"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 354
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Ако има 4 сезон, какво ли остана да дават?
Аз се чудя какво ще снимат в 3сезон за който се говори че ще има.

# 481
И аз това се чудя какво толкова ще стане в трети сезон. Вече е ред само на светлина, доброта, любов и хубави мигове между тези двама сладури. Те изчерпаха всички мръсотии. Но като знаем на какво е способна Назмие - сигурно болният и мозък ще роди още доста. Ако има и четвърти вече ще ни е в повече. Аз лично никога не съм се обвързвала с такъв дълъг сериал. Това ми е за първи път.

# 482
И аз това се чудя какво толкова ще стане в трети сезон. Вече е ред само на светлина, доброта, любов и хубави мигове между тези двама сладури. Те изчерпаха всички мръсотии. Но като знаем на какво е способна Назмие - сигурно болният и мозък ще роди още доста. Ако има и четвърти вече ще ни е в повече. Аз лично никога не съм се обвързвала с такъв дълъг сериал. Това ми е за първи път.
Вярно , какво толкова ще дават.
Но с с сигурност няма да е романтика  Тя Назмие в нейните сценарии липсва такива чувства.

# 483
Добра вечер,момичета!!!

Ето го фрагмента 315
Яман: Търсих те преди да те срещна. Но сега искам да те накарам да си платиш.
Сехер: Още ли съм някъде в сърцето ти, Яман?
Cenger : M. Яман, извинявай, че те безпокоя, но...
Яман: Усещаш ли това, братко? Това парче мирише точно като него. Откъде идва тази миризма? Защо мислиш за нея през цялото време? Защо още го миришеш? Как шибаната любов и желание задушават този гняв, това отмъщение?
Сърдечен: комисар Али... Обичам вииииииииииии...
Али: Тук съм.
Дуйгу: Щом ти си тук, кой е вътре?
Фърат: комисар! Комисар!
Волкан: Пуснете ме! Прав съм!

Да,Ченгер и Недим са наясно с действията на Сехер.Не му казват,защото искат той да приеме донорството и да се спаси да живее.Продължават да мълчат,защото трябва да минат два месеца и да се разбере дали Яман е приел органа и ще оздравее.Именно и затова Недим размотава Джанан и я лъже,че са плащали сделки и затова не е превел 10 000 000.Надявам се ,че след прегледа и като разберат,че Яман е добре ще му разкрият за мръсотиите на Джанан.Може би тя няма да види парите и тогава ще отвлече Сехер и ще иска откуп.
Но сценарият е форсиран и пренаписан.Явно ще смекчат гадосиите,защото около двадесет серии са отменени и най-накрая май са обърнали внимание на огромното недоволство на зрителите от цял свят от сценария на Назмие.Притисната е и е свалила тези много тежки серии.Надявам се никога да не ги видим,а може би малка част от тях като ретроспекции.Тази Откачалка Назмие беше на път да докара инфаркт и нервна криза на много хора включително и на мен.Не съм гледала около осем епизода и само от коментарите кръвното ми скачаше.

Сега  всички знаят- само Яман не знае ,отново повтарят първи сезон ,когато пак всички знаеха само Сехер не знаеше за досието в синята папка.
Очакваме Яман да тормози Сехер и да я накаже.Да видим лудата какво е решила да ни шокира отново.Върти ми се една мисъл дали е възможно Яман да преспи със Сехер след ,което да и каже,че го е направил само ,за да и отмъсти.След,което тя го напуска и по-късно разбира ,че е бременна.Но не, той още като я види е завладян от любовта си към нея дори и да и е бесен.

Фенове на сета на ЕМАНЕТ.Русата дама е израелка.

Имали са общи снимки !Кога ли ще ги видим и в кой епизод ще е ?

# 484
Възможно ли е  Keski1821 Яман по този начин да си отмъсти на Сехер като я прелъсти и после я унизи.? После той като разбере истината ще има да се разкайва да иска прошка и т.н.
Но на ли трябваше 4 дни за да се разбере дали Яман приема органа? Защо сега 2 месеца?
Надявам се Назмие да е променила епизодите към по-добро че в последните седмици само гадости гледаме.
Кога ли Сехер ще се върне в имението да не да чакаме още 100 серии за това?
Ново от Съла

# 485
Възможно ли е  Keski1821 Яман по този начин да си отмъсти на Сехер като я прелъсти и после я унизи.? После той като разбере истината ще има да се разкайва да иска прошка и т.н.
Но на ли трябваше 4 дни за да се разбере дали Яман приема органа? Защо сега 2 месеца?
Надявам се Назмие да е променила епизодите към по-добро че в последните седмици само гадости гледаме.
Ново от Съла

Минали са два месеца от трансплантацията,това е срокът дали организмът е приел донора.Остават само четири дни до изтичането на този срок.Назми започва от тези последни четири дни след тях ,ако Яман е приел органа и се възстановява Сехер ще може да му разкаже всичко за Джанан,ако ли пък не е възстановен може би и не приема органа ще трябва нова трансплантация.Надявам се,че е приел донора и ще оздравява ,за да започне разплитането на историята.

Мисля още в понеделник в епизода ще се върне и другата седмица ще е разобличаването на Джанан,но не знам тази статистка Зухал до кога ще стои в сериала.Във втори сезон само разнася едни патерици и гледа като кукумявка,нищо друго за сега.

azisiq,само предполагам,но в началото на сезона беше написано,че Яман ще ревнува от Фикрет,Сехер ще живее с него.После писаха,че Сехер ще има първа брачна нощ,но после се скарват жестоко. Напуска Яман и имението, и тогава разбира ,че е бременна .Казва на Яман ,а той я обвинява,че детето може да е от Фикрет.Развеждат се ,и чрез хала Султан Яман научава истината.После моли Сехер да се върне при него,тя се връща,но само заради това детето и да не расте без баща.Дали това ще се случи или е нечие предположение ще гледаме.Още при първото идване на Фикрет си помислих ,че това ще се случи,но тогава пак промениха нещо в сценария.Сега е втория път и Яман иска отмъщение и то много сурово.Страхувам се тъй чаканата първа брачна нощ да не е план за прелъстяване и отмъщение,защото това наистина ще качи Сехер на най-високо и ще падне жестоко,както и каза Яман в първи сезон,когато започна мъката с досието.Виждаме,че историята се повтаря и повтаря.

Защото лудата Назми винаги ни събаря ,когато си мислим,че ни е подарила романтика и любов между двойката

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 23:24 от Keski1821

# 486
Възможно ли е  Keski1821 Яман по този начин да си отмъсти на Сехер като я прелъсти и после я унизи.? После той като разбере истината ще има да се разкайва да иска прошка и т.н.
Ново от Съла

azisiq,само предполагам,но в началото на сезона беше написано,че Яман ще ревнува от Фикрет,Сехер ще живее с него.После писаха,че Сехер ще има първа брачна нощ,но после се скарват жестоко. Напуска Яман и имението, и тогава разбира ,че е бременна .Казва на Яман ,а той я обвинява,че детето може да е от Фикрет.Развеждат се ,и чрез хала Султан Яман научава истината.После моли Сехер да се върне при него,тя се връща,но само заради това детето и да не расте без баща.Дали това ще се случи или е нечие предположение ще гледаме.Още при първото идване на Фикрет си помислих ,че това ще се случи,но тогава пак промениха нещо в сценария.Сега е втория път и Яман иска отмъщение и то много сурово.Страхувам се тъй чаканата първа брачна нощ да не е план за прелъстяване и отмъщение,защото това наистина ще качи Сехер на най-високо и ще падне жестоко,както и каза Яман в първи сезон,когато започна мъката с досието.Виждаме,че историята се повтаря и повтаря.

Защото лудата Назми винаги ни събаря ,когато си мислим,че ни е подарила романтика и любов между двойката

Права си от Назмие може да се очаква всичко лошо но не и хубаво. Дано епизодите които предстоят да се леко по смекчаващи Яман по бързо разбере за двете змии Джанан и Зухал. Тая Зухал докога смята да стои в имението и то като каква кака й е умряла няма причина до стои в именито.

