"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 143 996
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Добра вечер!
azisiq ,ние се нагледахме на абсурди с този сценарий.Ако Назо е решила да е тежка драма ,пак ще гледаме превес на лошите,ще се вихри Зухал и този новичкият.А някои коментират,че Сехер ще оприличи Яман със Селим от миналото си и това ще съсипва Яман.
А как ми се иска да започне отново тяхната любовна история без лошите и този път да изградят всички етапи от влюбването на Сехер в Яман до възвръщането на паметта и с красиви епизоди.Да,ама почти сигурно  ще е не.Едва ли Назмие може да преживее романтика в Еманет.

Дуйгу съсипа и образа на Али.А толкова ми беше интересен този герой,когато беше с Кираз.Много скучно стана в това полицейско.Волкан и Дойгу да се вземат и да изчезнат вече.

Как цял втори сезон Сехер и Фърат не поддържат връзка .Неслихан и Фърат също .Като че ли в първи сезон нямаше тяхна история.Заличиха ги и ни натрапиха Джанан.Много глупав сценарий.

Зима си е на сета на Еманет,а тези серии ще ги гледаме поне след месец.

В новата стая на Сехер са поставени снимки на почитателите на Съла и Халил,които са им подарени при среща с тях.

Прекрасни партньори!

Сестрата и племенницата на Халил.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 22:28 от Keski1821

# 616
Нашите отново са имали гост на снимачната площадка , своя колега от сериала Обещание

Да се надяваме Назмие малко да се смели над финовете. И епизодите с паметта на Сехер да не са толкова гадни и рош, а напротив първо по бързо да си спомни кой е Яман а след това и бременността на Сехер, да дойде за която се говори.
Тъпо ще е ако Сехер оприличи Яман на Селим т, защото Сехер винаги е гледала на Селим  като по голям брат никога не е гледала на него като на мъж така че не ми се вярва Сехир да гледа Яман като на Селим.
Колкото до Зухал сигурна съм че ще се появи с гръм и трясък но дано не нанесе сериозни големи щети а бързо да я разкрият и нея.
Дано гледаме хубави романтични моменти между Яман и Сехер, той Юсуф и той ще помага на амджа и тейзе.

Съла и нейната приятелка Берен помагат на котки и кучета в снега . Колко мило от тях са страна.

Да се надяваме че тези снимки които са заснети през зимата скоро да се насладим на тях.

Малко извън кадър.

А защо Сехер ще има нова стая? Няма ли да си е в стаята на Яман?

И да попитам колко ориентировъчно серии остават до края на сезона?

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 17:05 от azisiq

# 617
Сехер в момента се страхува от Яман .Май я настаниха на първия етаж в отделна стая .За сега не иска да се качва на втория етаж.Може би Юсуф ще я накара.Яман едва се удържа да не е с нея всеки миг.Но лекарят го предупреди,че именно той плаши Сехер и да е много търпелив.С Ченгер,Зия ,Адалет и Юсуф не се страхува.

И понеже казват,че в сериала нищо не е случайно ето едно мнение във връзка с това как е облечена Сехер като се върна в имението.

От друга страна, друг вид, който привлече вниманието ни, е облеклото на Seher, комплектът риза и панталон, които изглеждаха като суитчър или униформа След това продължих да наблюдавам и да търся информация, защото всичко, което прави писателят, винаги е с намерение. Ето сивият цвят на облеклото на Сехер, който представлява сблъсъка на яркостта между нулева светлина или черно срещу максималната светлина, бялото. Да видим, че вече си партнираме защо. Когато се използва в дрехите, сивият цвят означава, че човекът няма стабилна личност. Сивият цвят отразява тъгата и дори депресията. Използването на този тон в дрехите обаче отразява неутралността, непозволен, но много стабилен човек. В психологията тя е свързана с няколко усещания като липсата на илюзия, изразява определена приемственост и индезиция. По цвета си се асоциира с пепелта и прахта; също и с камъка, който остава стабилен и неизменен, но и със страха.
Тогава трябва да заключим, че ефективно дори облеклото, отредено на героя, има смисъл на живота и сюжета. Намирам следната връзка за интересна „Свързана е с идеята за определена загуба или намаляване на нещо, което вече е имало, спънка или намаляване, също отрицателно оценена и това на ментално ниво обикновено е свързано с тъга и меланхолия". Освен това говори мъдрост, усещане за спокойствие и защита.

Имаше и мнение за картината над леглото в новата стаята на Сехер.Голям черен кръг.Щом го открия ще ви го поместя.

