"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 003
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Джан Варел е посетил нашите на снимачната площадка.

# 601
Беше прекалено хубаво, за да продължи по-дълго!
Здравейте, момичета! Видяхте ли днешното промо на утрешния епизод? Днес любов и романтика - утре в зоната на здрача! Изгубих желание даже за днешната серия.... И часовника им се счупи, кой знае какво зло ще ги очаква?!

# 602
Беше прекалено хубаво, за да продължи по-дълго!
Здравейте, момичета! Видяхте ли днешното промо на утрешния епизод? Днес любов и романтика - утре в зоната на здрача! Изгубих желание даже за днешната серия.... И часовника им се счупи, кой знае какво зло ще ги очаква?!

Как се бяхме настроили на романтика и интимна нощ,а то Назмие пак ни зашлеви и ни  прати на дъното.
Ееееееее,то няма да е Назмие ,ако не съсипе щастието им.
В групите коментират,че Сехер загубва паметта си.За колко дълго обаче само гадаем.Дано не го откарат до финала на сезона.Не напразно се появи този фотоапарат и непрекъснато си правеха снимки.Явно ще и ги показва Яман,за да си спомни за любовта им.Други пишат,че след като загуби памет Сехер си спомняла само Селим,което на мен не ми се вярва.
Само се моля да не излезе и трупа на Джанан и да обвинят и задържат Яман.Тогава Сехер със загуба на памет и затворен Яман ще е все едно Джанан да се е завърнала.Но и Икбал като умря злините свързани с нея бяха по-лоши отколкото като беше жива.

Дано в уплахата си Яман да успее да докара яхтата до брега.Дано не са ни подготвили яхтата да се разбие и друг да открие Сехер,а Яман да я търси пак месеци.

Другото,което ме притеснява е Зухал.Явно е,че Сехер ще е в болница след травмата.Дали ще се опита да  убие Сехер.След като разбере,че е загубила памет дали няма да и въздейства да се отдалечи от Яман.Сехер няма да си я спомни и отново ще и се довери,а Зухал е майстор да настрои Сехер срещу Яман.

Добро утро,
Ето фрагмент 332
Добро утро: Яман! Не искам да забравя нито един момент от живота ни. Искам да остана в тези моменти. Сега и морето ни е свидетел, нали?
Яман: Кой знае на какво още ще стане свидетел. Нощта е дълга.
Сехер: Бързо ли караме?
Яман: Ние сме женени. Не, не. Не.
Сехер: Не. Не си ме разбрала погрешно. Говорех за лодката.
Али: Момичето на Голге е Ясемин, нали?
Сехер: Студено ли ти е?
Яман: Щом си близо до мен така, ще се стопля.
Сехер: Отивам да ти взема нещо.
Йемен: Добро утро! Добро утро!

Ето ви един коментар на почитателка на сериала.

Новата буря пристигна. Викът на Яман: "Сехеррррр! "беше болезнено. Вярвам, че Сехер ще загуби паметта си известно време, след като се събуди от кома. Имам чувството, че Сехер отново ще бъде студено с него, защото ще помни само стария Яман, а не всичко, през което е преминала любовта им. Яман ще се опита всячески да ѝ напомни, но ще стигне до момент, в който ще иска да се разведе с него, няма да разбере защо е омъжена за него, защо е негова снимка в огърлицата ѝ. Първо трябва да знаем какво помни, кого помни, може дори да не знае кой е Яман, но пясъчния часовник се е счупил и това не е добър знак, романтичните и хубавите моменти ще спрат за малко. Знам, че е гадно, но този сериал е възходи и падения, също като вълните. Толкова съжалявам и за двамата, не искам да знам какво ще стане с Яман, когато Сехер е в кома и след това няма да го помни, колко още могат да страдат?

Хайде,тъкмо рейтингът тръгна нагоре и пак лоши серии.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 00:19 от Keski1821

# 603
Здравейте момичета. Първо честит празник! Бъдете здрави, обичани и много щастливи.

Колкото до епизода сигурно Сехер ще си загуби паметта както казвате не случайно правеха тези снимки. Само се надявам да не се държи студено с Яман, а тези приказки че Зухал пак ще влезе в живота им ми звучат налудничево . Първо Яман няма да позволи тя да се доближи до тях, а след като тя я няма няма как да знае че си е загубила паметта и какво помни точно. Ако направи това Назмие ще съсипе сериала.  А много ми е интересно какво стана с Зухал Недим пуснали я извика полиция ли пълна индия.
Може да стане като с Почукай на вратата ми когато Серкан си загуби паметта Еда всярчески се бореше да му я възвърне.
Така може да стане и с Яман той да се бори за любовта им. Тя като забременее да знае че е от Яман и защото е влюбена в него. А и Юсуф ще помага.

# 604
Честит празник, дами!

Е, видяхме, че лошото, за което всички мислихме утре ще се случи...Сехер ще си губи паметта, при това до там, че не го познава изобщо. Не знам, просто не знам, сега колко време ще се влачи тази история, колкото болестта на Яман ли?! Ще е болезнено да се гледа. Пак наново ще се опознават, пак ще се влюбват...първият път им отне 300 серии...дали ще имаме толкова търпение!!! Дано Юсуф го върнат по- активно в сериала, защото е много чаровен и положителен и определено ще е в помощ на вуйчо си.
Не знам този път дали ще остана в сериала...

# 605
Да се надяваме тази загуба на памет да не е много серии, а и Сехер дано се държи добре с Яман а не враждебно. Да си я прибере в имението и да започне да й показва всички спомени свързани с любовта им, а и Юсуф може да помага.

# 606
Да, наистина става много отчайващо вече. С този тъп сценарий наистина се губи желание за гледане.

# 607
Нещо романтично извън сериала

За Международния ден на жената целия екип на сериала поздравява всички жени.

Дано това с амнезията не продължи твърде дълго

Нова от Съла

# 608

Ето фрагмент 333
Лекар: Има мозъчна травма на г-жа Сехер, която се развива след челно, като засяга областите, свързани с паметта. Болестта на жена ви е загуба на паметта.
Яман: Това е само временно, нали? След като раната зарасне, ще зарасне ли?
Лекарят: Тя може да бъде постоянна.
Сехер: Ти не си нищо друго, освен непознат за мен.
Дуйгу: Ето оръжието, използвано при убийството на Друмус Озкан. Потвърдено с балистичния доклад. Заключителни доказателства, че заподозреният Ясемин Коркмаз е виновен за инцидента.
Сехер: Това място е огромно. С много ли живеете?
Cenger: Запознайте се с тях

Новият персонаж в Еманет.Ето кой ще подлуди Яман от ревност.Този ще е новият Селим или учителят Озан.Еееее,ще яде бой от Яман.Питам се дали е лекар или Зухал ще го доведе ,за да провокира ревността на Яман.Гледахме снимките със Зухал от болницата и си мислехме,че ще се опита да убие Сехер.Е,не тя ще се представи за санитарка и ще очерни Яман пред Сехер.Ще настройва Сехер срещу Яман и Сехер ще е отново онова глупаво и вярващо на врага си момиче.А ако Сехер стане и свидетел на сбиване на Яман с новия персонаж,то със сигурност ще повярва на Зухал.

Ето и мнение от групите.

Chen Turgeman:
Този период няма да е лесен. Трябва да ви предупредя, че получих известна информация (спойлери), които могат да се случат, разбира се, че може да има промени, но като цяло Яман ще има много много трудно да се справи с това, той почти напълно ще откачи, защото това не само ще Сех забравете го, ще има бъдете хора на страната, които ще я накарат да повярва на фалшиви истории за Яман. Единият от тях е Зухал, с когото Сехер ще се срещне в отдела за психични заболявания, а другия ще бъде нов характер на човек, който ще иска Сехер. Всеки ще се опита да играе с мозъка на Сехер. Сехер ще трябва да отиде на психотерапия в определено частно отделение за лечение на паметта и там ще срещне Зухал, който в момента няма да знае коя е. Зухал ще се възползва от това и ще се направи на "приятелка" на Сехер и ще ѝ вкара в главата, че Яман Киримли е зъл, ще я излъже, че я е малтретирал. Отстрани ще има нов характер на мъж който иска Сехер а Яман ще му счупи лицето пред Сехер който вече е уплашен и уплашен че Яман е лош. Накратко, предстои ни труден път, през който да преминем.

Една прекрасна Съла-нова снимка !

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 22:46 от Keski1821

# 609
Е, не, това вече е прекалено! Повече нямам какво да кажа...

# 610
Това ще е мното ама много лош сценарий. Дано Назмие го промени.
Това с Зухал ще и голяма глупост от страна на Назмие.
Поне Сехер се върна в имението. Там Яман може по спокойно да разговаря с нея, а и Юсуф може да помогне.

Нова снимка от Съла

# 611

ЕМАНЕТ - ПРОМО - ЕП. 335-
Яман: Със сигурност си уморен. Бихте ли влезли в нашата стая? Можете да си починете известно време. Погледни ме в очите.
Доктор: Жена ти е като новородено сираче. Тя е по-уязвима от всеки друг и е пълна със страхове. Тя не знае на кого да вярва. Понеже единствената емоция, която познава, е страхът, тя мисли, че ти си този, който предизвиква този страх. Просто отнема малко време.
Яман: Ще се боря за теб. Колкото и време да отнеме, ще ти припомня всичко.
Duygu: Ти застреля този човек. И защото той умря...
Ясемин: Не съм убил никого. Това не е човекът, когото застрелях
Волкан: Дъщеря ви беше арестувана за убийство
Юсуф : Лельо !
Добро утро: Юсуф!

Тревожно ми е ,защото не случайно влачиха Зухал над сто серии без да има съществена роля.Струва ми се ,че тя ще се опита да настрои Сехер.Въпросът е кога Яман ще усети ,че някой промива мозъка на Сехер и да я открие.Ясно е че самата Зухал ще се опита да я убие и може би този шок да възвърне паметта на Сехер.

А може леля ви Наз да е решила да ни покаже как Яман ще изгради отново отношенията,доверието и любовта си със Сехер.Изгориха всички спомени,часовникът се счупи.Загубиха спомените от отминалия си живот.Може би ще гледаме изграждането на ново начало на Яман и Сехер.Макар,че леля ви Наз обича мъка,беди,зло и сълзи.Драма,драма,тежка драма!

Само се моля с тоя нов персонаж Наз да не докара Сехер и Яман до развод и така с лош край да приключи сезона.

# 612
По какъв начин Зухал ще настрои Сехер против Яман, след като Сехир е в имението?
Дано Назмие ни изненада с това Яман да започне да върне спомените на Сехер малко по малко и да не отидат 100 серии за възвръщане на паметта.

# 613

ЕМАНЕТ - ПРОМО - ЕП. 336-
Яман-Ну! Не мога! Не мога да стоя далеч от нея.
Юсуф- Сега леля ми нищо не помни?
Яман - да, моят убиец
Юсуф - Ще запомня всичко, което тя забрави. Първо започваме с най-важното нещо. Обичаш ме толкова много сладурче
Сехер-Не го ли разбрах ?
Юсуф - Знаеш, че винаги ми казваш "Сладко"
Семра-Вино, моето момиче, ела, ела! Милото ми момиченце, скъпата ми Ясемин.
Яман-Ту не може да си спомни, но като не ядеш нещо, кръвното ти налягане ще се понижи.
Добро утро-Ну! Не помня, но помня, че не харесвам хора, които настояват.
Яман - Е, някои неща изглежда никога не се променят. Ти си също толкова упорит както преди.
Юсуф-Аичи, палецът ми сглоби цял увеселителен парк само за нас. Имахме си страхотно

azisiq,казват че Сехер ще влезе в психатрично отделение за лечение и там ще се срещне със Зухал ,която не помни.Тя ще и се представи за нейна приятелка и ще започне да я настройва срещу Яман.Ще и обяснява как той я е тормозил и малтретирал и естествена Сехер ще и повярва.Там ще се запознае с новия персонаж от мъжка страна,който ще иска Сехер.Яман ще превърти и ще го нападне пред очите на Сехер,което ще я накара да повярва,че Яман е лош.

Говори се,че амнезията на Сехер ще продължи сто епизода.Смятайте как ще ни измъчи Назмие.Дано не се оправдае версията от началото на сезона ,че Сехер ще напусне Яман и дори ще се разведат.После тя ще разбере ,че е бременна,но Яман няма да повярва,че детето е от него и ще я обвини може би ,че ще е от този новия.Хала Султан е тази,която ще ги сдобри.Не знам какво да си мисля.Така като гледам не виждам как ще се случи това,но Назо може да ни изпили нервите.Моля се да е променила сценария след бунта на зрителите.

# 614

ЕМАНЕТ - ПРОМО - ЕП. 336-
Яман-Ну! Не мога! Не мога да стоя далеч от нея.
Юсуф- Сега леля ми нищо не помни?
Яман - да, моят убиец
Юсуф - Ще запомня всичко, което тя забрави. Първо започваме с най-важното нещо. Обичаш ме толкова много сладурче
Сехер-Не го ли разбрах ?
Юсуф - Знаеш, че винаги ми казваш "Сладко"
Семра-Вино, моето момиче, ела, ела! Милото ми момиченце, скъпата ми Ясемин.
Яман-Ту не може да си спомни, но като не ядеш нещо, кръвното ти налягане ще се понижи.
Добро утро-Ну! Не помня, но помня, че не харесвам хора, които настояват.
Яман - Е, някои неща изглежда никога не се променят. Ти си също толкова упорит както преди.
Юсуф-Аичи, палецът ми сглоби цял увеселителен парк само за нас. Имахме си страхотно

azisiq,казват че Сехер ще влезе в психатрично отделение за лечение и там ще се срещне със Зухал ,която не помни.Тя ще и се представи за нейна приятелка и ще започне да я настройва срещу Яман.Ще и обяснява как той я е тормозил и малтретирал и естествена Сехер ще и повярва.Там ще се запознае с новия персонаж от мъжка страна,който ще иска Сехер.Яман ще превърти и ще го нападне пред очите на Сехер,което ще я накара да повярва,че Яман е лош.

Говори се,че амнезията на Сехер ще продължи сто епизода.Смятайте как ще ни измъчи Назмие.Дано не се оправдае версията от началото на сезона ,че Сехер ще напусне Яман и дори ще се разведат.После тя ще разбере ,че е бременна,но Яман няма да повярва,че детето е от него и ще я обвини може би ,че ще е от този новия.Хала Султан е тази,която ще ги сдобри.Не знам какво да си мисля.Така като гледам не виждам как ще се случи това,но Назо може да ни изпили нервите.Моля се да е променила сценария след бунта на зрителите.

Дано всичко от това не се случи и Назмие в последния момент реши да промени сценария както направи по рано с Джанан. Защото това е още по лош сценарий от оня който беше с Джанан..
Ако Сехер влезе в психиатрия Яван няма ли да разбере че и Зухал е там? Това е абсурдно.

Общи условия

Активация на акаунт