"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 142 646
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Привет след полунощ!!!
Честит ви празник Еньовден!Денят на магическите билки и вълшебства!Коя ли ще е вълшебната билка,която ще сдобри и събере нашата двойка?Май една няма да стигне букет,букет и то голям ще им е нужен!

Туркините пощуряха от липсата на ежедневен епизод.Колажи,фотошоп ,уловени снимки ,запълват си часовете и стават все по-нетърпеливи до началото на сезона.
Надявам се новият сезон да не е пак в конака.Депресирах се от тия абстрактни и черни картини по стените.Много тягостни ми бяха.
Дали ще ги настанят в чифлик както мечтаеха двамата.Халил  е често на езда.Може би хоби,а може и подготовка за сезона.

В първи сезон не ги видяхме да се усмихнат,а са толкова сладки!

# 151
Надявам се в новия сезон да има повече щастливи моменти от колкото в първи сезон.
А иначе Сехер и Яман ми липсват, заедно с малкия Ясуф.

Иначе пък си почива до началото на новия сезон

Тук двамата показват таланта си за готвене по точно май само Халил, ама като дойде време той ще готви на Съла.

Незнам как ще издържа до септември много ми се вижда.
Но пък си гледам епизодите с превод и съм стигнала до 70 тая Сехер как не вярва на Яман когато им намеква че тоя новия е съмнителен че не му вярва. Ама тя ще разбере ама ще е късно и кой пак Яман ще  я спасява от лапите му.

# 152
Здравейте в петък вечер!
Само до преди седмица в петък гледахме поредният епизод и с нетърпение очаквахме понеделника за новия такъв.Сега се настройваме за близо три месеца чакане!Чакаме с надежда сценарият да е променен към повече положителни емоции ,нежност,романтика и много любов от нашата двойка +Юсуф.Но имам усещането,че ще ни попарят още в първия епизод!
Харесвам музиката на MINOR в сериала.За толкова консервативен сериал е постижение класическа музика,а не някои песни с тъжни и виещи текстове.Дано запазят поне музиката,защото е въздействаща.
Иска ми се да променят стайлинга на Сехер и Яман.Милата обуват я с едни обувки от времето на 70 години.Обличат я с едни поли и блузи,едни пижами и задължителната жилетка отгоре.Да им се чудиш как спят така.В сватбената нощ бизнесменът Яман беше с памучна трикотажна пижама като някой бедняк.Абе,уж много богат,но не го разбрах ,че е такъв нито в болница,нито в полицейското,нито в ресторанта/само в какъв ресторант и с каква покривка беше масата на предложението за брак с пръстените/.Нека моделиерите вкарат нещо по-елегантно и свежо.Да доставят повече аксесоари-чанти,колани,очила,бижута.Да ни напълнят очите с нещо изискано и красиво.И да ги преобличат поне на две серии,не по осем серии с едни и същи дрехи.
Зимата Юсуф ,богатият наследник на Карамлъ беше повече от десет серии с оранжевите боти.
Някой ще каже дреболии,но ми вадят очите и противоречат на това да ни убедят колко богата,влиятелна и властна е империята на Яман.

И пак да попитам защо нито в една къща няма телевизори.Днес гледах епизода ,когато социалната работничка посети Сехер и Юсуф в наетата от Яман къща.Тя също отбеляза ,че в къщата няма телевизор,което е похвално.Не разбрах защо.Да не са забранени по някаква религиозна или друга причина,но нали именно чрез телевизиите излъчват продукциите си.
Едни  от любимите ми актьори:

# 153
Здравейте!!!Темата ни изпадна от първа страница на Мама.Влизам с пост да я извадя пак на първа страница.
Май за сега е затишие откъм новинки.От време на време Халил и Съла поместват снимки ,но от първи сезон!
Като знам колко е красиво в Турция и Истанбул,как пък не ни показа повече красиви места.Нагледахме се на улици и крайбрежния блевард.Нищо друго,не вярвам,че пропускат да направят реклама на страната си.
Чакам си втори сезон Сехер и Яман в обществото на Истанбул с нови коли ,с нов стайлинг.Ако искат повече серии трябва да ги променят много!
Първи сезон кой не се сети той не отвлече Сехер!Първо бизнес конкурентът на Яман,който я закопа в земята.После лудият даскал,който я обгази и задуши.Накрая Селим,който се опита да я изнасили!За това,че и Яман я държа заключена с кучето Фъча,то май не остана за какво още да я отвличат!!!

