"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 288
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Отново разочарование... много засилена беше нашата Сехер и пак .... нищо! До кога ще се влачи това... Джанан сега ще я шантажира да мълчи пред Яман иначе няма да му стане донор. Лошия доктор свърши работата с другия донор, оставаме в зоната за здрача! Очаквало се пак отвличане на Сехер...кой ще я спасява не знам! Ще дочакам ли с това темпо влизането на Джанан и Зухал в затвора...серизно взех да губя интерес!
https://turkserial.org/doverennoye-serial1/page,306,1911-doverenoye-vse3.html

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 22:11 от Petyan87

# 421
Бясна съм!!!!!!!!

Тъпата Назмие ни заби отново на дъното.Малкото болнави романтични моменти ще ни ги изкара тъпкано с такива прости епизоди!!!!Джанан и Зухал продължават да командват парада вече 80 епизода и краят им не се види .Ами, драги зрители ,ето така се скалъпиха едни сто прости епизода от втори сезон.Преполовихме сезона с глупости и зли герои.Вече се уморих и мисля до 25 февруари,когато уж си тръгва Джанан да не гледам това недоумение на Назмие.

ПРЕГЛЕД НА ЕПИЗОД 306.
СЕХЕР: Как мога да го пусна?
НЕДИМ: Състоянието на лорд Зеки се влошава. Възможността той да бъде ваш донор вече не е възможна.
Сега не може да го остави, когато има най-голяма нужда от него.
АЛИ: Да седнем заедно и да говорим тихо.
ДУЙГУ: Дори ми липсваше да мълча с теб.
КАНАН: Дойде да приемеш предложението ми?
ГЛЕДАЙТЕ: Не.
ЯМАН: Кажи нещо страхливо! Кълна ти се... ще те намеря. Ще те унищожа.
Ти си изворът на моята сила. Ти си моята броня, моят меч, моят щит.
СЕХЕР: Йемен... не знаеш...

Екипът малоумници начело с Назмие сътворили поредната глупост!

Хайде,лека да ви е нощта!!!

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 00:36 от Keski1821

# 422

ПРЕВОД НА ПРЕГЛЕД ЕПИЗОД 305.
ДОКТОР: Открихме активно вещество в кръвта на бог Яман, което причини унищожаването на черния му дроб. Може да е била смесена във водата или храната си.
СЕХЕР: Той отрови сина си със собствените си ръце... свърши се!!! Всичко ще бъде разкрито. Ще осъзнаете всичко.
Говори по-високо! Кой ме искаше мъртъв? Кой? Кой?
NECMI: Чакайте... Ще ти кажа всичко.
ДУЙГУ: Как те загубих? Как така?
Тук съм.
КАНАН: Добре дошла Сехер скъпа

azisiq,ето това е семейството на Берат Рюзгяр.Големият му брат също играе в Еманет,в ролята на детето Яман.Това е майка му ,а на тази снимка е учителката му.Както разбрах децата там са вече във ваканция и това е от последният учебен ден.

Само вижте Халил как е хванал ръката на Съла.Но по-интересното е,че предстои отвличането на Сехер,а на тази снимка вижте врата на Сехер как е наранен.Туркините пишат,че е след отвличането  и спасяването на Сехер и с този тоалет празнуват годишнина от сватбата си,а тайно зрителите се надяват да се стигне и да халвет.Кога ли ще видим тези епизоди?

Екранното семейство на Берат

Голяма забава в почивките между снимките-двете братчета и малката им сестричка.

Благодаря за уточнението моя грешка относно семейството.
Значи Сехер пак ще я отвличат като в 1 сезон? Дано стане "халвета" всички това чакаме.
Много ме е яд за вчерашния епизод от кога чакаме Сехер в действия тръгна добре с шамарите и накрая се изложи пак падна в капана на Джанан. Дано поне каже на Яман да свърши нещо полезно като другото не успя да я изрита и хубаво да я набие.

# 423

След като Джанан напусне имението, Сехер ще бъде отвлечена. Сехер ще претърпи инцидент и трябва да остане в болницата.  Сехер ще разбере какво е направила Зухал. Говоря за снимките ,в които ще видите Зухал в болницата облечена като служител  в болницата и ще иска да убие Сехер.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 23:50 от Keski1821

# 424
Най накрая малко развитие. То толкова серии тъпчеха на едно място. Нямам търпение да видя как Джанан напуска имението с подвига опашка. А след това и Зухал си тръгне бързо бързо след нея.

Съла

# 425
На мен ми е най- интересно в момента кой ще стане донор на Яман?! Изобщо кога и дали ще разберат с Али, че са братя?

# 426
Аз си мисля че доста ще почакаме докато се разбере че Али и Яман са братя

Зад кадър

Съла и Халил

# 427

Ето го фрагмент 307
Яман: Кой иска да умра? Кой опитва тези капани?
Джанан: Ще го убедиш. Да го нараняваш, като го гледаш в очите.
Сехер : Брат ...
Джанан: Нещастието на тази любов ще бъде Фикрет.
Сехер: За каква жена ме мислиш? Никога...
Волкан: Той не те заслужава. Винаги ще ме виждаш пред себе си, не пред него, Дуйгу. Прекарах нощта с нея, след като тя настояваше толкова много.
Сехер: Обичам те толкова много.
Яман: И аз те обичам толкова много. Добре ли е?
Сехер: Добре съм, когато ти си добре.

Задвам веднага въпроса за 305 епизода Сехер не претърпя никакво развитие ли?Продължава да е същата лесна за манипулиране наивница,глупачка,която очаква ,че злобната Джанан ще съжали някого ли?Една майка,която открито каза на Сехер,че не е съжалила децата си като малки и ги е изоставила,а сега вече големи мъже въобще не ще ги съжали ,дори и да умрат.Джанан каза,че е готова да убие всеки,за да осигури пари за любовника си.Питам се след като тя не обича никого,как Назмие ни навира в очите такава голяма любов между змията и младия и любовник.
Не се научи Сехер,че трябва да споделя с мъжа си,особено когато въпросът касае него и живота му.Какво ще направи тя сама срещу злото Джанан.Триста серии гледаме ревящата Сехер,крайно време е да разбере ,че с рев нищо няма да постигне.
Другият момент е,че Яман категорично и каза,че никога няма да приеме донорството от майка си.Напълно излишни серии с това Джанан да заплашва Сехер,че няма да му даде част от дроба си,та той няма и да го приеме.Не намирам никаква логика с тези заплахи на Джанан  и молещата се ревяща Сехер.И двете са наясно,че Яман ще умре,но няма да приеме нищо от майката,която ненавижда!

# 428
Назмие удари дъното с такъв сценарий. Как може Сехер да ляга пред заплахите на Джанан. Айде Фикрет пак се появи. Дано той каже на Яман истината за майката ако Сехер му я сподели.

# 429

Ето го фрагмент 308
Яман: Какво е това?
Сехер: Доказателство, че човек не трябва да държи на фалшиви надежди. Няма пречка да дадеш необходимата част за живеене.
Яман: Не. Не е опция.
Сехер: Вече си решена да ме накараш да гледам как бавно смъртта ти.
Яман: Как така ми говориш така?
Сехер: Опитах се да направя това-онова, но не става. Можеш да умреш бавно пред очите ми, колкото си искаш. Ще изпратя Зия след теб, предполагам, че докато седеше тук горд със собствените си решения, спасих брат ти от въжето. Но живееш с гордостта си. Ще видим докога.
Яман: Защо?
Сехер : Излезте ! Махай се

Не ми се коментира,просто няма какво .Това го гледахме първи сезон ,но тогава крщеше Яман сега обърнаха ролите.Повтаряме се,повтаряме се Назмие счупи тъпомера.

Давам си почивка целия февруари.Няма да гледам и да си хабя нервите с тъпотиите на Назо.Преди доста време бях писала,че Сехер ще напусне Яман,но не знаех,че причината ще са заплахите на Джанан.Тогава писах,че Чичек ще разбере за плановете на Джанан и ще каже на Яман.Джанан ще убие Чичек,а Яман ще разкрие всичко.Не знам дали ще е така ,но май отиваме към такова развитие.

Джанан принуждава Сехер да напусне Яман,с това иска да го смаже,че и той като баща му, когато е болен жена му го напуска,както самата Джанан е постъпила.Привика и Фикрет,който ще изиграе любовникът на Сехер,както и Джанан си е тръгнала с любовника си.Иска да повтори историята ,защото Яман я обвиняваше за смъртта на баща си.Сега го кара да изживее същото.Иска да съсипе сина си и да му вземе парите,ами ще успее като има под ръка глупачката Сехер.Сехер е виновна за всички проблеми на Яман-тя му ги стоварва с глупостта и наивността си.После пак ще съжалява.Ах,Сехер,ах!!!

Апропо, откъде тази сила и енергия у болния Яман???

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 21:26 от Keski1821

# 430

Ето го фрагмент 308
Яман: Какво е това?
Сехер: Доказателство, че човек не трябва да държи на фалшиви надежди. Няма пречка да дадеш необходимата част за живеене.
Яман: Не. Не е опция.
Сехер: Вече си решена да ме накараш да гледам как бавно смъртта ти.
Яман: Как така ми говориш така?
Сехер: Опитах се да направя това-онова, но не става. Можеш да умреш бавно пред очите ми, колкото си искаш. Ще изпратя Зия след теб, предполагам, че докато седеше тук горд със собствените си решения, спасих брат ти от въжето. Но живееш с гордостта си. Ще видим докога.
Яман: Защо?
Сехер : Излезте ! Махай се

Не ми се коментира,просто няма какво .Това го гледахме първи сезон ,но тогава крщеше Яман сега обърнаха ролите.Повтаряме се,повтаряме се Назмие счупи тъпомера.

Давам си почивка целия февруари.Няма да гледам и да си хабя нервите с тъпотиите на Назо.Преди доста време бях писала,че Сехер ще напусне Яман,но не знаех,че причината ще са заплахите на Джанан.Тогава писах,че Чичек ще разбере за плановете на Джанан и ще каже на Яман.Джанан ще убие Чичек,а Яман ще разкрие всичко.Не знам дали ще е така ,но май отиваме към такова развитие.

Джанан принуждава Сехер да напусне Яман,с това иска да го смаже,че и той като баща му, когато е болен жена му го напуска,както самата Джанан е постъпила.Привика и Фикрет,който ще изиграе любовникът на Сехер,както и Джанан си е тръгнала с любовника си.Иска да повтори историята ,защото Яман я обвиняваше за смъртта на баща си.Сега го кара да изживее същото.Иска да съсипе сина си и да му вземе парите,ами ще успее като има под ръка глупачката Сехер.Сехер е виновна за всички проблеми на Яман-тя му ги стоварва с глупостта и наивността си.После пак ще съжалява.Ах,Сехер,ах!!!

Апропо, откъде тази сила и енергия у болния Яман???

Наистина си е за чудене ?!?!?! Той по-свеж  от всички ....никаква логика .

# 431
Прави сте момичета в коментарите си.
Тая Назмие напълно е изтрештяла.
Какъв сценърий- Сехер напуска Яман заради Джанан, тя си тръгва и остава Зухал да се разпорежда като господарка. Пълни глупости.
Дано Фикрет каже истината на Яман в него ми е надеждата. Уж се говореше че Али ще е донора, ама като гледам така нищо вярно няма да излезе .

# 432
Ама това вярно ли е? Наистина ли Сехер ще напусне Яман? Не това ще е края за мен! Няма да си губя времето да гледам подобни глупости! След всичко, което преживяха..., не, аз се отказвам....ще погледна към март месец какво се случва, като гледам как се развива действието няма да пропусна много. Ще следя вашите мнения момичета, но повече няма да чакам да излезе следващата серия, за да гледам идиотщини! Изтърпях да гледам много, но явно тъпотиите на сценаристите няма да свършване! Зухал ще се разпореждала! Та Яман погледа си не спира на нея! Зухал го обичала...как пък не! Тя е най- голямото недоразумение в този филм! Най- безсмисления герой! Пък за майката даже не ми се говори...

# 433
Права си Petyan87 пълни идьотщини от страна Назмие.
Аз се чудя как Халил и Съла търпят това , незнам.
Ако Назмие не се вземе в ръце скоро няма Кой да гледа сериала и ще остане без аудитория

# 434
Здравейте,момичета!!!

От понеделник отново не гледам глупостите на Назмие и екип.Това обаче не ме успокоява,напротив още по-бясна съм за пропилените триста и осем дена плюс повторното гледане на доста епизоди от първи сезон.

Бяхме излъгани по най-гаден начин от всички в продукцията.Първо с името Наследство! Не е по-скоро е Предателство.Второ със заявката,че това наследство е Юсуф. Оказа че наследството е детството и миналото на Яман и майка му.Трето с подвеждащите и лъжливи фрагмани,за да ни държат пред екрана да гледаме глупостите на Назо и да им правим рейтинга.
Съжалявам за Яман!!!!!!!!От един стабилен мъж Сехер го превърна в мекушав женчо.Сехер с наивността и глупостта си е причина за всичко ,което се случи през втори сезон,за всички проблеми на Яман.Тя прибра Зухал,Джанан предизвика мъжа си като прибра и Фикрет.Струва ми се,че интригата с Фикрет имаше друг замисъл,но зрителите реагираха остро и промениха сцените.Мисля,че сега Назо ще ни накара да видим първоначалния замисъл с Фикрет.

Как Сехер омъжена за Яман и негова съпруга повече от двеста серии не му позволи да я докосне ,камо ли да я прегърне,а аби Фикрет го гушна сякаш са много интимни.Прав ще е Яман да се съмнява като знаем как го изолираше Сехер.

Откакто Яман разбра,че ще му трябва трансплантация много пъти каза на Сехер,че не се страхува да умре,но ще умре ,ако Сехер го напусне.Сто пъти и каза,че ще умре,но няма да приеме донорството на Джанан.Какво направи наивницата глупачка Сехер.Вместо да сподели с мъжа си и да се борят заедно,тя ще го напусне и ще играе с най-големият кошмар в живота му Джанан.Тъпа,тъпа Сехер заслужава Яман да я напусне.С кой акъл ще остави Юсуф,болния си мъж и Зия в ръцете на това чудовище Джанан.Още повече ,че Джанан и каза ,че не и пука за Яман,Зия и Юсуф,че основната и цел са парите на Яман.Проста ли е,малоумна ли е Сехер,та тя се отказа от всичко ,за което се бореше два сезона.Не намирам обяснение на глупостта и.Но в този сериал логика няма,има зло,зло и пак зло.

Двойката Али и Дойгу  ми е изключително скучна и банална.Но вместо някакво различно развитие те повтарят историята на Сехер и Яман от първи сезон.Този Волкан все повече ми напомня на лудия учител по музика,който отвлече Сехер в първи сезон.Защо и това трябва да го повторятчрез Дойгу и Волкан?
Само да отбележа,че и тези,които не бяха луди в сериала и те полудяват начело с лудата Назмие!!!

Не гледам сериите,но ще продължа да ви ги поствам.

Ето го фрагмент 309
Яман: Бих искал да ме уведомите, че Фикрет щял да дойде.
Сехер: Каква е разликата?
Яман: Щях да се подготвя.
Сехер: Ти вече си болен.
Али: Истинската любов не се среща често. Трябва да знаем, че си струва, след като го открихме толкова лесно
Волкан: Не сте по-силни от мен, комисар Али. Не можете да се борите с мен.
Сехер: Можете ли да заведете доктора в стаята. Ще бъда там.
Canan:Puisque доктора е тук, време е. Благословен да е Яман.
Yaman:Pourquoi разтегливото лице?
Сехер: Какво като винаги си оставала така в леглото? Какво,ако все още си болен? Това означава, че може да остане половин мъж за цял живот. Ще се занимавам ли с болен човек до края на живота си?
Яман: Не, няма да бъда като баща си. Не можеш да ме накараш да повярвам. Каква е истинската причина за всичко това?
Сехер: Причината за всичко това е майка ти.

Е,рейтингът го доказва падна под едно.Явно не само аз ,а много народ се отказва от глупостите на Назмиян и екип.Хайде,да се свършва,че си увредихме нервите!!!

Нови.

Днес коментират,че актрисата играеща Джанан/Онур Сарачар/ е била нападната от разгневени жени и майки,чийто образ тя омърси в сериала.Чудя се кога Назмие ще бъде набита и линчувана!Но не съм убедена,че информацията е вярна!

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 22:01 от Keski1821

Общи условия

Активация на акаунт