"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 142 693
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!!!

Семейството на Халил !Май си обяснявам защо това момче е още ерген!Дано не си остане вечният ерген-син на майка си!!!

Мелих с майка си!

Съла с  родата си!До нея май е майка и.

Голяма забава и смях пада на снимките!

# 166
Попаднах на статия в интернет в която се пише Халил и Съла наистина са заедно в реалния живот но заради политика на продуцентите не е трябвало да разгласяват че са гаджета. Можело чак след финала на сериала. Защото са подписали договор за поверителност.

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 23:19 от azisiq

# 167
Здравейте!Хубави почивни дни!!!

Селииим!!!

Прекрасната ни двойка,която много ни липсва!

# 168
Аз гледам епизодите с превод като имам време ,запълвам липсата .

# 169
Здравейте!!!
Щастливо семейство!

Доста ни е прошарен Налил.

С мама!

# 170
Здравейте!!!

# 171
Пожелавам на всички една спокойна вечер с Съла и Халил. Много ми липсват.

# 172
Привет,дами!
Питам се кой обичаше повече и истински от Яман и Сехер!За мен повече доказа любовта си Яман!Той се промени много заради Сехер.Колко пъти я спаси от ръцете на Селим,психото Осман,мафиота Дамгоз, от сигурна смърт.Той показа много нежност,загриженост,нежни целувки,внимание,подаръци.Караше я да се чувства желана,обичана и специална.Такова нещо у Сехер беше показано с направата на тортата,но нея я поиска Юсуф,превързването та раната му и когато застана пред него и пое куршума.Мисля си ,че Сехер тепърва във втори сезон ще трябва да ни се докаже,че и тя истински обича Яман.

И отново семействата им.

Туркините с голям мерак да видят това във втори сезон!Фотошопа е лош ,но това е.

# 173
"Вълшебен " фотошоп Hands Clap

# 174
Добър ден момичета.
В интернет върви клип в който се пише че през новия сезон Сехер и Яман ще се съберат. И това че свърши сезона с куршум не е изобщо за такова каквото си мислим че ще има изненади. Сехер и Яман ще са си заедно ще имат врагове но ще са заедно. Сехер ще забременее и нещо от този сорт. Дано се окаже истина. Ще видим на септември.

# 175
Здравейте!!!Приятни ,макар и горещи дни!!!

# 176
Сладури

Нещо зад кадър

# 177
Добър ден момичета.
В интернет върви клип в който се пише че през новия сезон Сехер и Яман ще се съберат. И това че свърши сезона с куршум не е изобщо за такова каквото си мислим че ще има изненади. Сехер и Яман ще са си заедно ще имат врагове но ще са заедно. Сехер ще забременее и нещо от този сорт. Дано се окаже истина. Ще видим на септември.

За съжаление авторите на тези клипчета само предполагат.За сериите от първи сезон имаха предположения,но доста от тях на се сбъднаха.Мисля,че целта е харесването на видеата.Ех,наистина би било хубаво да е така,но като знам Назмие и сие какви ни ги сервират,едва ли ще и се откъснат от сърцето много хубави мигове.

Назмие и измъчените и герои!

Режисьорът!

Нещо в бяло.

Семейства в реала.

# 178
В интернет се пише че Съла и Халил са обявили че са заедно като двойка извън сериала

# 179
Здравейте, дами!!!Успешна седмица!!!

Общи условия

Активация на акаунт