"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 343
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Сюжетът в Еманет доста ми напомня на Обещание.  Когато Джемре принуди Рейхан да се разведе с Емир . Показа и някакво видео , което щеше да даде в полицията и Емир уж да влезе в затвора.
Ама и там играе назмие ...

# 466
Интересно ми е на какво основание Яман дава на Джанан 10 млн долара? Не мога да го разбера? (Смисъл гледах на турски серията и не мога схвана смисъла)

И според мен Сехер пак ще я изкарат героиня. Яман ще я върне, ще си отмъщава, тя ще си мълчи и страда ( за да не му причинява на него страдания, мислейки си, че винаги е права за всичко) и в един "прекрасен" момент Яман ще разбере всичко и ще започне пък и да я разбира, и да съчувства и тем подобни измишльотини.... ще видим!

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 14:23 от Petyan87

# 467
Ще се върнем в един омагьосан кръг. Яман лош докато не научи истината. Джанан се радва на парите между другото не ми стана много ясно защо той и дава парите? Зухал скрита змия и Тя не се маха а е никой не я пъди. И така ще откйраме до края на сезона. Юсуф на заден план и така.

# 468
Юсуф ще излезе напред, когато стане време да се събират. Заради него се събраха и заради него винаги ще се събират. В крайна сметка , накрая всичко опира до него. Не казвам, че е лошо, най- чесро и в живота е така!

# 469
И аз винаги съм се чудила как никой нищо не видя и никой нищо не чу в този конак в продължение на два сезона вече. По едно време си мислех, че Ченгер ще бъде очите и ушите и ще предупреждава Яман за всяка опасност, но...нищо такова не се случи. Ядосвам се  и аз като вас и в същото време не мога да се откажа от сериала, нещо все ме тегли към него, въпреки че е доста тежка драма, а аз обикновено си падам по романтичните комедии, защото са леки и ненатоварващи. Забелязвам, че във втория сезон Халил изглежда като уморен и състарен някак си в лицето. То да снимаш втора година почти без почивка, а и с такъв сценарий със сигурност е много изтощително. При Съла също има някаква промяна, особено сега в последните серии. Дали от смяната на прическата не съм сигурна, но има разлика. Обикновено прическата най-много променя излъчването. Така и не разбрах каква точно е косата и в реалния живот- чуплива или права.

# 470
Халил не  е вече в млада възраст ,гони 40-те , ако не се лъжа .Нормална  е промяната , а и в предвид професията .

# 471
Да, ще навърши 40 на 13 декември тази година.

# 472
Тази седмица дано има развитие. Уж скок в  времето от два месеца. Но днес епизода не беше кой знае какво.
Яман ще върне ли Сехер в конака? Добре че ще е Юсуф той може да направи нещо за тях.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 20:52 от azisiq

# 473
Добър вечер,момичета!!!

Такаааа,Халил даде 10 000 000 милиона на Джанан,защото му е извършена трансплантацията и донорът е Джанан.Събитията от тези два месеца явно ще ги видим като ретроспекции.
Халил търси Сехер и единственото му желание е отмъщение,защото през тези два месеца тя живее при Фикрет  и са се покрили,а Яман не знае къде са.
Приятели, да той ще върне Сехер в имението, но за да я унижава и накаже именно със Зухал. Сехер постигна своето- Яман прие черен дроб от Джанан за 10 000 000. Яман плати своята цена-болка, унижение, предадено доверие,грубо отношение, предадена любов и най-вече Сехер го унижи като мъж. Ред е Сехер да плати за това, че цели два месеца живя при Фикрет и се скриха. Имаше опция при Султан или Дойгу, но не тя легна в къщата на Фикрет и след грозните и обидни думи към болния си съпруг ще си заслужи отмъщението на Яман. Нито един мъж не би простил това, което направи Сехер, дори като му спаси живота. Физически го спасява, но го унищожи морално и психически. Връзката е изпепелена и унищожена. Този път не я съжалявам, тя сама си го изпроси. А това, че Яман е получил черен дроб от Джанан е най-гадното, което можеше да измислят тъпите сценаристи. Сега Яман ще стане копието на Джанан. Махат Джанан от сериала и превръщат Яман в нея. Грозен и пошъл сценарий. Икбал и Джанан се махат, но по най-гаден начин сценаристите ще превърнат любимият ни герой в отмъстително чудовище. Е, уважаеми зрители, честито! Сценаристите ни наказаха за недоволството към сценария.

Така струва ми се ,че Чичек ще опита да каже на Яман и двете змии щи я убият.Другото ,което предполагам е ,че тези десет милиона ще ги открадне любовника на Джанан и ще изчезне,тогава тя ще отвлече Сехер за откуп.
Ядосаният Яман този път наистина ще унижи Сехер и лошите им моменти около досието от първи сезон ще са бледа картина в сравнение със сегашните.Говорихме ,че Сехер забременява и той я обвинява ,че е от Фикрет.Да видим дали наистина няма да го направи.

Много от заснетите серии са свалени и няма да се излъчат.Били са много тежки и това вероятно е уморило Съла и Халил и на двамата им личи.А и сега трябва да заснемат отново бързо,за да наваксат със епизодите.

