"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 143 994
  • 748
  •   1
Отговори
# 630

ето го 340 откъс
Яман: Тя започна да се бори сега. Но не с мен, с последствията от катастрофата му.
Сехер: Носех снимката около врата си. Трябва наистина да те обичам.
Али: Може би сюжетът вече е бил дефиниран преди дори да отидете там. Може би тялото вече е сменено.
Ibo: Намерих го. Ръсти Ердинч. Бивш затворник.
Сехер: Като го погледна виждам пясъчник, който има две страни, но като цяло носи пясъка вътре в другата. Точно като нас.
Яман: Не забравяйте тези редове от книгата. Всеки миг прекаран с теб е ценен.

А тези снимки са отпреди минути от Инстаграм ,където Халил и Съла на живо участваха в набирането на средства за лечението на малко детенце.

Ето фрагмент 341
Сехер: Може ли да си взема пръстена обратно? Искам отново да нося пръстена
Юсуф: Чичо ми, видя ли? Леля си върна пръстена.
Яман: Всичко ще бъде наред.
Юсуф: И аз мисля така.
Вулкан: Дъщеря ти... Жасмин не се страхува. Тя се самоуби. Нека почива в мир.
Али: Човекът, който е заговорничил срещу сестра ти, е същият човек, който се е обадил на майка ти.
Яман: Запазете тази рокля, ние ще я купим.
Сехер: Стига толкова. Вече не се опитвам.
Яман: Ами като не го правиш.. ще трябва да купим всички рокли.
Сехер: Тогава ще пробвам още малко.
Яман: Добре си.

Благодаря.
Утре ще избира ме рокли. Ще изкупим целия бутик.

# 631
Добро утро!Ето и видео с участието на Халил и Съла за набиране средства за лечението на малката Идил.

azisiq ,да видим дали пак само ще пробваме роклите и до там,или са намерили спонсор и са решили да променят имиджа на Сехер.Изглежда,че зелената рокля ще бъде носена от Сехер на рожденният ден на Юсуф.

А нашата Сехер имаше рожден ден на 14 март,но Назмие не се сети да направи един епизод с този рожден ден.

Охо,Чичек май е получила годежен пръстен от Зия.В кой ли епизод ще видим това?

Явно както за нас така и за останалите зрители тези епизоди са смятани за пълнеж да докарат бройката серии за сезона.Отново повторение и то на събития,които гледахме преди две седмици .Е,и рейтингът го показва!Мисля че, толкова на дъното не сме изпадали!Макар че и другите сериали,които следя са надолу с по единица,явно войната и инфлацията,а и в Турция на 17 започнаха Рамазан и не им е до сериали.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 08:50 от Keski1821

# 632
Добро утро!Ето и видео с участието на Халил и Съла за набиране средства за лечението на малката Идил.

azisiq ,да видим дали пак само ще пробваме роклите и до там,или са намерили спонсор и са решили да променят имиджа на Сехер.Изглежда,че зелената рокля ще бъде носена от Сехер на рожденният ден на Юсуф.

А нашата Сехер имаше рожден ден на 14 март,но Назмие не се сети да направи един епизод с този рожден ден.

Охо,Чичек май е получила годежен пръстен от Зия.В кой ли епизод ще видим това?

Явно както за нас така и за останалите зрители тези епизоди са смятани за пълнеж да докарат бройката серии за сезона.Отново повторение и то на събития,които гледахме преди две седмици .Е,и рейтингът го показва!Мисля че, толкова на дъното не сме изпадали!Макар че и другите сериали,които следя са надолу с по единица,явно войната и инфлацията,а и в Турция на 17 започнаха Рамазан и не им е до сериали.

Дано има добър стайлинг с Тези рокли.
Явно в епизодите ще наближава рождения ден на Юсуф ли?
Поне такива епизоди да има от колкото гадости с Зухал.
И все пак се надявам да има повече романтика между Яман и Сехер. И тази амнезия не продължи дълго

Колко благородно от тяхна страна да се включат в тази инициатива

# 633

Така!Коментират,че Сехер ще започне да си връща паметта ,но едновременно ще си спомня и хуби и лоши моменти с Яман.Това ще предизвика криза и ще я водят на психолог или психиатър.Ето го и него!И май в същата клиника ще е и Зухал,която ще започне да побърква Сехер,като я настройва да мрази и да не иска Яман.А за психиатъра разбрахме,че ще предяви претенции за Сехер.Само се чудя как Яман ще остави Сехер в клиниката.Нали лекарят каза,че е най-добре да е със семейството си.И така ще откараме до финала на сезона.Само да видим Сехер в този сезон ли ще забременее.

Това са четиримата актьори, които ще се присъединят към #Emanet скоро като нови и по-важни герои от просто гостуващи герои.
Мъжът, който седи на стола, вероятно ще бъде психолог на Сехер в процеса на загуба на паметта. Вече се знае, че ще участва в епизоди, в които участва и Зухал и на същото място, което прилича на отдел за психични проблеми.
Красивият мъж със стъклото, за него още нищо не се знае. Дори не се знае дали ще е в ядро 1 или в ядро 2 на Али и Дуйго. Има теории, че ще се влюби в Сехер, но е имало такива теории и за психолога, още не знаем.
Човекът със страшния поглед и черните дрехи, може да се каже, че ще бъде с лошите. Някои казват, че Аксак е този, който оглавява враговете на Яман. Това, което със сигурност е лошо, но не знаем в кое ядро ще влезе. (Али или Яман или дори враг и на двете).
А тази, която е най-интересна, е жената с благородната външност. Режисьорите на Emanet я следват в Instagram, потвърждавайки, че тя ще се появи в края на сезон 2 и ще продължи в сезон 3. От това което разбирам тя ще бъде обект на ревността на Сехер. Тази жена няма да е добра, тя ще има тайни и има общи хобита с Яман (знае как да стреля с лък и стрела например) Сехер ще я ревнува и разбира се това ще усложни нещата, Яман ще каже на Сехер, че тя е най-много важно нещо за него и не смей да си помисли, че има някой друг в сърцето му.
Какво мислиш?

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 07:09 от Keski1821

# 634
Да се надяваме че всичко което каза Keski1821 не всичко да се случи. Дано Назмие в последния момент е променила нещо, както стана по рано с Джанан. Защото това което казваш е много гадно. Това с Зухал и психолога, че и тая новата жена.
Не може ли да има епизоди с премерени гадости. То не можем да се насладим на романтика. Кога ще забременява Сехер?
А да попитам около колко епизоди остават до края на сезона?.

На път към снимачната площадка

# 635

ПРЕВОД НА ПРЕГЛЕД ЕП 342.
СЕХЕР: Тъй като сърцето е от ляво, съюзът води към ляво.
Светлината на очите й унищожава всяка дистанция.
Не знам какво бих правила без него, как бих се справила с този процес.
ЯМАН: Изглеждаш прекрасно.... Всичко ще се оправи.
СЕХЕР: Не ме докосвай повече така. Може да сме женени, но сега си непознат за мен.
ЦЕНДЖЪР: Той вярва, че те е наранил неволно и се опитва да се реваншира.
SEHER: Кой е вашият любим?
ВСИЧКИ: Пълнен патладжан!
ЯМАН: Достатъчно е да видя, че се стремиш към това. Благословия във вашите ръце.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 01:09 от Keski1821

# 636
Добро утро, момичета!
Аз скоро не съм изказвала мнение, тъй като не следя особено внимателно сериала. Но и не мисля, че съм пропуснала много. Действието се развива изключително бавно, много разтягат... В интерес на истината всичко ми е доста преиграно и преувеличено! Мислех# че ще има някакъв пробив с колието, а след това с пръстена, но уви... Няма живец в този филм, една усмивка не сме видели вече, колко, 10 серии? И като гледам скоро няма да има! Прекалено зациклиха на тази амнезия.

# 637
Добро утро, момичета!
Аз скоро не съм изказвала мнение, тъй като не следя особено внимателно сериала. Но и не мисля, че съм пропуснала много. Действието се развива изключително бавно, много разтягат... В интерес на истината всичко ми е доста преиграно и преувеличено! Мислех# че ще има някакъв пробив с колието, а след това с пръстена, но уви... Няма живец в този филм, една усмивка не сме видели вече, колко, 10 серии? И като гледам скоро няма да има! Прекалено зациклиха на тази амнезия.

Нищо не си пропуснала,Petyan87.Говорят за стотина епизода с амнезия.Толкова ,колкото избутахме с Джанан.Еми,той сезонът мина в тези две глупави заигравки на Назмие.Унищожителката Джанан и Сехер с амнезията.Плюс повторенията на събитията от първи сезон и ретроспекции дал господ.Скучно,скучно и калпав сценарий.Във всички групи са много недоволни от тая безмислена амнезия на Сехер.Икбал я бутна от стълбите и не загуби памет тук залитна ,падна и каква пълна амнезия ,боже!Назо да си наеме консултанти за тоя сериал,че много се излага с малоумщините си.

След две три серии влюбена Сехер,отново имаме козата Сехер .Не ме докосвай,не ме пипай,да не я гледат .Яман и е чужд,е,това го гледахме първи и голяма част от втори сезон.Що за глупост на Назо да ни върне пак там

Зрителите искат финал на сериала.Писна им от нелогични,започнати и незавършени събития.Всички читави герои бяха занулени от Назо и напуснаха сериала.Останаха глупави и лоши персонажи,които ни принуждават да гледаме.Тъпо и безмислено.

Ей,това рокле струва над 6 000 турски лири.Маркова рокля.но моделът си е от шейсетте години и стилисти и Назо си мислят ,че са много креативни като ни показват тези тоалети,които въобще не подхождат на Сехер съпругата на богат бизнесмен.

Преводът на резюмето е автоматичен и малко по-неточен като мисъл.

ЕМАНЕТ - ПРОМО - ЕП. 343-
Сехер: Исках да го изненадам. Сложих в рамка снимката на майка му. Това ще му хареса, нали?
Али: Когато всичко свърши, тя ще те държи толкова силно, колкото искаш да я задържиш.
Дуйгу: Тези думи не са достатъчни.
Вулкани: Ти ми принадлежиш
Яман: Не се обвинявай. Никога няма да разберете какво ни е причинила тази жена.
Сехер: Толкова съм разочарован. Аз не съм стария Сехер
Яман: Ще бъда до теб. Ще направя всичко възможно, докато се почувстваш по-добре.
Сехер: Ти добър човек ли си?
Яман: Когато става дума за това да си добър, не мога да държа свещ вместо теб.

# 638
По думи на Яман звучи сякаш Сехер може да отива някъде? Да не е в психиатрията? Ако е така значи ще се появи и Зухал. Ужаш  . Тая Назмие ще разтяга локуми .
От красив сериал от 1 сезон се превърна в Психо. Дано Назмие се вслуша в мненията на феновете и промени сценария както го направи с майката по рано. Да вземат да раздвижват малко сериите че до сега 2 седмици търкане на едно място. Прамеща Сехер  избягва Яман и така, че тя в 1 сезон като не го познаваше повече го допускаше до себе си тя повече търсеше близост.л, като например как застана пред корема и я застреляха, после когато тя му привързваше раната му и така .
Кога ще е рождения ден на Юсуф?

Съла

# 639
Добра вечер ,момичета! Отново просто не ми се коментира!Заорахме пак дъното на глупостите!Ех,тъй дълго говореният развод е на път да се случи!Плюс глупостите със Зухал и психиатъра,и Сехер ако е бременна сезонът може да приключи по най-отвратителен начин.Типично за гадната Назмие!!!
Съжалявам Яман!Не се издържа такова чудо като Сехер!340 серии не можа да и угоди.

Ето фрагмент 344
Яман: Ти направи това видео за мен. Това сме ние. Ние сме Яман и Сехер, борим се един за друг.
Сехер: Не съм тази жена, която има минало, спомени и споделени чувства с теб.
Яман: Никога не се отказваш. Трябва да се бориш! Защото ти си Сехер Киримли. Можеш да го решиш,ако искаш.
Волкан: Тази кола ще бъде гроба ви комисар Али.
Duygu: Какво не е наред?
Сехер: Намерих решение. Искам развод.
Яман: Значи трябва да помним всеки ден от изгубените ти години? Добре, имам един живот. И нямам нищо по-важно за правене от това да го направя.

E,момичета май наистина ще вървим към развод!!!Ох,колко скапа сериала тази Назмие!!!Ето ви и Яман ,и Сехер в следващи епизоди без брачната халка .Глупаво и тъжно!!!

ПРЕВОД НА ПРЕГЛЕД ЕПИЗОД 345.
ЯМАН: Времето ни тече само заедно, спира заедно.
SEHER: Знам, че си загубил част от себе си и си я искаш обратно. Парчето, което търсиш в сляпата тъмнина, не е тук.
Не мога да я намеря. Ето защо искам развод. Моля, оставете ме,ако разбирате.
ЯМАН: Трябва да направя избор. Сехер или нейното щастие. Има само едно решение, което трябва да вземете. Получаване на подкрепата на лекар.
Всички други решения са грешни. Това включва и раздялата.
Aко искате да го подпиша, ще подпиша този документ. Но в никакъв случай няма да те изоставя.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 23:00 от Keski1821

# 640
Поредната голяма глупост на Назмие . Дойде време за развод. А още не се е появила и лудата Зухал. Мъка след мъка. Тая Назмие наистина не е в час как може да измисля такива сценарии. Дано не се разведат наистина. Нали уж ще е бременна?
Тая амнезия май ще я докараме до края на сезона.
Май са интервюирани Халил и Съла на кншмамвата площадка. Ако някой има видео да сподели ако може.

# 641

Ето фрагмент 346
Сехер: Запазете това засега. Избирам да се боря. Ще направя всичко необходимо, за да се усъвършенствам. Сигурен съм, че старата Сехер щеше да направи същото.
Яман: Отсега нататък нямаме нито една минута за губене.
Сехер: Мисля, че малко се развълнувах. Отивам да си измия лицето.
Яман: Не е нужно да слизаш. Можете да използвате този точно тук.
Seher:Cet човече, което виждате в това огледало, е моят живот, моето всичко. Толкова много те обичах. Д-р Азиз Й. Добавете.
Яман: Мисля, че открихме правилния човек.
Сехер: Къде отиваме? Да не закъснеем още първия ден.
Яман: Клиниката все още не е отворила.
Сехер: Ще закъснеем. Може ли да тръгваме вече? Как можеш да спреш това изведнъж? Сега ще закъснеем заради вас!
Мъж: Приятен ден.
Йемен: Добро утро!

# 642
Тази луда Назмие трябва да се вслуша  в феновете защото са недоволни, рейтинга си пада надолу като топящ се лед.
Да вземе да промени тези серии. Тази амнезия стана прекалено дълга, тегава, скучна.

Една ,две серии романтика и хоп пак дъното  . Кога ще видим Сехер и Яман 100 серии без проблеми да се занимават например с проблеми на други персонажи?

А за Али и Дуйгу няма да коментирам толкова скучна двойка не съм виждала. Тя само рене като Сехер а Али като Яман я успокоява .
И какво стана с роднинската връзка между Али и Яман бяха казали че ще разкрие че са братя. Нищо от това не се случи.

# 643
Добро утро !!!

Една двойка ,която ми липсва в сериала!Придаваха свежест и лекота ,нежност и закачка!В реалния живот Гюлдерен /Кираз/ и Деря Огуз/Фърат/ са двойка.

Мисля,че това интервю още не е излъчено,но къде е заснето?В кабинета на психолога ли,или Сехер има друг дом и не живее в имението.Знаем,че заснемат около месец и половина напред,а това е от снимачната площадка.Ох,отново ще ни топят нервите!!!

azisiq,просто се уморих от този сериал.Сядам да гледам предварително изнервена и прескачам много моменти.Гледам заради Халил и Съла,макар,че образът на Сехер е съсипан през втори сезон.От едно добро и борбено момиче Назмие я превърна в една капризна,студена дори егоистична коза.Особено отношението и към Яман.Няма такова търпение като това на Яман.Целият втори сезон бяга след нея и я глези,а тя става все по-капризна за всичко.Просто друг тип жена като съпруга на такъв бизнесмен подхождаше в сценария,но кое и какво ли не съсипа лудата Назмие.
Най ме е яд,че това,което писах още в началото на втори сезон като развитие на историята за Зухал,Джанан,развод,забременяване и то поднесено по най -тежък и труден за гледане начин се сбъдва.Всичко те напряга ,изнервя,разболява.Разбирам ,че гледаме драма,но това се превърна в тежка психодрама изпълнена с лоши персонажи,които показват зло,болка, дори извратеност.Ето през целият втори сезон не беше вкаран нито един положителен герой.Нагледахме се на отвратителните Джанан,Зухал,любовникът Керем,продажни лекари,а сега се задава и лудият психолог,който ще ни напрегне още.За мен той ще като учителят Озан от първи сезон.в
В същото време положителните персонажи като Фърат,Недим,Ченгер,Адалет,Неслихан са превърнати в статисти,а можеха да развиат толкова техните персонажи в положителна светлина.За това,че премахнаха баба Ариф най-мъдрият съветник в сериала показва как Назмие робува на злото и лошите.

А най-лошото е,че имам усещане отново за лош финал на сезона.

# 644
Май ще трябва да се настроим към годен финал сезона като виждам на къде отиват нещата. Ние сме свикнали от края на 1 сезон така че и този ще преживеем.
Липсва ми Али и Кираз бяха прекрасна двойка  . Да се надяваме ме поне като се заформят новите гадости защото със сигурност ще имаме поне да се разплетат навреме е не да чакаме 100 епизода докато се разкрият. Поне това да направи Назмие след като измисля такива гадни епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт