"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 018
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Вече не знам какво се случва.Явно тези съкратени и неизлъчени серии разместват времево събитията в сериала.Или имаме променен сценарий!

# 586
Явно Яман ще се появи и спаси Сехер.

Да видим сега Зухал какво ще прави. Интересно ми е Сехир като се прибере как ще реагира спрямо Зухал ако се засекат и тогава вече Сехер не каже нещо на Зухал ще призная Сехер за голяма глупачка , да не преди това Зухал да избяга, дано се махне от имението сподвита упойка

# 587
Е, видяхме, че я спасиха! Яман отново е нашият герой, Недим видя с очите си, че Зухал е подла психарка. Как така стана, че бяха там не става ясно на зрителя, дано в следващия епизод внесат малко яснота.

Там пък ще продължим да се радваме на щастието ГГ. Дано сладникавите моменти продължат. Те май ще остана само двамата насаме в имението...ама не мога много да си преведа, че си го понагласям.

# 588

Emanet Промо Еп.330 -
Яман-Ако нещо ти се е случило днес...
Сехер - Моля те, не мисли за всичко това.
Зия- Всъщност само двамата да останат сами за малко, би било много добре, нали?
Cenger-Ще бъде добре и за двамата ziya bey
Зия-Яман, двамата мислехме, да вземем Юсуф и да отидем до къщата на Ада за няколко дни.
Яман - Идваме
Зия-Яман, слушай батко си, тук е красиво място, ти оставаш.
Яман - Ще останем ли?
Сехер - Добре, да останем.
Яман-Тук никога не съм те целувал не и тук
Сехер - Когато всички си отиват, изглежда всичко е толкова безлюдно и безшумно, нали? О, да! Какво правиш?
Яман - Тази нощ е само началото. Има толкова много неща за правене

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 22:15 от Keski1821

# 589
Не знам как ще започне следващия епизод, но в края на този изглежда, че Яман и Сехер не са никак изненадани от постъпката на Зухал, а и Яман дори няма желание или сили да крещи по нея или да я заплашва! Изглеждат някак безразлични към нея...

Добре е, че най- накрая някой се сети, че те имат нужда да останат сами....само ме притеснява това, че още не са открили смъртта на Джанан...дали няма да цъфне полицията на вратата им точно в това време?

# 590
За пореден път видяха истинската самоличност на Зухал ,дано този път Яман и Сехер разберат каква змия е тя. Дано я арестуват в началото на епизода.

Явно Чичек издава Зухал.

Дано видим още една брачна нощ между Яман и Сехер.

Нова на Съла

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 18:57 от azisiq

# 591

ЕМАНЕТ - ПРОМО - ЕП. 331-
Сехер: Искаш ли да ме намериш, отиди там, където северната звезда е най-ярка.
Яман: Готов ли си?
Сехер: Готов съм
Яман: Затвори очи и двамата сме един човек (един. ) Дишай с мен Усети как вълните се люлеят, но не можеш да им устоиш Не те задържам назад. Бори се с жестоките вълни на това море. Накара ги да коленичат. Сега танцуваш с тях
Сехер: В ръцете ти съм. Всичко е толкова спокойно. Понякога трябва да освободиш любовта.
Яман: Единственото нещо, за което бих се пожертвал, е твоята любов. Ти си силна като морето, луда, непокорна, влюбена.

# 592
Здравейте, момичета! Разбрахте ли какво хапче изпи Сехер?
Много ме радват тези серии, с лекота и удоволствие се гледат. Няма голямо напрежение и драма. Нека вече така леко да минават тежките моменти, за по една серия.
Както върви последните серии все заедно и неразделни са Яман и Сехер това бебе, което всички чакаме няма да закъснее.
Дано Зухал иде в затвора!

# 593
Много ме радват тези серии, с лекота и удоволствие се гледат. Няма голямо напрежение и драма. Нека вече така леко да минават тежките моменти, за по една серия.
Както върви последните серии все заедно и неразделни са Яман и Сехер това бебе, което всички чакаме няма да закъснее.

Май изпи някакво хапче от тези успокоителните,които даваха на Зухал.Струва ми се че обърка хапчетата,но дори и не си направи труда да ги прочете.Най-много да проспи нощта вместо да работят с Яман за бебето.

Яман с тази сива риза е готов за петдесет нюанса сиво Киримли.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 23:07 от Keski1821

# 594

Май изпи някакво хапче от тези успокоителните,които даваха на Зухал.Струва ми се че обърка хапчетата,но дори и не си направи труда да ги прочете.Най-много да проспи нощта вместо да работят с Яман за бебето.

Яман с тази сива риза е готов за петдесет нюанса сиво Киримли.

Сехер взе от сънотворните на Адалет вместо хапче за главоболие. Май наистина ще проспи първата вечер насаме. Е, поне няма да е последната. На следващия ден пък ги чака разходка с яхта, ще наваксват.

# 595
В понеделник ни очаква много любов. Дано на яхтата има още брачни нощи. Назмие тези серии направо ме изненада приятно. Мното бързо стана разкриването на Зухал  което е добре. Но и на турците явно им е харесало, защото като гледам рейтинга покачил се е леко.
Може ли само да ви разясни някой за вчерашния епизод, в крайна сметка извикаха ли полиция за Зухал? Те я оставиха на Недим но после? Ще е много глупаво и тъпо ако са я оставили да си върви. В крайна сметка тя е престъпник уби сестра си и да я пуснат ненаказа, направо е смешно. Че въпроса ми беше дойде ли полиция ли или чакат ли я да дойде за да арестуват Зухал.

Нашите с режисьора на сериала, който е и режисьор и на Обещание.

В кухнята когато бяха Сехер и Яман бяха много сладки.

# 596
В понеделник ни очаква много любов. Дано на яхтата има още брачни нощи. Назмие тези серии направо ме изненада приятно. Мното бързо стана разкриването на Зухал  което е добре. Но и на турците явно им е харесало, защото като гледам рейтинга покачил се е леко.
Може ли само да ви разясни някой за вчерашния епизод, в крайна сметка извикаха ли полиция за Зухал? Те я оставиха на Недим но после? Ще е много глупаво и тъпо ако са я оставили да си върви. В крайна сметка тя е престъпник уби сестра си и да я пуснат ненаказа, направо е смешно. Че въпроса ми беше дойде ли полиция ли или чакат ли я да дойде за да арестуват Зухал.

Нашите с режисьора на сериала, който е и режисьор и на Обещание.

В кухнята когато бяха Сехер и Яман бяха много сладки.

Значи, Яман оставя на Недим Зухал и му казва да направи необходимото. Той вдига пистолета, а Зухал му казва да я застреля, че и без това нищо не й е останало. Недим й отговаря, че няма да се отърве толкова, че ще плаща затова което е сторила. Всичко това навежда на мисълта, че ще я предадат на полицията.

# 597
Така за по една серия се преживяват лошите моменти. Дано все така набързо да отшумяват, че да има време за хубавите. Нямам и аз тъпрение да изчезне тази Зухал. Само се надявам, Недим да не я пусне и тя да се спаси някак си. Щом ще властва до 355 да не направи още някоя мръсотия, че не се издържа вече.

# 598
Като й остават още до 355 дано поне до преди това да е в затвора и от там да прави каквото ще. Дано Недим е извикал полиция.
Серията в понеделник ми е малко копи пейст с Обещание. Но това е така сигурно защото режисьора един и същи. За мен няма значение важното е че Яман и Сехер ще са сами отдадени на любовта си без  никой да им пречи или прекъсва.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт