"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 143 985
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
И аз много харесвам Халил и Съла. Не е тайна, че гледам сериала именно заради тях. Ще се радвам, ако имат връзка и в реалния живот, както се говори. И все пак 18 години разлика са прекалено много. На Халил му е време да помисли за семейство, а Съла тепърва навлиза в тази професия и вероятно ще иска да и се отдаде поне за момента. Бъдещето ще покаже как ще се развият техните взаимоотношения. Ако имат връзка вероятно ще я обявят официално чак когато приключи сериала.
Или един от двамата не напусне сериала калта се случи с "Обещание".
И към момента се говори ,че са разделени главните герои ,защото били твърде заети .

# 661

Е,както писах в предния си пост утре е 350 епизод и Сехер ще започне да си спомня.Първият и спомен е с ябълката.Разрязвайки я си спомни как Яман разряза ябълката и я сподели с нея,когато отиваха в онзи хотел след като се ожениха.

Мелих Озкая /Али/празнува рождения ден на сина си.

С тези снимки ни казват ,че някой ще напусне сериала,но актьорът играещ Зия или актрисата играеща Адалет не разбирам.Повечето са убедени ,че Зия и Чичек ще приключат с участието си в Еманет.

# 662

Здравейте момичета!!!
Сехер започна да си спомня,но явно спомените ще започнат от момента след сватбата.Започват с хубавите спомени,когато Яман и подава ръка и я гледа влюбено,после моментът с ябълката.Дано тези хубави спомени положат основата за преодоляването на лошите,когато започнат да нахлуват в паметта и.

Феновете се питат да очакваме ли нова песен от Халил или прави записи на песните ,които пее в сериала!

Съперници,врагове или спасители на Сехер?

Боже,на тоя мъж му ходят всякакви цветове на дрехи!

Вчера в международната група поместиха тази снимка с коментар,че е 100% вярно!!!Снимката е от финалният епизод на втори сезон.Яман и Сехер се женят отново,но някой прострелва Сехер смъртоностно.Не съм изненадана,ако завършим така сезона.В първи сезон беше Яман ,във втори ще е Сехер.Ако наистина е подписала трети сезон,значи ще се повтори и това в началото на трети да е жива.Въпросът е кой прострелва Сехер-Камгоз, влюбеният психиатър,или ще извадят Зухал отнякъде.

За тези снимки феновете предполагат ,че е затвор,но и Яман и Доктор Азис са снимали на това място.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 09:09 от Keski1821

# 663
Здравейте момичета, намаше ме няколко дни и сега ви чета коментарите.
Ако наистина Зия и Чичек напуснат сериала какво ще дават до края, не че и когато  ги дават сега са много интересни
Хубаво е че Сехер започва с хубави спомени но си мисля че ще започне да си спомня и лошите .
Дано до края на сезона този развод и тази сватба не стане а в последния момент Назмие смени нещо както стана с Джанан че феновете ще избухнат.
Да се надяваме че в 3 сезон ще видим Съла и Халил  както се говореше преди време.
Да попитам коя е тази международна група да която споменавате че тя я публикувала тази снимка с сватбата?

# 664
azisiq ,ето тази е групата-Emanet-Legacy Global Fans.В нея като,че ли най-достоверна информация помества ето тази дама Chen Turgeman.

Е,момичета ,приключило е заснемането на втори сезон!Сезонът е финализиран мебелите в имението са обвити със стреч и екипът е във ваканция.Жалко,че Съла не ще може да отпразнува рожденният си ден с колегите и екипа ,но всички се надяват да го отпразнува с Халил и да има видео.Така, като че ли сезонът ще приключи още през май.

Е,в следващите епизоди май пак ще видим Зухал в имението.Но името и снимката и вече са свалени от интрото на сериала и там вече стои името и снимката  на Бирхан Тут.

Saran Magazin за пореден път напомня, че и Сила, и Халил са в трети сезон. Игнорирайте всички други новини.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 02:25 от Keski1821

# 665
Благодаря за групата само да попитам тя е в фейсбук нали?
Ако информацията е достоверна значи Съла и Халил ще участват в 3 сезон. Да се надяваме двамата влюбени да празнуват рождения й ден заедно и да публикуват снимки а и да не го направят важното е да са си заедно.
Дано Зухал не се появи колко е спокойно без нея. За сега този доктор не е заплаха за отношенията на Яман и Сехер дано остане така и за напред.

Само тази амнезия на Сехер доста дълго продължава тая Назмие ще ни подлуди с този сценарий , дано е променила нещо в последния момент от към епизоди защото тези в последно време много се проточват и тъпче на едно едно място.

И Юсуф остана на заден план, само с лудия Волкан и болната му любов към Дуйгу ни занимава.

# 666

Дано е вярно това! Този коментар ми дава маааалко надежда!

Този сезон ще завърши само с 5 героя...невиждано! Как изобщо поддържат филма на екран? Гледаме само Яман, Сехер, доктора, Али и Дуйгу. И всички тъпчат на едно място.
Тези комисари, голяма работа са, брей! Голямо завързване и отвързване...един възел не можаха да си стегнат. Аман от токане на локуми!

# 667

ЕМАНЕТ - ПРОМО - ЕП. 355-
Зия: Усмивка
Чува се изстрел, Али и Волкан са в стая.
Яман танцува със Сехер
Yaman:Poate,ca Не мога да имам красиви сънища, но никога няма да забравя този мечтан момент. Толкова си красива.
Юсуф: Знаеш ли какво ми каза Ойку днес? Тя ми каза да бъда като леля ти и чичо ти, когато пораснем. И аз го приех. Точно като вас, ние ще бъдем перфектна двойка, когато пораснем.
Сехер: Никога не съм те забравил
#HalilIbrahimCeyhan

# 668
Ако е вярно че Сехер ще си спомни, това е чудесно   мисля че е вярно, защото това края на фрага му казва че Никога не го е забравила.
Днес ще е мното хубав епизод. Няма я Зухал няма да развали партито за които се говореше че ще се появи. Едно хубаво нещо да направи Назмие .

Сега Зия и Чичек ще напускат ли сериала?

# 669
Ето че и Зузу отново е на екран. Ще се "радваме" на нейното зло още не знам колко....! Тъъъкмо се включа за малко и пак глупост. Голямо наказание за Зухал, няма що...да си е свободна! Недим какво направи този път...и кога Яман ще разбере, че тя е там и човърка мозъка на Сехер! И като знаем, че тя първо вярва на всички останали и чак после на Яман не ми се мисли какви ще ги забърка! 
Офф... да свършва вече този сезон, че ми писна от измишльотини.

# 670
Ето че и Зузу отново е на екран. Ще се "радваме" на нейното зло още не знам колко....! Тъъъкмо се включа за малко и пак глупост. Голямо наказание за Зухал, няма що...да си е свободна! Недим какво направи този път...и кога Яман ще разбере, че тя е там и човърка мозъка на Сехер! И като знаем, че тя първо вярва на всички останали и чак после на Яман не ми се мисли какви ще ги забърка! 
Офф... да свършва вече този сезон, че ми писна от измишльотини.

Но си мисля,че и третият сезон ще е същият.Назмие и екип просто нямат идеи как да развият сериала и се повтарят,за да правят сериите ,за които са подписали договор с Канал 7.Само вижте каква част от епизода са ретроспекциите,над половин епизод спомени,спомени.

Ами днес е 355 епизод,когато трябваше да се разделим със Зухал,а тя отново се появява и то неизвестно за колко серии.Наивната Сехер още във фрага е повлияна от думите на Зухал.
Назмие направи връзка със сватбата и рожденният ден на Юсуф със танца на Сехер и Яман.След сватбата знаем какво направи Зухал с досието.Е,сега отново след рожденния ден започва ,но този път обработва Сехер.
Да видим този доктор какви ще ги сътвори и защо Зухал е в клиниката му?

Яд ме е на Назмие,защото всеки хубав момент ,за който си мислим,че е истински се оказва или сън,или нечия мечта,но не и реалност.За съжаление точно, когато си мислехме,че тази разходка край брега е реалност,тя се оказа сън на Сехер и то лош сън,който ще отключи лошите спомени.Тъй че,дами пригответе се за лошите събития.Да видим ще се стига ли до развод .Имам усещането ,че претупват епизодите и са някакси на парче сглобявани.

Вчера и днес в епизодите се накефих на мъжете Киримли.Яман,Зия,Али,Юсуф ,ами те са безкрайно влюбени в момичетата си.Юсуф е същият Яман как хвана ръчичката на неговата избраница.Е,Сехер и Дойгу са инатливи кози.Чичек го раздава много срамежливо,но тя нали беше женена.Май само Юсуф случи на приятелка.
Докато Сехер го играе срамежлива и не е наясно с любовта си,то Юсуф още от първи сезон е по-зрял и по-наясно с любовните отношения на тейзе и амджа.Сехер да се учи от племенника си.

# 671
Назмие сътворява глупост след глупост.
Отново се появява Зухал с нейните интриги . Аз не разбирам Сехер как вярва на някаква чужда жена ане на мъжа си и хората около нея които я обичат. Мисля си че ни чакат тежки епизоди. Дано поне не са много  като епизоди.
Назмие не ни оставя да се зарадваме на някой красив момент.

# 672
Здравейте момичета!Усмивкиии!

Докато ние тук се ядосваме за сериала нашите се забавляват докато снимат.

На 18 април Съла е рожденичка,но днес посещавайки студиото за красота ,в което ходи на процедури са и спретнали изненада по случай предстоящия и рожден ден.

Както бях писала всяка картина в имението има символика.Много ме озадачи и тази картина в клиниката на доктора.Какво ни намеква Назмие с нея.

И защо по време на сеансите акцентират с това пиене на чай от д-р Азиз.Пие си сам чая.Защо нито един път не предложи и на Сехер или Яман.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 00:30 от Keski1821

# 673
По случай предстоящия рожден ден на Съла, да споделя и аз някоя снимка.
Студиото за красота Aymera Beauty, което посещава Сила, направи малка среща по случай 23-ия й рожден ден...
Съла е родена на 18.04.1999г.в Измир.
Така че има още една седмица.  Или студиото за красота е имали свободно време и е решило да празнува предварително.

Дано прекара рождения си ден със своя любим Халил.
Нова снимка на Съла ,красива и очарователна.

И още.....

От доктора. Защо ли пак тази къща на болния психопат.

Добре че нашите се забавляват на снимачната площадка. То в серии за от днес започват пак мъка за двамата.

# 674
Добра ли ви е вечерта ,момичета?Зухал нахлу и проми мозъка на Сехер за отрицателно време.Сехер е родена да вярва на враговете си и да е студена към хората,които я обичат.Няма промяна в Сехер.Вече 350 епизода не се е променила да е по-мъдра,по- предпазлива,по-малко наивна и доверчива.Жалко за Яман бей-толкова епизода любов и тя не реагира,но на Зухал повярва на мига.Уморена съм от глупостите на Назмие.Зухал изпусна личната си карта как Сехер я погледна и не видя името и.Как пък точно там по случайност попадна и Зухал та да срещне Сехер.Как пък точно сега Яман я остави с друг шофьор за визитата при Азиз,как пък се развика в кабинета си и Сехер го чу.Много прозрачно нагласен сценарий.Скучно и отегчително.В групите почитателите на сериала се бунтуват от появата на Зухал и питат толкова ли са близки актрисата и Назмие,че я държи без съществена роля през втори сезон.

Общи условия

Активация на акаунт