Липсва ми Али и Кираз бяха прекрасна двойка . Да се надяваме ме поне като се заформят новите гадости защото със сигурност ще имаме поне да се разплетат навреме е не да чакаме 100 епизода докато се разкрият. Поне това да направи Назмие след като измисля такива гадни епизоди.
Хайде,честито!Новият актьор ,който ще играе психолога е отворил профил и ни е поканил да гледаме епизода в понеделник,когато ще влезе в сериала!Ще присъства за сега поне един месец.
Влюбвайки се в Сехер той ще и възстановява лошите моменти с Яман и ще я отдалечава от него.Ох,Яман бей какво сърце и търпение ще имаш.За мен това със сигурност означава,че Сехер ще напусне Яман и имението и ще живее на друго място.Дори си мисля,че ще поиска документите и ще се разведе.И ще стигнем до момента,когато ще разбере ,че е бременна ,но Яман ще си помисли,че е от психолога и не ми се мисли просто за това!!!!!Помните ли как си мислехме ,че всичко това ще се случи с Фикрет,но тогава настана бунт на зрителите и Назо промени сценария.Е,пак ще ни го върне както си го е наумила.Дори си мисля,че Назмие дразни зрителите като им прави напук.Ние искаме едно,тя пише точно обратното.Проклета жена,дано никой не и пожелае сценариите никога вече.
Актьорът Бирхан Тут -психологът на Сехер!!

eni oyuncu 1 ay oynicak konuk oyuncu karakter kotu iyi deyil bugun soyledi ler zaten kendisi hesabin a hazirmiyiz pazartesi ye dizi izlemeye yazmis
Новият играч ще играе 1 месец гост актьор герой коту не е добре казаха днес вече сме готови за собствения му профил той написа да гледаме сериала в понеделник
· ·