Ето го фрагмент 314
Сехер: Няма да те изоставя. Никога.
Богатство: Лъжи... Лъжи... Лъжи... Вярвах в теб. Вярвах на невинното ти лице и любящото ти лице. Никога повече няма да държиш фалшивите си светлини на пътя ми. Защото единственият начин, който вземам назаем, сега е тъмен
Cicek: Ти направи всичко. Какъв човек си ти? Разбрахте ме погрешно от самото начало. Ще кажа истината на М. Яман един по един.
Дуйгу: Трябва да ти кажа нещо.
Али: Добре, слушам те.
Дуйгу: Искам да говоря с теб за Вселената. Всичко започна с облак прах...
Али: комисар Дуйгу...
Яман: Обичам те... Обичам те,
Сехер: Обичам те. Ти си моят живот. Скоро ще се върна.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 23:54 от Keski1821

# 474
Да плати на майка си, за да го спаси...нямам думи за тази Джанан! В крайна сметка каквото и да е станало пак добрите ще са наказани и ще плащат за постъпките на лошите, дали ще е Яман или Сехер..., а Джанан и Зухал? Те кога ще плащат? За тях наказание няма да има...! (Вече не знам дали да се надявам на някаква разплата за тях. Те просто изчезват от филма и останалите да събират каквото е останало след тях.)
Относно Яман - няма толкова търпелив мъж, пък било то и на филм! Ако изобщо има бременност на Сехер тази брачна нощ все някога трябва да се състои, колкото и мрачна да е тя, по моите предвиждания. Ще погледаме, пък ще видим.
Дано Чичек се спаси от тези двете...не може само лошите да изплуват! Аз не можах много да разбера как се обърна тя срещу Зухал, но предвид, че не съм гледала последните серии....

# 475
Да плати на майка си, за да го спаси...нямам думи за тази Джанан! В крайна сметка каквото и да е станало пак добрите ще са наказани и ще плащат за постъпките на лошите, дали ще е Яман или Сехер..., а Джанан и Зухал? Те кога ще плащат? За тях наказание няма да има...! (Вече не знам дали да се надявам на някаква разплата за тях. Те просто изчезват от филма и останалите да събират каквото е останало след тях.)
Относно Яман - няма толкова търпелив мъж, пък било то и на филм! Ако изобщо има бременност на Сехер тази брачна нощ все някога трябва да се състои, колкото и мрачна да е тя, по моите предвиждания. Ще погледаме, пък ще видим.
Дано Чичек се спаси от тези двете...не може само лошите да изплуват! Аз не можах много да разбера как се обърна тя срещу Зухал, но предвид, че не съм гледала последните серии....

В сценариите на Назо лошите просто си отиват без да са наказани и без да им  е потърсена отговорност.Така ще е и с Джанан и Зухал,затова пък добрите могат да страдат по 300 епизода.
Оказва се,че Ченгер и Недим знаят за направеното от Сехер ,но мълчат и не казват на Яман.Да видим кога ще му признаят ,че са били наясно с плана на Сехер и Джанан.

Чичек едва ли ще оцелее .Макар,че много назад в началото на сезона я спрягаха за новата жена до Зия.Кога се обърна срещу Зухал ли,може би са я използвали през тези два месеца и ще видим това в ретроспекции.

# 476
Добре ако ще забременява Сехер кога? Той Яман сега иска само отмъщение.
Ако Сехер се върне в имението не знае каква я чака един различен Яман търсещ отмъщение.
Дано Юсуф играе ролята на сдобряване по между им  . Дженгир и Недим като знаят истината защо мълчат? Нали са приятели но Сехер и Яман.
Назмие сътворява поредни глупости в сериала.

# 477

Наистина с тази първа брачна нощ все нещо се проваля. Какво ли не измиси тази сценаристка. Рано или късно все се случват тези неща, но в този сериал мъжът явно е от камък. И истинска целувка не е имало досега. В другите сериали макар и малко и рядко има, ама тука не. Да видим кога най-сетне ще се консумира този брак. Докато Яман не разбере истината едва ли ще я погледне по този начин. Сега е изпълнен с омраза и желание за отмъщение. Тежки дни я чакат Сехер, много тежки.
Тази Зухал трябва вече да изчезне от това имение. Прекалено много се задържа с мръсотиите си и като се има предвид, че не е никаква на Яман.

# 478
Съгласна съм с последния коментар. Тая Зухал като какво стои в имението. Приеха я за нова че беше инвалид, но вече може да ходи не е саката. Сестра й Икбал е мъртва. Няма логична причина по която тя да продължава да стои в имението. Пълни глупости от Назмие.
Целувки изобщо не сме виждали в този сериал. Уж имаше такава в началото на 2 сезон когато Яман и Сехер бяха заминали. Но като решиха да се целуват кадъра се махна и останахме с мисълта че уж имало целувка.
Че те до преди няколко епизода имената не си казваха.
За брачна нощ взимам все повече да се съмнявам че ще има.
Сехер трябва да е подготвена че Яман няма да я гледа с влюбен и очи след това което направи. Все надеждата ми е в Чичек че тя може да каже или подскаже на Яман. Недим и Дженгир знаят истина но по каква причина мълчат незнам.
Излиза че всички в това имение знаят истина а си мълчат и само Яман е в пълно неведение. Какъв абсурд от страна Назмие.

# 479
Ами Зухал /актрисата ще  изчезне ,като получи друго по-изгодно предложение за  участие.Grinning

Да . И аз съм разочарована ,но Яман  от толкова време е със Сехер ,така ли не разбра що за характер има , тя не за първи път го  ядосва ,за да направи той това ,което трябва, за да е добре  . В случая да е жив. Ама и на  него ината му клокочи като гейзер.
Едва ли Сехер с голямо  желание  му "предлага донор" Джанан , но тази "чудесна " майка е безскруполна .
По-добре бесен  и жесток Яман ,отколкото принципен ,но мъртъв .

Дженгер и Недим също знаят как ще постъпи той ....ИНАТ до ОТКАТ !!!!!!

Коментара ми  е по принцип......Живот срещу омраза и  отмъщение .

Споко, после ще има осъзнаване , "анализи "  и така  4 сезон +++++

Общи условия

Активация на акаунт