"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 142 636
  • 748
  •   2
Отговори
# 135

Момичета Яман нарече Сехер по име дали това няма да ги сближи отново?

...и призна ,че  я  обича !!!!

# 136

Какви са тези простотии, Назмие .Направи полицията отново за смях.Така ли действат полицаите?Та всичко ,което правят е извън закона.Как Фърат и Сехер правят такъв план.Сехер стана копие на Икбал .Действа точно като нея,а Фърат е част от отмъщението и и начина, по който иска да избяга.
Все едно виждам Икбал с образа на Сехер.Абе,то голямо отмъщение за сестра си.Къде са били с баща и през годините на Кевсер в конака.Въобще не са се интересували от нея,дори не бяха виждали Юсуф.

С този фрагман Назмие ханъм ни пуска по пързалката.За мен това признание на Яман е негов сън!

# 137
SmileSmile

Какви са тези простотии, Назмие .Направи полицията отново за смях.Така ли действат полицаите?Та всичко ,което правят е извън закона.Как Фърат и Сехер правят такъв план.Сехер стана копие на Икбал .Действа точно като нея,а Фърат е част от отмъщението и и начина, по който иска да избяга.
Все едно виждам Икбал с образа на Сехер.Абе,то голямо отмъщение за сестра си.Къде са били с баща и през годините на Кевсер в конака.Въобще не са се интересували от нея,дори не бяха виждали Юсуф.

С този фрагман Назмие ханъм ни пуска по пързалката.За мен това признание на Яман е негов сън!

И сигурно ще се събуди с потно чело и ще го е яд дори на себе си ,че го е казал....Smile

# 138

С този фрагман ни оставят да гадаем как ще започне втори сезон ли?
Няколко опции:
-Реално признание,че я обича и я назовава с името и .Но въпреки всичко Сехер ще си тръгне.
-След всичко,което тя му казва на поляната Сехер си тръгва,а той само в мислите си казва всичко това,докато тя се отдалечава.
-сън
-виждайки пистолет на кръстта на Яман ще има изстрел,но кой ще бъде прострелян?Аз залагам ,че Яман ще се простреля ,защото не го виждам убиец на любовта на живота си.И ще е постъпил като баща си.Още едно наследство от миналото му.

Ако Назмие ги събере в последния момент,значи е пренаписала сценария в бърз ход накрая.

За съжаление в моите предположения няма сдобряване!Станах Назмие в песимизма си!

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 11:42 от Keski1821

# 139
Банално  повторение на едни и същи реплики .

# 140
Надявам се поне края да е щастлив Сехер като чуе думите "обичам те" да им трепне нещо и да вземе да се осъзнае. Иначе ще много гадно след всичко да обърне гръб на Яман и да си тръгне. А Фърат нали уж вече харесваше Яман какви гадости прави заедно с Сехер тя как може да постъпва така с Яман.

От снимачната площадка актьорите се сбогуват с сериала. Дано не чакаме дълго до започването на новия сезон и се надявам да е по добър от първия. Назмие да вземе да се замисли малко с тоя акъл и спретне долу горе читав сценарий.

# 141
Сехер направо преля от омраза ,ярост и желание за мъст ....Яман в женски вариант ,че дори и повече .
Е ,честно ...не я разбрах тази тяхна обич и грижа за Юсуф ,имайки предвид последните събития , откак Яман стана "убиец " .
То и Сехер размаха пищов ...бре ,бре ....

Дано Зия по-скоро "включи " ,че да се разбере кой ,кой е ......Как ще се гледат тогава ?!?!?!

А Бора  дали го дигнаха от пода  ?!?!?

ПП azisiq ,не само му обърна гръб ,но преди това стреля в него и така го остави .
...
Толкова много му говореше ,че не може така да решава всичко с насилие и омраза,оръжие  ,но когато нещата опряха у кокала и я заболя ,забрави !!!

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 21:24 от sofia26

# 142
И какво излезе сега края на сезона с "убийство" тая Сехер тъпа ли е малоумнали е не знам нали обича Яман как е могла да го застреля. Не съм гледала финала незнам как свършва ам сигурно е добре че не съм го гледала защото иначе ми се иска да вляза в телевизора и да я удуша тая Сехер. Направо ми падна в очите  дори когато Яман мислеше че му изневерява със Селим не се държеше чак така винаги в него се пробуждаше любовта му която изпитва към Сехер.
А кога ще започне 2 сезон някой има ли информация?

Края на сезон 1

# 143
И какво излезе сега края на сезона с "убийство" тая Сехер тъпа ли е малоумнали е не знам нали обича Яман как е могла да го застреля. Не съм гледала финала незнам как свършва ам сигурно е добре че не съм го гледала защото иначе ми се иска да вляза в телевизора и да я удуша тая Сехер. Направо ми падна в очите  дори когато Яман мислеше че му изневерява със Селим не се държеше чак така винаги в него се пробуждаше любовта му която изпитва към Сехер.

Края на сезон 1

Втори сезон стартира на 6 септември!

Не искам да коментирам финала!
В едно съм убедена Яман обича силно Сехер!Той каза обичам те!Той искаше първата брачна нощ да се състои и то много пъти!Той целуваше нежно!Той правеше опити и за любовна целувка!Искаше да я направи своя жена в пълния смисъл!Много пъти я защити и изтърпя!
За мен Сехер не го обичаше така ,да не кажа изобщо.Често го наричаше с обидни изрази, бягаше от него,а накрая и го застреля.С какво е по различна от Икбал.Използва нейните прийоми върху Яман,за да избяга с Юсуф.
Въобще не помисли за детето.Юсуфчим ,за Юсуф,заради Юсуф ето така се успокояваше за постъпките си.Оправдавайки се,че го прави заради него.Всъщност не помисли какво причини на Юсуф,за да отмъщава на Яман.Заслужаваше си стоенето в котелното в началото,че и сега.Бясна съм и защото действаше заслепена да отмъсти и какво постигна съсипа семейството,Яман,Юсуф,а за нея не съм убедена.Дано се върне и спаси живота на Яман!Мисля,че ще се разведат!

# 144

Края на сезон 1

Втори сезон стартира на 6 септември!

Не искам да коментирам финала!
В едно съм убедена Яман обича силно Сехер!Той каза обичам те!Той искаше първата брачна нощ да се състои и то много пъти!Той целуваше нежно!Той правеше опити и за любовна целувка!Искаше да я направи своя жена в пълния смисъл!Много пъти я защити и изтърпя!
За мен Сехер не го обичаше така ,да не кажа изобщо.Често го наричаше с обидни изрази, бягаше от него,а накрая и го застреля.С какво е по различна от Икбал.Използва нейните прийоми върху Яман,за да избяга с Юсуф.
Въобще не помисли за детето.Юсуфчим ,за Юсуф,заради Юсуф ето така се успокояваше за постъпките си.Оправдавайки се,че го прави заради него.Всъщност не помисли какво причини на Юсуф,за да отмъщава на Яман.Заслужаваше си стоенето в котелното в началото,че и сега.Бясна съм и защото действаше заслепена да отмъсти и какво постигна съсипа семейството,Яман,Юсуф,а за нея не съм убедена.Дано се върне и спаси живота на Яман!Мисля,че ще се разведат!

Напълно съм съгласна с теб. Той много пъти им доказваше любовта си дори когато не я изричаше но с действия, ласки и много други неща я доказваше хиляди пъти. Надявам се новия сезон силно се надявам тя да осъзнае грешката си и да се върне от пътя за да спаси Яман заради нея самата, заради Ясуф и най-вече заради любовта си която изпитва към него дори когато не я признава пред самата себе си. Защото съм убедена че тя го обича така силно както той нея дори да смята че той е убиец.

# 145
Здравейте !
Цял сезон очаквах да видя това и от нашата семейна двойка,но уви!Затова пък в цели два проекта заедно тези хубавци- Туба и Енгин ми доставиха това огромно удоволствие.И там имаше много тежки моменти,но ги редуваха с толкова романтични,че гледахме с огромен интерес и изписвахме една тема за два дни!Вижте романтика и страст само в един епизод в началото,в 3.50 минута и в 7.43 минута на видео клипа.Тази двойка наистина посети Рим и ни показаха доста забележителности с тях.Може би един от малкото турски проекти снимал в Рим.

Сезонът приключи ,та се питам до септември в  темата ни ще има ли желаещи да я поддържаме жива.Или ще затихне и ще чака втори сезон.
Жалко за този отвратителен финал,но това ни сервира Назмие.Интересно ми е как ще продължи,дали оттам където  свърши,или ще направят скок във времето.Дали Сехер ще се върне и ще помогне,дори и да се обади на Недим или Фърат,поне да каже къде е простреляла Яман.Или Недим ще го открие ,той даде локацията на Яман .
А дали този финал не е измама за очите ни!Цяло лято да се ядосваме на Сехер и на есен да се окаже,че нищо не е такова???
Всяко събитие в сериала се проточваше между пет и седем серии.Дано с откриването на сезона до няколко серии се разкрие истината за убийството на Кевсер.Не ми се ще цял сезон да ни въртят все с Кевсер.
Както са тръгнали да ни връщат с близките от миналото им,да не ни появят и злобната майка на Яман.
В групите за сериала се вихрят колажи и фотошоп със Съла и Халил.Фантазират си фенките!

Нещо от първите серии:

И малко красота!