# 154
Да се включа и аз.
Много ми липсват Сехер и Яман. С нетърпение очаквам новия сезон. Надявам се до тогава Назмие да се замисли и да изведе на преден план любовта на Сехер и Яман че в първи сезон то не се разбра обичат ли се или ......?

# 155
Нормално е да изпада темата ,като няма какво да се гледа. А и какво да коментираме ,като всичко се изчерпва с 2-3 коментара .Поглеждам епизодите под 100 ...нищо различно в действието ,но други случки .
Сега ги "обраха " героите до 2-3 и пак същото мислене и  истории .
Дори не се надявам на някаква разумна промяна ,но дано сме живи и здрави да видим нов сезон с нови идеи ,по-реални и УМНИ  действия на героите .

Слънчево и спокойно лято !!!!

# 156

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 11:02 от Keski1821

# 157
Липсва ми сериала. ....

# 158
Да ги бяха  усмихнали и в сериала така,а то Сехер не пропусна и епизод без рев.

Докато ние се ядосваме и хабим нерви с недоумиците на СЦ,то гледай каква забава е зад камерата в почивките!

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 19:19 от Keski1821

# 159
струва ми се че не е сам на снимачната площадка тези Халил и Съла май си се забавляват и в реала. Ако е така много ще се радвам за тях. Много сладка двойка са.

# 160
струва ми се че не е сам на снимачната площадка тези Халил и Съла май си се забавляват и в реала. Ако е така много ще се радвам за тях. Много сладка двойка са.

Не знам,но в единия от форумите за сериала коментираха,че майката на Халил не одобрявала Съла.Колко е вярно времето ще покаже.Коментираха също ,че Халил е най-голямото от четирите деца в семейството и че сестрите му и майка му ходят забрадени,т.е. особено религиозни.Но пък като гледам Халил как се облича и музикалните му клипове,не ми се вярва да произхожда от такова семейство.

Усилено продължава с ездата.Дали през втори сезон наистина ще живеят във ферма,както мечтаеха?

# 161
Съла в едно  интервю каза ,че гледа  TR сериали и филми ,на което водещият  много се  изненада . Тя каза,че живее сама и има много време ,докато Халил живее със семейството си ...и подтекста ,че има ангажименти .

Разликата между тях май е около 13 г , и аз не ѝ "препоръчвам" такава връзка , особено сериозна , ама ....

# 162

Не знам,но в единия от форумите за сериала коментираха,че майката на Халил не одобрявала Съла.Колко е вярно времето ще покаже.Коментираха също ,че Халил е най-голямото от четирите деца в семейството и че сестрите му и майка му ходят забрадени,т.е. особено религиозни.Но пък като гледам Халил как се облича и музикалните му клипове,не ми се вярва да произхожда от такова семейство.

Усилено продължава с ездата.Дали през втори сезон наистина ще живеят във ферма,както мечтаеха?

Одобрява или не майката на Халил, важното е Съла и Халил да се обичат истински и ще преживеят всички препядствия по пътят им

# 163
Зравейте!Успешна нова седмица!!!

Дядо и внуче.

А тук наш Халил е на частно парти иииииии....... познайте с кого?Ами със актрисата играеща Зухал в сериала.Да не се окаже где го чукаш,а то где се пука!!!Партито е преди започването на сериала!Доста близки ми се виждат!

https://www.facebook.com/nena.krstic.98/videos/2981136445509439

и още малко

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 11:38 от Keski1821

# 164
Добро утро!!!Хубав и успешен ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт