"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 132
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Момичета и аз бях много надъхана, ама прочетох малко коментари под фрага в youtube. Там хората доста се опасяват, че това може да е само сън на Сехер, така че нека се подготвим психически и за това...

# 526
Дано не се окаже сън и поредното подхлъзване от страна на Назмие. Ще много гадно.
Поне можем да се насладим на красиви моменти между Съла и Халил зад кадър

Може ли някой да преведе и каже какво се пише в тази статия, стара ли е или нова?

Зад кадър

Съла и Халил

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 22:03 от azisiq

# 527

Това е бърз превод от транслейтъра. Дава обща представа.

# 528
Момичета,много се радвам,че най-после темичката ни живна.Голяма мъка беше да я поддържаме с azisiq на първа страница.Назмие много ни изнерви и ядоса с тоя тъп сценарий.Искам само да кажа ,че сценарият е пренаписван и форсиран,като са съкратени много от тежките сцени.Туркините пишат,че толкова жалби са подали срещу Назмие,че е била привикана и принудена да промени сценария.Да видим!!!

Едва ли ще е сън!Остават няколко епизода до окончателното напускане на Джанан,а трябва да отвлече Сехер ,да иска откуп,да я измъчва ,да влезе и любимият и брюнет.Зухал да започне да откача и тя да се опита да убие Сехер.

Само се чудя след тия двете змии,кой ще се появи да трови живота на Яман и Сехер?

# 529

Това е бърз превод от транслейтъра. Дава обща представа.

Благодаря много за превода.

Съла и Халил

Халил

Съла

Малък и голям -стилни мъже Яман с Юсуф

# 530
Само се надявам преди да влезе/влязат новите лоши да ни дадат малко повечко време да се порадваме на Яман и Сехер. Да видим някаква промяна в отношенията им, да се поразвият като двойка. Те от проблеми и болести не могат да се опознаят взаимно.

Забелязвам, че Яман започва да си връща по- здравия тен (малко бяха прекалили с грима според мен), вече не изглежда болнаво. Дано скоро и измъчения вид на Сехер се промени, че толкова бледа са я направили, чак изглежда безкръвна.

Колкото до групата - радвам се, че я има. Хубаво е да споделя човек, особено докато бяха тежките епизоди, иначе тези дни и серии не минават бързо.

Лека вечер! До утре с новата порция вълнения, дано само са повече положителни!

# 531
Добро утро.
Днес е деня с нетърпение очаквам разкриването на истината .
Прави сте че трябва да видим малко романтика между Яман и Сехер то от интриги не можем да им се порадваме.
Съла и Халил

Съла

# 532
И аз чакам с нетърпение раздвижването. Отдавна трябваше да се случи. Хубаво е, че са съкратили още по-тежките сцени, защото и това, което виждаме сега ни е достатъчно. Дори ни идва в повече. Хайде дано се сдобрят и изкарат най-после чаканата и желана от нас първа брачна нощ.

# 533
Дано има халвет най накрая.
Ще има разкрития няма да е сън

# 534
Абсолютно безсилие на сценаристката ...едно  и също .
Яман само юмруци раздава после гледа като теле и се извинява , аха , аха да проумее ...съжалява и старата песен на нов глас.
Това котелно що не го дава  под наем на полицията ..........
Глупави подходи да му помогнат ...Фикрет го имат за боксова круша ...смях ...дадоха му  едно  хапче и хай....много здраве .

# 535
Само не мога да разбера Джанан защо лее сълзи сега? Яман я затрупа с пари, нали това искаше?
Браво на Сехер, че този път успя да се справи! Надеждно беше скрила записите, успя да заблуди Джанан.
И в действителност сериите са доста редуцирани...не видяхме почти нищо от гнева на Яман. Не че се оплаквам.

Сега ще чакаме действията на Зухал...

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 23:36 от Petyan87

# 536
Очаквах по силен гняв от страна на Яман като разбра за предателството на Джанан  . Лека съм разочарована. Той се държеше мното повече гадно с Сехер от колкото с Джанан .
Хубавото е че Сехер прояви смелост и изигра Джанан . Колко хубаво ще й затвори вратата под  нуса.
Ред сега е на Зухал.

# 537
Здравейте, момичета! Гледахте ли днешната серия? Всички много роптахме срещу тежките сцени, а сега когато всичко се оправя ми се струва, че всичко е някак плоско.
Не можах да разбере какво отговаря Сехер на Зухал, когато тя й се извини. Ако някой може да хвърли светлина ще съм благодарна.
Джанан се закани, че нищо не е свършило, така че предполагам скоро ще е това прословуто отвличане. Яман, разбира се, ще обърне Истамбул, за да я намери или ще изгори целия град....репертоара го знаем.
Предполагам и че тогава ще се развърти Зухал. Но остава въпроса за Чичек - тя какво ще направи?

# 538
Добра вечер,момичета!!!

Ето го фрагмент 321
Юсуф : Лельо ! Чичо! Пиеш ли кафе значи че всичко е наред.
Сехер: Наистина, ела тук, малката, знам всичко!
Юсуф: Спри леля ми.
Яман: Надявам се, че сте се изкъпали добре.
Сехер: Благодаря. Къде са ми дрехите?
Яман: Дадох ги на Адалет. Тя ще ги измие преди лягане
Али: Спри, комисар Дуйгу. Това видео е трик. Някой специално е повредил записа.
Яман: Поне 5
Сехер: Какво имаш предвид под "поне 5"?
Яман: Губиш се в ръцете ми, виж. Отслабна поне пет килограма, докато беше далеч от мен. Тъй като жена ми липсва омлет с ръцете ми, трябва да сбъдна мечтата й. Казах ти да чакаш.
Сехер: Какво трябва да направя? Нямах търпение. Толкова ми липсваше.
Яман: Сготвено ли е вече?
Сехер: Толкова е близо да го сготвят.
Яман: Щом ще правим това заедно, ще правя омлети всеки ден. И ти ми липсваше толкова много.
  ·  

Хайдееее,стигнахме до момента да повторим и сцената с омлета!Сехер е облечена с дрехите на Яман.Не,че имам нещо против.И преди, и сега ще е много любовна и даваща заявка за интимност.Искат си и двамата,но да се обзаложим кой ще ги прекъсне този път.

Аз съм за Зия,който ще търси аннето и ще съсипе момента.А защо ли не и Зухал?Само тя не ги е прекъсвала още!

Но Назмие е без грам идея за нещо ново  и оригинално.Повторението му е майката.Трябва да е изключително тъпа да не използва Съла и Халил в любовни сцени и да си направи рейтинга.Вижте само за 319 епизод като ги събраха колко скочи.Сега е момента за романтика и да качи сериала напред в класацията.

Petyan87,така е дори не можах да се зарадвам,че се събраха.Една измъчена и съсипана любов.След всичко,което преживяха за тези два месеца би трябвало да им дадат време да се съвземат и да си простят обидите,но както казах всичко е форсирано.Съкратени са сцени с грубостите на Яман към Сехер,тържеството на двете змии в имението и добре,защото нямаше кой да търпи това в сериала.Усетиха се най-накрая ,къде с подбутване от Канал 7 ,къде от комисиите им по етика принудиха Назо да се коригира и то без право на отказ.

Защо си мисля,че Яман има план ?Мисли той ,мисли и тези пари не ги даде току така.Ще се надцакват с Джанан.Да видим кой ще победи!

Тръгването на Джанан ми напомни тръгването на духа на Икбал от имението.Тръгна ,но остана и се сътвори случаят с убийството на Кевсер и финала на първи сезон.Да видим какви ще са гадосиите на Джанан.Сигурно брюнета и ще вземе тези десет милиона и ще изчезне,или ще им се видят малко и ще отвлекат Сехер за още пари.Но си мисля,че Джанан не търси толкова пари, колкото отмъщение към Яман и Сехер.

Колкото до Чичек се коментираше,че ще я убият Зухал и Джанан,защото предупреждава Яман,но нищо такова не се случи.Явно ще се заиграва със Зия смениха и образа в сериала.Нека!Имаме нужда от положителни герои,но като знам Назо може да ни пусне пак от високото.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 00:25 от Keski1821

# 539
Очаквах па строго наказание на Джанан, но уви. На беше това което очаква.  Но нищо Важното е че те махна.
Ред е и на Зухал като каква се подвизава в имението още. Ами Яман като знае какви гадости е причинила как още а държи.
Новия епизод рамка ще харесва ми на усмивки, докосвания с поглед. Айде  да видим "халвет най накрая от кога го чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт