кипи ,но  кой ли  ги отразява ..........

Съдебната лекарка нищо няма да признае.При смъртта на Кевсер Икбал я заплаши,че пред нищо не се спира и ще убие майка и или дъщеря и,ако не скрие експертизата.Като и предложи  и пет милиона.Сега тя изпрати експертизата в отдел убийства с обяснението,че документа е бил забутан и открит сега.

Но пък в къщата как продължават да дрогират Зия.Той наистина ще откачи от това "лечение".И как толкова богати хора няма да привикат веднага лекаря грижещ се за Зия с толкова сериозни проблеми.

Яман наблюдаваше охраната всяка вечер на камерите,а сега защо не погледне,а и беше казал на Недим,че иска видеонаблюдение и вътре в къщата.

Мноооого се излъгах в Зухал.Тя ще стане по-зла и от Икбал.Самата виновна и убийца на сестра си,ще иска да отрови живота на Сехер и Яман.Така ще успокои съвестта си,че и те няма да са щастливи и ще е отмъстила с
 пъклените икбалови планове.Злобата нямала почивен ден.А и се появява нов персонож и по всичко личи,че ще е отрицателен.Икбал изчезва,нов лош герой влиза.А във Фейсбук коментират,че актьорът винаги до сега е играл отрицателни роли.Предполагат,че ще е доведен брат,който ще иска пари и може би насъскан от Зухал ще търси отмъщение.Остава да чакаме какви ги е надробила дели Назмие.

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 19:40 от Keski1821

# 100
Много ми е любопитно кой ще е този нов актьор.
За такава роля би подхождал Мурат Просчилер- където и да съм го гледала, е в отрицателна роля.  В Намери ме беше в ролята на Тарък- един от най-големите злодеи в сериала.

# 101
Много ми е любопитно кой ще е този нов актьор.
За такава роля би подхождал Мурат Просчилер- където и да съм го гледала, е в отрицателна роля.  В Намери ме беше в ролята на Тарък- един от най-големите злодеи в сериала.

Ето този,но не съм го гледала и не знам кой е!

# 102
Участвал е в много сериали- Светът на тайните, Мечтатели, Галип Дервиш, Другите отчаяни съпруги, Пойраз Карайел, 20 минути, Справедливостта на Кара, Сега и завинаги, Татко Джандир, Грехът на една майка и Намери ме(днес дадоха по Нова последния епизод от 4 сезон с негово участие). Той от дълги години озвучава Спондж Боб Квадратни гащи в турските излъчвания на анимацията. Той има по-голяма сестра на име Оя.

# 103
Май меден месец няма да имаме до края на сезон сега цяла седмица а и може и другата ще се върти около смърта на Кефсер и голяма глупост ще се окаже ако обвинят Зия. Дженгир знае но си трае  нали вижда всичко уж.
Май за романтика няма скоро да коментираме.
Да се надяваме че поне втори сезон ще е по интересен.

Иначе Съла и Халил са много сладка двойка

# 104

Е,не!Следват психо драми!Цяла серия Сехер отново плака,а цялото време беше за лудия Зия!Днес ме напрегна особено!Вързаха се на лудия и Яман и Ченгер!Ако той ще полудява още повече и в другите серии спирам да гледам!Не си струва да си хабя нервите с този луд!Сега пък ще жертват отношенията си заради Зия.Все по-големи простотии.Но, така е ще гонят брой серии който устиска на простотиите.Да бяха дали десетина серии спокойни и романтични,зрителите да се успокоят ,че гледат нещо нормално.А Назмие ханъм е решила да накара зрителите да се държат като Зия.Който иска да и се вързва на простотиите!

Общи условия

Активация на акаунт