Кръгът представлява еволюцията като процес на трансформация от смъртта до раждането, края и началото, тъй като кръгът няма начало и край. В този смисъл кръгът представлява вечността. В много обичаи и духовни вярвания кръг представлява Божествената жизнена сила или Дух, който поддържа нашата реалност в движение. Той е символ на жизненост, цялостност, завършеност и съвършенство.

# 618
Добра вечер, момичета! Аз отново замразих сериала. Просто нямам нерви отново да гледам безумици. Чета вашите коментари и гледам откъсите, което засега ми стига, за да се ориентирам в обстановката.
Просто не мога да си обясня кой й позволява на тази Назмие такива безумия...и от кога загубата на памет е психично разстройство, че да трябва да влиза в психо отделение? Защо точно от Яман ще я е страх, а с всички останали ще свиква добре? Пълни безумия! А пък за Зухал даже не ми се коментира. Тя каква работа има е в този филм? Не! Не мога да гледам как се съсипва този сериал! Толкова вълнуващи моменти изкарах, гледайки 1ви сезон... не мога да повярвам, че така го съсипаха във 2ри!

# 619
Добро утро момичета.
Дано Назмие измени леко сценария и да не гледаме прекалено лош моменти.

Поне зад кадър са щастливи.
Това видео кога е правено и имали къде да го гледаме?

Казва се че Халил учи Съла да шофира

Красавец

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 18:17 от azisiq

# 620

Ето фрагмент 336
Сехер: Щом любовта ни беше толкова голяма, защо не мога да си спомня?
Яман: Ще запомните всички тези спомени от този албум със снимки.
Сехер: Мислите, че не искам да си спомням? Искам го повече от всичко.
Яман: Никъде няма да ходиш. Ние не се отказваме.
Дуйгу: Али, не искам повече да крия истината от теб. Защото ти...
Cenger : M. Йемен, г-жа Сехер.. Няма я.
Яман: Никой ли не я видя да си тръгва? И за какво е пазителят?
Сехер: Търся улица Зумрут. Знаете ли къде е това?
Мъж: Мога да те заведа там,ако искаш.
Сехер: Добре, разбира се. На правилното място ли сме?
Човек: да, мисля, че сме. Сега ми дай парите си.
Сехер: Пуснете ме. Просто ме пусни.
Мъж: Дай парите си.
Яман: Пуснете я! Как смееш да пипаш жена ми?

Е,екипът май ни взе за малоумни!!!Ние следим сериала под лупа и недоволстваме за глуподтите в сценария ,а те един и същ артист ни го пробутват два пъти.

# 621
Екипът на сериала вече отдавна е доказал, че счита зрителите за глупаци. Лошото е че и героите ги направиха такива. Сехер я изкараха най- голямата глупачка! Нейната роля обира всички негативи. А сега е върха... вместо да намира упора в този човек, който е винаги до нея и се бори с нея, за нея.... съсипаха образ й! После като си върне паметта като каква ще я изкарат? Отново ревла, която не знае как да си оправи живота?! Безумия!!!

# 622
Пълните безумия на Назмие .
Дано в следващите епизоди има развитие с връщане на паметта  че незнам феновете направо ще луднат.
Да попитам от къде мога да си намеря всички песни от сезон 1 и 2 между моментите на Яман и Сехер.

# 623
Относно песните и мелодиите нищо не мога да кажа. Аз си слушам от време само сватбената им песен в колата. Blush

# 624

Ето фрагмент 338
Сехер: Опасявах се, че ще се случи нещо сериозно. Толкова се уплаших.
Яман: Не се страхувай. Тук съм. Не се страхувай .
Сехер: Чакай го. Така не се прави. Трябва да го направим по-твърдо.
Съдия: Този съд обявява 15 години затвор за Ясемин Коркмаз.
Семра: Жасмин! Жасмин ! Жасмин !
Ясемин: Това е човекът! Това е той !
Доктор: Това изглежда като дългосрочна, или трайна загуба на паметта.
Сехер: Може би никога няма да си спомня.
Яман: Всичко е тук. Ще запомня това и за двама ни. Ще се боря и за двама ни. Ще се уверя, че ни помниш. Винаги има надежда, когато сме солидарни.

Ееееее,с това изказване на доктора май ни подготвят за сто епизода амнезия на Сехер!Нязмие се оля отново.Нормално е получилият амнзия да се довери на хората от семейството си,но Сехер отново е недоверчива към съпруга си Яман,но на улицата веднага тръгна след непознат мъж.Назмие не се умори да я прави на глупачка и да съсипва образа и.Сега ,за да завърти още едни сто епизода ще гледами какви глупости ще сътвори Сехер.Може дори да съсипе и връзката си с Яман.Ей,не си взе поука тази злобила Назмие.

# 625
Новия епизод може да видим малко близост между Яман и Сехер.
Но това което каза доктора хич не е добре. Дано Назмие не направи глупоста да ни Дано е 100 серии с амнезията на Сехер. Както направи с появата на майката на Яман. Иначе феновете отново ще негодуват не че не го правят в момента заради тези серии. Дано има бързо развитие с тая амнезия ме не ми се мисли.
Лошото е че все още не дават Зухал не се знае какво стана с нея.

Кога ли ще се радваме на романтика, нали Сехер ще се да е бременна кога?

Тези клипове зад кадър къде може да ги гледаме?

# 626
Да вземат да я ударят по главата или отново да падне и да се удари! Обикновено в сериалите така си връщат паметта. Така беше и в " Почукай на вратата ми" с главния герой. Изпитан начин е! И едно време в латиносериалите пак така...
Колкото до двойката Али и Дуйгу... на този Волкан май му излязоха криви сметките. Али хвана Ясемин сега и ще я осъдят, но така и не се сближи с комисарката. Али и той се направи на много съвестен, но когато беше Кираз можа да пренебрегне закона, който иначе много защитава. Там се тъпче на едно място. Очаквах историята с Ясемин да се развие много по драматично и да се сближат покрай нея, за да предизвикат интереса към тях, но с този Волкан забиха и там.

# 627

Ето фрагмент 339
Сехер: Защо дойдохме тук?
Яман: Нали искаше да се прибереш у дома? Ние сме си у дома. Стоим си в детската стая. Не се страхувай . Нищо няма да те боли докато съм с теб.
Али: Жасмин. тя е невинна.
Дуйгу: Какво?
Али: Сега съм сигурна, че тя е невинна. И ще направя всичко необходимо, за да го докажа.
Яман: Сега сложете контакта.
Сехер: Кое е осветлението? Не знаете какво да правите? Забравих и как се кара кола Добре ли е? Съжалявам. Тъй като съм някой, за когото си работил толкова здраво, и щом те обичам толкова, колкото си ми казал, ще опитам и аз. Ще направя всичко, което мога, за да запомня. Ще започна с теб.

Притеснява ме,че Назмие започва с положителни отношения между Яман и Сехер.Подвежда ни,че всичко ще потръгне между тях и след това с появата на Зухал всичко ще се преобърне.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 23:37 от Keski1821

# 628
Благодаря Keski1821 за клиповете.
Да се надяваме ако Зухал се появи да не е така както се коментираше че ще стане приятелка с Сехир и ще говори лошо за Яман и Сехер да се отдръпне от него. Ако прави гадости да е открито и Яман да знае. Иначе не виждам как се нанесем още повече гадости.
Иначе днес може да гледаме близост между Сехер и Яман.

# 629

ето го 340 откъс
Яман: Тя започна да се бори сега. Но не с мен, с последствията от катастрофата му.
Сехер: Носех снимката около врата си. Трябва наистина да те обичам.
Али: Може би сюжетът вече е бил дефиниран преди дори да отидете там. Може би тялото вече е сменено.
Ibo: Намерих го. Ръсти Ердинч. Бивш затворник.
Сехер: Като го погледна виждам пясъчник, който има две страни, но като цяло носи пясъка вътре в другата. Точно като нас.
Яман: Не забравяйте тези редове от книгата. Всеки миг прекаран с теб е ценен.

А тези снимки са отпреди минути от Инстаграм ,където Халил и Съла на живо участваха в набирането на средства за лечението на малко детенце.

Ето фрагмент 341
Сехер: Може ли да си взема пръстена обратно? Искам отново да нося пръстена
Юсуф: Чичо ми, видя ли? Леля си върна пръстена.
Яман: Всичко ще бъде наред.
Юсуф: И аз мисля така.
Вулкан: Дъщеря ти... Жасмин не се страхува. Тя се самоуби. Нека почива в мир.
Али: Човекът, който е заговорничил срещу сестра ти, е същият човек, който се е обадил на майка ти.
Яман: Запазете тази рокля, ние ще я купим.
Сехер: Стига толкова. Вече не се опитвам.
Яман: Ами като не го правиш.. ще трябва да купим всички рокли.
Сехер: Тогава ще пробвам още малко.
Яман: Добре си.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 21:30 от Keski1821

Общи условия

Активация на акаунт