Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

 • 15 352
 • 317
 •   2
Отговори
# 30
 • Мнения: 42
Относно стайлинга на Сехер.   Не мисля, че е подходящ. Пример дълга пола, загащен в нея пуловер и високи ботуши над коляното и всичко това в бежовата гама.  Иначе Яман добре го обличат, но без разнообразни дрехи.
Аз пък се изненадвам, че Зухал е все още в затвора. Не го очаквах.
Усещам, че се задават тъмни облаци ,но дано не помрачат любовта....

# 31
 • Мнения: 159
Относно стайлинга на Сехер.   Не мисля, че е подходящ. Пример дълга пола, загащен в нея пуловер и високи ботуши над коляното и всичко това в бежовата гама.  Иначе Яман добре го обличат, но без разнообразни дрехи.
Аз пък се изненадвам, че Зухал е все още в затвора. Не го очаквах.
Усещам, че се задават тъмни облаци ,но дано не помрачат любовта....

Имам усещането,че е ред Яман да бъде ранен и Сехер да се пребори с двете сестри,за да защити Юсуф,любовта им с Яман и всичко в семейството.Да видим Икбал как ще използва Неслихан в мръсните си игри.Моля се сценаристите да не ни предложат черен финал с убийството на някой от главните герои.А и все още не са развили отношенията между Яман,Зия и Али нали са братя.
Много добра игра на актьора изпълняващ ролята на Зия-Толга Панджароглу.Трудна работа е да се превъплатиш в кожата на един психично неуравновесен човек.


Последна редакция: ср, 12 май 2021, 09:34 от Keski1821

# 32
 • Мнения: 4 871
Вече е грозновато това неконтролеруемо любопитство на Сехер за  изненадата  ,  аха , аха премина границата на възпитанието, почти не спи нощем.......... Добре ,че не отвори чекмеджето на шкафчето  и Яман да я види ...

===================================================================================================


Прекалено боза стана ,наш'те гугутки иииччч  халабер си найсе ....Икбал  "коли и беси "  , Зия го хвана шубето ,че ще изгуби  ашк на живота си , рехабилитаторката се продаде .....за он милион..........

# 33
 • Мнения: 982
Иска ми се Икбал вече да я разкрият стига с тия интриги да ги оставят малко намира. Яман вече да вземе да заведе някъде Сехер да имат меден месец.
Иска ми се играта на Икбал този път да не сполучи и да остане с пръст в уста.

# 34
 • Мнения: 4 871
Още  като  каза ,че ще ходят в Рим ,стана  ясно ,че Сехер няма да  е излекувана . Много предвидимо се развива действието .
Колко епизода  ще е сериала ? Или  и тук ще е на  сезони ?

# 35
 • Мнения: 159
Еееее,вече стана банално да не могат да отидат двамата някъде сами ни на яхта,ни в Рим,ни на друго романтично място.Повтарят се вече сценаристите все едно и също- Икбал е навсякъде,всичко чула и разбрала,все планове дето никой не усеща,а нашите овчици ги водят за носа към пропастта.Кога ще се усети Яман,ами Ченгер дето е очите и ушите на къщата,как пък никой не се усъмни в толкова инциденти.И като прибавим и Зухал с нейната злоба и отмъщение ни чакат тегави епизоди до края на сезона.Язък, Яман от толкова предвидлив и силен мъж го превръщат в наивник ,как пък веднъж не му мина през ума,че не може толкова случайности.И как пък веднъж не успя да я целуне,то пък всеки път щом се наведе към нея и се явява някой да ги прекъсне.Да измислят нещо по-различно, все едно и също е да им провалят целувката.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 17:20 от Keski1821

# 36
 • Мнения: 982
Напомня ми сериала на еди друг Назови ме по име до края на двата сезон нито една целувка. Ако и този е така незнам как ще се задържи на екран.
Айде малко повече развитие да има следващата седмица то сезона ще свърши само с гадни неща за Яман и Сехер.
Сезона свършва на 11 юни. До тогава няма ли да видим нещо романтично?

# 37
 • Мнения: 42
На мен ми напомня на "обещание "(Yemin). "назови ме по име " не съм го гледала.
Сходен е сюжетът, защото сценаристката е една и съща.  Много бозави стана. След снощният епизод се замислих да не би да оставят  Сехер инвалид.  Че така и няма подобрение.  Някой ако знае турски език  би ли споделил, какво каза лекарят на Яман . Звучеше така все едно няма надежда да се възтанови.
Какво стана с рехабилитацията и Икбал.

# 38
 • Мнения: 4 871
Рехабилитаторката вече "работи" при Икбал и контролират положението ,ще са наясно с всяка промяна ,мисля ,че ѝ осигуриха стая в  имението .
На мен Еманет ми е1:1  с друг сериал ,но му забравих името  .  Етървата  също без дете , поръча отвличане ,майката загина ,детето продадено и след години се връща със "сестра " си /слугиня/в имението при баща си ,без да знаят един за  друг . И там  сестра ,която имаше апетит към собственика и същите мръсотии .....

# 39
 • Мнения: 767
Белгин иска пари от Икбал, на нея 5 милиона не ѝ са достатъчни и иска 10 милиона. Икбал се съгласи.
Днес рожден ден празнува Гюляй Йоздем(Икбал). Тя навършва 43 години.

# 40
 • Мнения: 4 871
Да , продаде се за 10 милиона ,все си мисля че я достраша от миналата "продажба " ,да не влезе в затвора ,но май
вече няма скруполи ...парииии.....
Netii100
Лекарят каза да бъдат готови за всичко и после допълни ,че проблемът е неврологичен и Сехер може да  остане инвалид .
ПП  много е лошо озвучаването ,има гъгнене на звука и леко сливане

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 20:20 от sofia26

# 41
 • Мнения: 982
Ново интервю на Съла и Ибрахим (говорят за героите си Яман и Сехер) ако някой знае турски нека сподели накратко какво отговарят на въпросите на журналистите.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 22:26 от azisiq

# 42
 • Мнения: 159
Здравейте!!!
Нещо започвам да се нервя на сценаристите!!!Едни милиони се плащат от Икбал.Зухал е в затвора и пръска едни пари.Как пък в тая фирма на Яман не им прави впечатление ,че Икбал харчи такива суми.Десет милиона и как никой ,а още повече Яман отново не забелязва нищичко .Нали той е главата на фамилията,нали той движи нещата,дори Икбал да има право да разполага с пари това са си десет милиона.Преди това пък плаща на куп хора за изнудване,отвличане.Е,нещо се поувлякоха в сценария големият и уважаван бизнесмен да бъде един голям наивник.А и вече е ясно,че когато се разкрие на какво се дължи парализата друг/рехабилитаторката /ще е виновен и ще го отнесе,а Икбал пак ще се представи като любяща и загрижена към Сехер.Но с това настаняване в къщата ни подсказват,че дълго ще ни мъчат с осакатяването на Сехер,или така по-лесно ще ги чуе и разкрие някой.Вече си мисля,че ще е Юсуф този,който ще спаси леля си.
И вече ми писна да ни занимават с Ибрахим и Фърат .В полицейското управление в опит да го женят го изтърпях,но сега с тая кухня,готвене,пране и детски номерца ми идват в повече.Али- един толкова добре замислен в началото образ го обезличиха,че те дебеланкото и рижкото станаха по-главни.Още ме е яд ,че вместо да развият втората любовна двойка -Али и Кираз ,те ги занулиха и ни карат да гледаме глупостите на Ибо и Фърат.Взе да става драматична боза с пълнеж на сцени в дома на комисаря.

Ако поназнайвате руски ето тук са преведени 180 серии.До два дена след излъчването серията е преведена и качена.

http://turkseason.com/turkey-serials/484-doverennoe-vse-serii.html

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 14:48 от Keski1821

# 43
 • Мнения: 42
Здравейте!!!
Нещо започвам да се нервя на сценаристите!!!Едни милиони се плащат,Зухал в затвора пръска едни пари,как пък в тая фирма на Яман не им прави впечатление ,че Икбал харчи такива суми.Десет милиона и как никой ,а още повече Яман отново не забелязва нищичко .Нали той е главата на фамилията,нали той движи нещата,дори Икбал да има право да разполага с пари това са си десет милиона.Преди това пак плаща на куп хора за изнудване,отвличане.Е,нещо се поувлякоха в сценария големият и уважаван бизнесмен да бъде един голям наивник.
И вече ми писна да ни занимават с Ибрахим и Фърат .В полицейското управление в опит да го женят го изтърпях,но сега с тая кухня,пране и детски номерца ми идват в повече.Али- един толкова добре замислен в началото образ го обезличиха,че те дебеланкото и Рижкото станаха по-главни.Още ме е яд ,че вместо да развият втората любовна двойка -Али и Кираз ,те ги занулиха и ни карат да гледаме глупостите на Ибо и Фърат.Взе да става драматична боза с пълнеж на сцени в дома на комисаря.

Съгласна съм . Как така не се усещат за парите  то да са 10 лири (примерно)  добре,  но 10 милиона... :х
Яман би трябвало да го осведомяват за големите транзакции,  нищо че сега не му е до това да се занимава с фирмата. Както се е случвало в други сериали.

# 44
 • Мнения: 159
Netii 100,нали Недим е очите и довереното лице на Яман във фирмата.Той би трябвало да го информира.Освен,ако и той не играе с Икбал ,което допускам,но дано не се окажа права.

Общи условия

Активация на акаунт