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 21:00 от Keski1821

# 146
За съжаление финала на сезона не е това което искахме, надявам се всичко това да е зрителна измама и на есен Назмие да ни изненада поне за първи път.
Относно темата на сериала ще се радвам ако я продължим и да не я забравим че да я подновяваме чак на есен, ще се радвам ако си продължим да си коментираме.
Явно са надянали кой сабя кой пистолет

А иначе след края на сезона явно Съла и Халил са решили да заминат някъде само двамата, знам ли? Това е последно качено в интернет и НЕ е фотошоп или колаж

Това е прекрасен колаж дано стане реалност, Съла и Халил са прекрасна двойка

Зад снимачната площадка

# 147
Здравейте!Днес  се замислих как Назмие ни представи образа на Юсуф!Ами то това дете бе лишено от всякакви контакти с други деца.Дори на рожденния си ден бе заобиколено само от възрастни.Никаква детска градина,винаги само в конака.Тъжно и ненормално !Виж болници и грозни сцени не му спестиха!След тежката загуба на родителите това ли е измислила като съдба на детето.

Малко хубави мъже от сериала!

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 23:32 от Keski1821

# 148
Почти във всеки TR сериал  децата са в компанията на възрастните и дома където е действието .Забелязвате ли ,че когато се задълбочат проблемите ,особено лошите ,вече не се ходи нито на работа ,нито в университета ,ако има студенти ...всичко се върти около проблема . СЦ забравят ,че ГГ са бизнесмени ,учители ,ученици ,студенти .

Гледам първите епизоди с превод вече 69 -ти

Ами тя Сехер ханъм много насериозно се взе , много разбира кой добър ,кой лош ,съветва , бая ,бая психолог го играе ,критикува и накрая като оплете конците само гледа като ....и кокори очите .
Как пък разбра ,че лудият музикант -учител е толкова добър ,искрен и какво ли не още .....наивна до втръсване .
Тя прави грешки ,Яман ги плаща .
Не, че Яман е безгрешен ,но е много предпазлив , а тя от много "опит " доверие до последно .

Много са гюзел двамата кардеши на снимката ....Яман и Али комсер-им . Жалко ,че Кираз я занулиха ,бяха си таман с комсер-им, както винаги го наричаше .
Рускините в озетите казваха ,че Яман и Али много трудно ще приемат истината ,че са братя , но благодарение на Кираз и Сехер всичко ще се уреди ,но сега без Кираз ,дали няма да отпадне тази идея . А и Ариф баба го каза на ум ,когато Яман и Али се засякоха при него  и двамата бяха  изненадани ,че той се познава със всеки един от тях .

# 149
Почти във всеки TR сериал  децата са в компанията на възрастните и дома където е действието .Забелязвате ли ,че когато се задълбочат проблемите ,особено лошите ,вече не се ходи нито на работа ,нито в университета ,ако има студенти ...всичко се върти около проблема . СЦ забравят ,че ГГ са бизнесмени ,учители ,ученици ,студенти .

Гледам първите епизоди с превод вече 69 -ти

Ами тя Сехер ханъм много насериозно се взе , много разбира кой добър ,кой лош ,съветва , бая ,бая психолог го играе ,критикува и накрая като оплете конците само гледа като ....и кокори очите .
Как пък разбра ,че лудият музикант -учител е толкова добър ,искрен и какво ли не още .....наивна до втръсване .
Тя прави грешки ,Яман ги плаща .
Не, че Яман е безгрешен ,но е много предпазлив , а тя от много "опит " доверие до последно .

Много са гюзел двамата кардеши на снимката ....Яман и Али комсер-им . Жалко ,че Кираз я занулиха ,бяха си таман с комсер-им, както винаги го наричаше .
Рускините в озетите казваха ,че Яман и Али много трудно ще приемат истината ,че са братя , но благодарение на Кираз и Сехер всичко ще се уреди ,но сега без Кираз ,дали няма да отпадне тази идея . А и Ариф баба го каза на ум ,когато Яман и Али се засякоха при него  и двамата бяха  изненадани ,че той се познава със всеки един от тях .

Назмие ханъм ще ни мъчи и ще ни се присмива,че ни е поставила на ръба на търпението ни.Съгласна съм,че първо ще ги постави един срещу друг,но дано не е извратена до толкова че единият да убие другия.Но след като Сехер застреля Яман вече нищо няма да ме изненада!
Къде остана моралната Сехер дето показваше патроните от раните на Яман и се заричаше,че никога няма да се откаже от борбата си за доброто и светлината.Как се промени толкова,че с цената на всичко реши да отмъсти за сестрата ,с която не се беше виждала и чувала през всичките години на живеенето и в конака.В мига преди да застреля Яман си спомни много моменти ,в които той и доказа обич и защита ,а само един спомен от сестра и я накара да го убие.Тя заплаши Яман,че детето няма да расте с убиеца на майка си,а как ли ще  погледне Юсуф в очите като убийца на чичото,който детето обича и смята за свой баща?
Актьорът изпълняващ ролята на Селим продължава да е с дългата брада.Явно ще ни го появят още в началото на сезона.

И ето я Назмие ханъм!Има нещо студено и жестоко в тази жена!!!

Общи условия

Активация на акаунт