"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 143 979
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Пълни безумия на Назмие.
Сехер не вярва на мъжа си ана една непозната. Глупава Сехер. Яман няма ли да разбере за Зухал? Килограма шматка дойде такава си от нищото и как е разбрала за взаимоотношенията между двамата и Сехер и Яман, и Сехер й вярва. Незнам как ще гледаме до края на епизода. Дано Назмие съкрати епизодите че феновете ще победният.
Актрисата Зухал е поздравена Съла за рождения й де.
"Честит рожден ден, радвам се че те имам Хилал".

Явно двете са добри приятелки извън сериала.

# 676
Такива дълги сериали наистина стават отегчителни и в един момент сценаристите се чудят какви  и колко  глупости да измислят. А в този сериал не един път, а многократно повтаряха едни и същи мотиви. Като не може - не може. Приключва и толкова. По-добре кратък, но стойностен, отколкото дълъг и безсмислен. Да не говорим, пък колко е изтощително всичко за героите, особено тези тъмни и мрачни периоди в сериала. Халил изглежда доста по-измъчен и направо състарен в сравнение с първи сезон. Това натоварване няма как да не се отрази и на външния вид. Аз наистина се чудя как се навиват да участват по два - три сезона при такива сценарии и условия. Това да се вържа с такъв ми е за първи и последен път. Гледам го единствено заради двамата главни герои.

# 677
Но няма лошо да има 2 или 3 сезона но епизодите да са стойности и всеки един епизод да привлича внимание и да държи зрителя под напрежение и той да иска да гледа с нетърпение всеки един епизод . Както беше в повечето епизоди на 1 сезон .
А напоследък 2 сезон направо си е мъка.
Ново от Съла.

# 678

Е,приятели Съла и Халил са били на концерта на съпруга на актрисата Берен Акин/Чичек/.Наскоро в Туитър е имало коментар по отношение на Съла и тя реагира да престанат да се занимават с личния и живот.Коментарът и беше гневен.Явно са решили ,ченяма да крият връзката си вече.

Само се питам в чия ли кола се е разположила толкова удобно Съла!

# 679

Е,приятели Съла и Халил са били на концерта на съпруга на актрисата Берен Акин/Чичек/.Наскоро в Туитър е имало коментар по отношение на Съла и тя реагира да престанат да се занимават с личния и живот.Коментарът и беше гневен.Явно са решили ,ченяма да крият връзката си вече.

Само се питам в чия ли кола се е разположила толкова удобно Съла!

Честит празник дами !

Много се радвам за Съла и Халил, прекрасна двойка са и се радвам че не крият връзката си вече. Много ми хареса че Съла е отрязала журналистите те са досадници.
А колата е май на Халил така срещнах в интернет такава информация . И е логично според мен даже казват че тя носи(облякла) жилетката на Халил .

Ново от Съла. Красива и ослепителна .

Съла е празнувала с приятелки рождения си ден. Явно още пази отношения с украсата Кираз.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 20:18 от azisiq

# 680

Ето фрагмент 362
Яман: Къде е леля ти, трудно се готви?
Юсуф: Тя е вътре. Чичо ми чака, влизането не е позволено.
Яман: Защо?
Юсуф: Защото тя иска да е сама там.
Яман: Направих ли нещо нередно, без да знам?
Азиз: Домашното ти е признание.
Сехер: Какво ще призная?
Азиз: Твоите чувства.
Сехер: Сега се чувствам по-близо до него. За Назлъ не се съмнявам.
Семра: Чакахме те толкова дълго. Моята скъпа дъщеря...
Ясемин: Бих искал да видя лицата ви сега. Наистина ли мислеше, че ще ти простя?
Сехер: Готов съм Юсуф.
Йемен: Стига толкова ! Защо си заключен тук? Проблем ли имаш?
Сехер: Днес е годишнина от сватбата ни.
Яман: Нека годишнината ни бъде днес. Живот с теб е най-големият ми подарък.
Сехер: Някога съжалявали ли сте, че сме се оженили?
Яман: Колко хора могат да срещнат любовника, в който са се влюбили отново?

Е,дори и след полунощ честитя рожденният ден на Съла.На 18.04 тя стана на 23 години и вече се радва на много успехи и обичта на почитателите си.

Халил е резервирал в най-луксозния ресторант маса за отпразнуването на рожденния ден на Съла.Почитателите се питат дали няма да видим Съла с годежен пръстен след тази вечеря!

# 681
Честит рожден ден Съла на патерици! Да бъде здрава, все така успешна   нови професионални проекти, и да бъде много щастлива с Халил.

Съла е ослепително на рождения си ден. Какво ли й е подарил Халил?

Явно след края на сериала Халил и Съла не крият връзката си вече

Юсуф също е поздравил украсата си тейзе

# 682
Здравейте, момичета! Имам въпрос..., тъй като гледам през пръсти не можах да разбера нещо... Защо Яман търси отново Зухал? Какво го накара отново да се сети за нея?

# 683
Здравейте, момичета! Имам въпрос..., тъй като гледам през пръсти не можах да разбера нещо... Защо Яман търси отново Зухал? Какво го накара отново да се сети за нея?

Обадиха му се по телефона да му кажат че Зухал е избягала, затова я търси.
Ама като я гледам тя не се крие много не я страх щом свободно си се появява пред Сехер и й пълни главата с глупости.

А за тези незнам защо са изобщо в сериала. С нищо не са допринесли за развитието на сериала, нито стана много интересен с тях, напротив напълно са безлични.

Али и Дийгу също яд ме е много за Али не попадна на достойна жена, за него беше Кираз ама язък.
Даже и Али покрай Дуйгу също се обезличи, и да го махнат няма да сбъркат той нищо съществено не върши.
Аз очаквах съвсем друга история като се появи Дуйгу но съм се лъгала.

# 684
Здравейте,момичета!!!

Светли празници!Честит Великден!

Започнали са снимките на новият игрален филм,който ще заснема Халил!Май щеше да е комедия,а се оказва че ще е любовен с капитан Халил,защото още не е известно името на героя му.

Явно  тук ще се снима филма.

И ето я актрисата,която вероятно ще се целуне с Халил,щом 370 серии не видяхме целувка със Сехер ,дано тук видим нещо по-нормално.

Съла си отдъхва и е вечеряла с баща си и още някой....на масата до Съла има вода,кутия с цигари и запалка.Почитатели са се снимали с нея.

Забавляват се или обсъждат нови проекти.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 18:58 от Keski1821

# 685
Христос Воскресе приятели! Бъдете здрави и благословени.
Малко да си коментирам и за сериала.
Сезона за Халил и Съла свърши но мъките на феновете от епизодите които в момента ние гледаме не, сезона върви от зле към още по зле нямам идея как ще свърши сезона, дано поне с щастлив край, ама от Назмие всичко се очаква.
Има ферои които останаха безлични даже и все по рядко ги дават например млечния брат на Сехер, Фърат, какво стана с това момче потули се нещо, мислех че любовта му с прислужницата от дома на Яман ще се развие но "ЙОК" нищо не стана. Поне може да го гледаме в социалните мрежи в сериала като неможем.

Тези двамата също се покриха нещо щяха да се женят и те удариха на камък в отношенията си, жалко.

Явно рождения ден на Съла е минал много добре тя си публикува доста снимки от него и е запазила отношения с екранната Кираз

Извън екран Чичек е доста красива жена

Тези двете явно доста си се забавляват извън екран

Може Халил да е със Съла която е при семейството си тези цигари може да са на Халил? Кой знае. Нищо че той в момента снима филм може да си е отделил малко време на любимата да я придружи до семейството й.

# 686
Добра вечер,момичета!

Отдавна не съм писала,но и защо ли?Новините около сериала не ми харесват.Първо в интрото върнаха снимката на Нилал Илдъз/Зухал/,веднага след снимката на Берхан Тут/д-р Азиз/,което за мен означава ще ще остане още дълго в сериала,което пък означава лош край за нашата двойка.Явно сценарият отново са го променили.Докторът зачезна нещо и ролята му се обезличи нещо.
Откога Зухал стана най-довереното лице на Сехер.Не споделя с доктора,не споделя с Яман ,не споделя с никого от къщата.Слуша и се води по акъла на Зухал.Сехер е като меко тесто в ръцете на Зухал.Как Яман се примири и още не е разбрал коя е тази непозната приятелка.Глупостите на Назмие нямат край.
Днес в групите казаха,че май сме се разделили и с Фърат.Когато Сехер го потърси казаха,че е заминал на обучение извън Истанбул.Зрителите смятат,че и актьорът Дерия Огуз е напуснал сериала.Така Сехер ще остане без близък човек от миналото си.Ами ,ако бях аз и аз щях да напусна.Една толкова обещаваща роля,Назмие я заби и обезличи.За цял сезон това момче нищо не игра,а беше толкова обещаващ през първи сезон.Отново специалитетът на Назо да маха положителните герои и на тяхно място да идват лоши.Да видим кой ще е сега.

От два дни в групите се жужи,че Съла няма да участва в трети сезон .Всеки първи зрител казва,че щом я няма Съла спира да гледа сериала ,защото всеки един гледа Еманет само и само,заради Съла и Халил.Едни казват,че Съла и Назмие са влезли в пререкание,заради снимките от концерта,който посетиха с Халил,бил нарушен договора,но тогава защо само Съла и Халил го е нарушил.Явно,че Назмие има лично негативно отношение към Съла и то е заради връзката и с Халил.Други казват ,че е имало неуточнени клаузи в договора и ,но проблемът е изчистен и Съла е подписала за трети сезон.Зрителите само гадаем,а официално изявление от продуцентската къща по въпроса няма.

За скучната и безкрайна амнезия на Сехер не ми се говори.Всеки епизод е от един час ,в който новите сцени са не повече от десет минути.Другите петдесет минути са спомени и ретроспекции ,които повтарят не в един,а в няколко поредни епизода до втръсване.Така си правят броя епизоди за сезона ,а ние не знам какво всъщност гледаме.Да идва финала на сезона,че да си успокоя нервите с този сериал.Макар,че и за него се говори че ще е с лош край.Лично аз си мисля,че Зухал ще застреля Сехер.

Интересно ми е присъствието на доктора.Заявката беше за отрицателен герой,но засега помага на Сехер и Яман.Назмие затиши и неговата роля,но няма да е първият започнат и оставен без развитие образ.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 23:00 от Keski1821

# 687
Много ми мъчно момичета че вече зачехте с коментарите все по рядко пишете но не ви виня в последно време сериала тотално се развали мина месец с тази амнезия на Сехер, както е тръгнало сигурно с амнезия ще свърши сезона. Не исках да го казвам но чакам вече да свърши този сезон че да се свършват мъките на Съла и Халил направо им се чудя как са снимали тези епизод ами то всеки епизод по гаден от предишния. Сехер тъпа овца вярва на приказките на една жена от улицата дето изобщо не я познава говоря за Зухал. Яман всярчески се опитва да си спомни Сехер , гледа я влюбено, говори й колко много я обича а тя само мисли , умува, слуша глупостите на Зухал и така всеки един епизод. Юсуф тотално го забравиха, Зия не го знам сваляли ли се с Чичек или само погледи си пускат. Другата двойка Дуйгу и Али и те сто епизода се занимават с тая безлична Ясемин аз незнам защо изобщо я вкараха в сериала. Абе направо пълна лудница в тези епизоди. Няма да се учудя ако в 3 сезон Съла и Халил ги няма ами с право какви са тия епизоди. Ако има 3 сезон дано тая Назмие нещо оправи иначе нея виждам как ще оправи мнението на аудиторията.
Красив Халил

Среща с стар познат

Прекрасна Съла

# 688
Добра вечер,момичета!!!

Добрата новина от вчера е,че двойката Съла-Халил/ Сехер-Яман/спечели първо място на младежките турски награди.Една от най-престижните класации в Турция.Гласуването беше от цял свят и най-голям принос имат бразилките.Двойката ни получи 57.2% от гласовете.Само да спомена,че гласуването в началото на април беше подменено и Съла и Халил от първи изведнъж отидоха на второ място с огромна разлика за една нощ гласуване.Бразилките и туркините отправиха жалби до комисията отговаряща за гласуването и беше променен начинът на гласуване с регистрация и всичко започна отначало.И така на 30.04 .приключихме с гласуването-Съла и Халил заслужено са на първо място.Награждаването ще е на 18.05. и за сега двамата ще присъстват на получаването на статуетката.

Както виждате над милион и половина гласове.Бразилките гласуваха денонощно-страхотни пристрастени фенове са.

Поздравът на Халил за Рамазан Байрям.

Красивите жени от семейство Туркоглу

# 689
Нещо хубаво извън сериала.
За епизодите неми се коментира от злена по-зле, тая Назмие направо е превъртяла как може да е снимала такива нелепи епизоди, рейтинга скоро ще удари дъното. Над 40 епизода ни занимава с амнезията на Сехер, сега с нейните измишльотини че Яман ще я убива, Зухал дето й пълни главата с небивалици абе пълни небивалици. Не ми се мисли ако има и 3 сезон с право Съла и Халил може да се махнат горките с такъв сценарий не ми се мисли.

Красивия Халил в нова фотосесия

Красавец

И нещо извън сериала

Ослепителна Съла

Общи условия

Активация на акаунт