# 487
Редактирах си предходния пост.Отговорих ти и на другите питанки.

Питаме се какво ще гледаме в трети сезон.Там очаквам да се появи Аксак-най-големият враг на Яман,който е в чужбина,но бяха казали,че се завръща,а е и баща на Фърат.Синът полицай-бащата мафиот.Другият,който беше отвлякъл Сехер Сойреген е в затвора,сигурно и той ще излезе.Пак ще има някой нов от който Яман да ревнува Сехер,а може и мацка да се появи Сехер да е ревнивката и всичко това полято с много зло,мъки и рев на Сехер.Може пък да оженим Недим,Ченгер или Неслихан,Ибо и Кара,Али и Дойгу.
Да спре да реве това момиче бре, увреди си очите!

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 23:36 от Keski1821

# 488
Така е не се нарева. Тя само реве ли реве.
Дано Юсуф се върне на преден план и той да изиграе важна роля в тяхното сдобряване

# 489
Здравейте! Отмъщение точно чрез първата брачна нощ ще е повече от отвратително. Сехер ще бъде съсипана.

# 490
До годишнината всичко ще се е оправило, а по моите сметки тя трябва да е скоро!
Щеше да е много хубаво да празнуват поне веднъж рождения ден на Сехер, който по нейния календар ( на който зачертава дните) е бил няколко дни по- рано. Можеше да се порадваме на малко романтика.
Колкото до брачната нощ и аз предвиждам да е мрачна. Дано грешим, защото тя колкото се страхува от нея...само с първата ще си останат...

Само не знам как Дженгер и Недим ще спасяват Сехер от лапите на Яман! Много е бесен нашия...даже май Дженгер взе да се притеснява. Дано успее Недим да измами Джанан. А Зухал да вземе да се хвърли вече от някой висок балкон, че ми омръзнаха нейните психо истории.

# 491

Ето го фрагмент 316
Яман: Как можеш да ми причиниш това?
Фикрет: Яман чуй ме!
Сехер: Не, не го прави. Той е невинен.
Яман: Кой тогава е виновен? Кажи ми. Хайде, да вървим. Хайде, хайде!
Внимавай.
Яман: Мястото, където ме излъга и измами, ще бъде твоят затвор. Няма да напускате тази къща. Отсега нататък тя ще остане тук. Но не като икономка, а като затворник, излежаващ присъдата си.
Зухал: Дори от гнева му става ясно колко много още го обича.
Яман: Защо плачеш? Защо? Изгори всичко.

Хайде, пак в котелното ще стои затворена Сехер!Но защо плаче,тя знаеше много добре как ще реагира Яман и как ще се отнася с нея след като му наговори толкова обидни думи и му се показа с Фикрет,а още повече,че два месеца живя при него.
Мисля,че няма да има достъп до Юсуф.Яман пак е с пистолет в ръка-върнал се е към старото си аз.

Следващите десет серии ще е наказанието на Сехер,но да видим как Яман ще се справи с любовта си към нея,докато я наказва!!!Няма по-лош и отмъстителен от пренебрегнат и обиден мъж!!!
  ·   ·

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 23:05 от Keski1821

# 492
В сериала не можем да са порадваме на един хубав повод било то рождени дни, все има или става лошо нещо. Тая Назмие не оставя Сехер и Яман поне веднъж на хубаво романтика.

Съла с баща си

# 493
Как може да изгори всичките им спомени? Даже дървения знак за безкрайност? Най- хубавия подарък! И пак в котелното, така ли?...и добермана Фуча ли беше, и ако него пусне, какво, ще пренаписват историята ли?!
Дано по- бързо се развива действието... достатъчно се мотаха и протакаха с болестта.

# 494
Всичко това прави Яман от яд и от това че мисли че е предаден от Сехер, не го виждам какво ще прави след като научи истината. Мисля че Сехер ще спаси от пожава поне дървената фигурка защото не се виждаше да е изгоряла поне на рекламата се виждаше така.
Итая глупава Зухал сам казва че дори ядосан Яман е влюбен в Сехер и тя още настоява че може да се получи нещо между нея и Яман напълно луда е. А Юсуф в цялата история къде е , забравиха за него.

Общи условия

Активация на акаунт