"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 143
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Май  Яман ще  излезе по-тъп от Сехер Така ли не разбра ,че тя прави всичко  това заради него /тях по своя си начин. . Да е здрав ,жив и да са заедно . това е нейният начин ,защото той е непреклонен ,подозрителен ,недоверчив .Ходи само напред и назад на 2,75м разстояние и се инати сам със себе си .
Няма ли  уста да седнат и да  поговорят ,да стигнат до  компромис.
И той амджата е поел наследството и как се грижи ....Боже ,божеее... Забил се в негоивата гордост и засегнато самочувствие и ... с инат работа се не върши . Малко му  е това ,което му въртят тези пепелянки ..
Ааааа,май ще натресват и Чичек ли беше на Зия ...само това беше исик и ...картинката е пълна  ......

# 511
Ох, момичета, аз нищо не разбрах от серията, защото гледах на турски език и хващах буквално по някоя дума, но въпреки това много се вълнувах и много му се карах на Яман (даже на моменти на глас). Ясно беше, че изрече много тежки думи!
Яман намери Сехер по- рано отколкото тя искаше, нали? А тя сега чака да минат оставащите дни и затова мълчи? Вярно ли се ориентирам?

Яман наистина е сляп и тази негова гордост... Признавам си и аз хвърлих на Сехер като го остави, но и тя е права, и тя жертва много. Ако беше признала всичко на Яман той на мига без да помисли за брат си дори щеше да изхвърли Джанан. А после....няма Яман, няма семейство, нищо...Не беше лесно и това, което тя направи!
Колкото до Зия и аз мисля, че там гласят нещо, още повече, че името на Чичек май значи цвете, а той нали е по цветята - символика...
Искам бързо да минат тези инфарктни дни, че.... Много грозно беше като изгори всичко, даже сватбените им снимки. Изгори се Сехер, но все пак спаси символа на безкрайността, а Яман...без хялб и вода...
Тия двете змии, айде майката тя за пари е там, ама тази Зухал така ли вдяна, че каквото и да стане Яман няма да я погледне. Той даже в гнева си не може да е без Сехер, трябва да винаги около него и все я търси и даже и за да се кара с нея ходи при нея, защото той не може без нея! Що за жени са това, не мога да разбера, без капка лично достойнство! ( тук не слагам лъжите и интригите)
Олях се с разсъжденията днес. Лека вечер! Ще чакаме следващата порция ужас утре.

# 512
Сато гледам епизода а и утрешния това е една ретроспекция връщаме се в началото на 1 сезон. Това ли измисли Назмие? Да повтаря сюжетите само ме тук вече Сехер е жена на Яман , а не само леля на Юсуф .
Естествено че Яман неможе да се сети защо Сехер прави всичко това  но Дженгир и Недим трябва да му кажат защо мълчат не разбирам?
Не мога да гледам ихидните усмивки на ония две пепелянки защо стоят в конака незнам защо Яман още ги държи няма логика.

# 513

ПРЕВОД НА ПРЕГЛЕД ЕПИЗОД 318.
КАНАН: Яман... Синко. Ще се моля за теб.
ЗУХАЛ: Ние сме винаги до теб.
КАНАН: Направих портокалов сок със собствените си ръце за внука си... Аааааххххх
ЗУХАЛ: Това петно няма да излезе. Но тя е свикнала с тези петна.
ПОЛИЦИЯ: Нови снимки пристигнаха в архива на Özkan. Имало е две камери на местопрестъплението.
ДУЙГУ: Най-накрая ще ви призная чувствата си, комисар Али.
АЛИ: Това, което никога не посмях да мечтая... Ще се сбъдне ли днес?
ЯМАН: Тя искаше да остане с това... Защо? Защо?
Какво си мислиш, че правиш тук?
CANAN: Търсене на записите, които ми направи тайно? Изтрих ги.
Елате в имението сега... Яман ще убие Сехер.
СЕХЕР: Най-накрая истината ще излезе наяве... ще ви разкажа всичко, след като се върне.

Е,доста са пришпорили сериите.Сехер още в другия епизод ще е отвлечена.Какви ли мъчения ще и приложат тия двете пепелянки.Явно Фикрет ще потърси Яман ,за да го накара да я търсят и ще му разкаже всичко.Как ли ще обезумее Яман.Остават осем серии до напускането на Джанан .
Нищо от последните две серии не ми се коментира.Това го гледахме в началото на първи сезон с престоя в котелното.Няма нужда от такива повторения,скучно и безмислено.

Едно искам да кажа дори и в яда си погледът на Яман е преди всичко изпиващ от любов Сехер,а после гняв и желание да я накаже за измяната.

# 514
Здравейте! Аз отново само гледах и сега имам питанки.
Първо на кого са думите от превода на фрагмана: елате бързо ... Яман ще убие Сехер!
Така интересно ми  беше какво каза Дженгер на Яман на балкона? Може би нещо завоалирано?
Това отвличане, което дават от Джанан, мисля, че ще е последните две минути на утрешната серия.
Излиза, че Сехер е записала признанията, на Джанан, но ще успее да ги изтрие - тъпо! Защо измислят запис, който няма да използват и след като ще я отвличат защото иска да си признае?! Недоумявам! Доста постна серия беше. И ми е много интересно как ще се развият събитията. Ще я отвлекат и после какво... Фикрет ще иска от Яман да я търсят, така ли? Ще му признае ли истината? А Недим и Дженгер ще мълчат ли?
Утрешната серия ли Яман ще получи резултатите си?
До края на седмицата дали ще се разбере какво е направила Сехер или очаквам прекалено голям скок в действието?

Как тези двете змии чуват всичко от всякъде, ушите им все наточени и слухтят, а всички останали все едно глухи и ни чули, ни видели! Яман има най- предания,  но и "най- смотания"персонал. По - принцип служителите на един дом са очите и ушите му, но тук - не! Тук мишките си правят, каквото искат направо пред котката, а тя пък само си гони опашката....
Дано някоя от вас може да ме осветли по някоя от питанките ми.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 22:32 от Petyan87

# 515

Petyan87,доколкото разбрах Джанан ще упои Сехер,а когато Яман се върне от болницата ще му каже,че отново е избягала с Фикрет,който е дошъл и я е отвел.Струва ми се,че ще накарат Чичек да се обади на Фикрет,за да го подлъжат да дойде в имението.Явно Яман се среща с Фикрет и там се надявам Фикрет да разкрие как стот нещата.Но гневният Яман едва ли ще го изслуша.А в петъка,когато Джанан не получи парите,които Недим щеше да и преведе, ще иска откуп за Сехер и годеникът и ще е този,който ще вземе парите.Сценарият май е променен и форсиран и ще видим какво са заснели и какво ще излъчат.

Както виждаме още в утрешния епизод Яман отива с Ченгер в болницата и ще получи резултатите свързани с приемането на донора.

Недим и Ченгер действаха със Сехер,но сега след като Джанан я отвлече не знам дали ще разкажат на Яман.Струва ми се,че Яман в начачлото ще си мисли ,че Сехер наистина е избягала и ще полудее още повече,а и двете змии не пропускат да му наливат гняв в главата.Мисля си кой ще му светне лампичката ,за да започне да търси Сехер и да се усъмни в Джанан.Зухал ще се покрие,ще го отнесе Джанан.Зухал тепърва ще се вихри,не я държаха цял сезон да разнася едни патерици и да слухти само.

Когато намерят Сехер май ще е в много тежко състояние и ще бъде приета в болница и там лудата Зухал ще се опита да я убие.

# 516
По гадни серии неможа ли да измисли Назмие.
Сега Яман още повече ще се гневи на Сехер като помисли че е избягала с Фикрет, гадно.
Тая Зухал не я понасям вече как се държи с  Сехер , а тя глупачката им ляга,  ама я  им се опълчи въпреки всичко Сехер е жена на Яман а Зухал е една храненица.
Айде докога ще чакаме развръзката сигурно бая епизоди

# 517
Тъкмо изгледах снощната серия с руско аудио и съм схванала сюжета.
Защо правят все така, че лошите да чуят точно каквото трябва!
Яман може и да изгори всички вещи на Сехер, но си спомня всяка нейна дума. Нагледах се на интриги в този сериал - досега не съм виждала такова нещо! Във всеки филм ги имал, то така завъртат действието и предизвикват героите, и изтъкват характерите им, но поне има и на какво да се зарадваш. Продължавам да гледам с тази надежда, че ще дойдат и светлите им дни!
Много ми се иска да видя някоя серия, където са на друго място, че това имение ми се втръсна. Нали имат лятна вила или някъде да попътуват, а може и къщата да сменят - имаха и такива планове. Това имение е като блато!

# 518
Да, това имение е направо като прокълнато. Всичките лошотии там се случиха. Няма да е лошо да сменят къщата- нова къща, ново начало за съвместният им живот, но едва ли ще стане.
Аз харесвам символиката на турските имена и голяма част от тях знам какво означават. Не намерих, обаче  значението на Халил, Ибрахим, Джейхан, Сехер и Съла. За Яман вече знаем, че означава силен. Бихте ли ми казали какво означават?

# 519
Знам, че Сехер означава зора, изгрев на Слънцето, затова и Яман казва, че тя е внесла светлина в живота му. И аз харесвам символиката на имената. И като цяло харесвам лиричността на турския език.

# 520
Момичета като гледам фрага за утрешния епизод 319 можем да се радваме Сехер пуска запис с който е записала Джанан как я шантажира и той го чува. Утре ще имаме разкритие и развръзка.

# 521
Изгледах го два пъти откъса за утрешната серия. Не мога да му се нарадвам! Дано само всичко не се случва в последните 4 мин.
Интересно цялата днешна серия ще е само за един отрязък от време докато Яман е в болницата за преглед! Такова протакане! И всъщност Джанан няма да я отвлече сега, само я упоява и звъни на Фикрет, за да дойде да я спасява и да предизвика Яман.
Пффф...още не съм гледала днешната серия и нямам търпение за утрешната.

# 522
Нямам търпение за утре. Да й видя упулената физиономия на Джанан. Ред е след това и на Зухал.

С фенове

За утре

Съла и Халил = селфи

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 21:17 от azisiq

# 523
Нямам търпение за утрешната серия. Най-накрая!

# 524

ПРЕВОД НА ПРЕГЛЕД ЕПИЗОД 319.
Започваме.
Не...
МИСЛИ: Убий ме... иначе ще взема Сехер и ще си тръгвам.
Открих сестра ти. Убиецът на този човек е Ясемин.
Лъжеш!
КАНАН: Убий го първо... и след това убийте тази вещица Сехер.
Спрете! Не го прави! За всичко тази жена е виновна. Тя ме заплаши с живота ти. Чуйте това...
ГЛАСЪТ НА КАНАН: Отречете грижите и състраданието си.. . тогава ще видите Яман да се ядосва. Не го забравяйте... няма да дам черния си дроб на Яман и той ще умре.
СЕХЕР: Тя беше тази, която те разболя и болестта й също е лъжа. Точно като майчинството си.
ЯМАН: Достатъчно! Това също ли е ваша работа.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 21:57 от Keski1821

Общи условия

Активация на акаунт