"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 003
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Май ще трябва да се настроим към годен финал сезона като виждам на къде отиват нещата. Ние сме свикнали от края на 1 сезон така че и този ще преживеем.
Липсва ми Али и Кираз бяха прекрасна двойка  . Да се надяваме ме поне като се заформят новите гадости защото със сигурност ще имаме поне да се разплетат навреме е не да чакаме 100 епизода докато се разкрият. Поне това да направи Назмие след като измисля такива гадни епизоди.

Хайде,честито!Новият актьор ,който ще играе психолога е отворил профил и ни е поканил да гледаме епизода в понеделник,когато ще влезе в сериала!Ще присъства за сега  поне един месец.
Влюбвайки се в Сехер той ще и възстановява лошите моменти с Яман и ще я отдалечава от него.Ох,Яман бей какво сърце и търпение ще имаш.За мен това със сигурност означава,че Сехер ще напусне Яман и имението и ще живее на друго място.Дори си мисля,че ще поиска документите и ще се разведе.И ще стигнем до момента,когато ще разбере ,че е бременна ,но Яман ще си помисли,че е от психолога и не ми се мисли просто за това!!!!!Помните ли как си мислехме ,че всичко това ще се случи с Фикрет,но тогава настана бунт на зрителите и Назо промени сценария.Е,пак ще ни го върне както си го е наумила.Дори си мисля,че Назмие дразни зрителите като им прави напук.Ние искаме едно,тя пише точно обратното.Проклета жена,дано никой не и пожелае сценариите никога вече.
Актьорът Бирхан Тут -психологът на Сехер!!

eni oyuncu 1 ay oynicak konuk  oyuncu karakter kotu iyi deyil bugun soyledi ler zaten kendisi hesabin a hazirmiyiz pazartesi ye dizi izlemeye yazmis
Новият играч ще играе 1 месец гост актьор герой коту не е добре казаха днес вече сме готови за собствения му профил той написа да гледаме сериала в понеделник
  ·   ·

# 646
Аз четох че новия актьор ще играе около 10 дена. Дано да е по малко че финовете ще залудеят.
Семейството на Съла

# 647
Здравейте! И на мен много ми липсва Кираз. Дуйгу не ми харесва. Така е, ако има две по-хубави серии, после следват мръсотии и злини, от които вече до гуша ни е дошло.
С колко серии ще приключи този втори сезон?

# 648
Здравейте! И на мен много ми липсва Кираз. Дуйгу не ми харесва. Така е, ако има две по-хубави серии, после следват мръсотии и злини, от които вече до гуша ни е дошло.

Очаква се да приключи през юни. В сайта на ecchorights пише, че втори сезон има 274 серии.

# 649

Очаква се да приключи през юни. В сайта на ecchorights пише, че втори сезон има 274 серии.
Благодаря!

# 650
От снимачната площадка

Явно това е нов герой но какъв? Дано не е лош.

Красива Съла

# 651
Здравейте ,момичета!!!

Ето тези снимки подлудиха днес форумите!Питаме се Сехер и Яман сключват брак втори път ,което значи ,че се развеждат преди това ,или някой друг се жени,но Яман е седнал на стола на младоженеца.Но пък на едната снимка булката съвсем не прилича на Сехер!

Да не говорим,че някой сподели,че Сехер ще разбере,че е бременна и ще скрие тази бременност от Яман-не ми се мисли как ще реагира Яман щом разбере как е постъпила с него и то за такова нещо!

Нови,явно заснемат край морето.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 21:14 от Keski1821

# 652
От Назмие трябва да очакваме всичко  лошо но не и красиво. Дано не се стигне до развод, това ще ги съсипе. А кога се очаква да се разбере за тая бреминност?

# 653
Добро утро!

Едва ли ще е 274 епизода.Говореше се ,че втори и трети сезон ще са по 255 епизода,но ако приключи дори и края на юни, то тогава ни остава да видим още около 60-70 епизода.Сега сме на около 140 епизод на втори сезон.А доколкото писаха Яман през лятото ще снима игрален филм,тъй че той е поискал сезонът да приключи до юни.

azisiq ,не знам кога ще я има тази бременност,но я чакахме от първия епизод на втори сезон и Назмие ще отрови и това очакване.Ще остави Сехер сама и ще лиши Яман от радостта да изживее този толкова жадуван момент.И това ако не е отмъщение на зрителите.

# 654
Keski1821 докато Назмие не утрови сериала няма да миряса. Дано феновете успеят да им променят поне малко мисленето.

# 655
Keski1821 докато Назмие не утрови сериала няма да миряса. Дано феновете успеят да им променят поне малко мисленето.

Не се надявай,azisiq.Колкото повече я критикуват толкова по-отмъстителна е Назмие .Как ли ни се присмива,че ни прави на маймуни с тоя си сценарий.

Актьорът Бирхан Тут е бил един от избраните за ролята на Яман,но на крайния кастинг са одобрили Халил за главнта мъжка роля на Яман бей.

Тоя психолог е съмнителен още от сега.Видяхте ли как злобно се усмихна щом Сехер напусна кабинета след разговора им.Но защо ли показаха първо чашата му с чай и молитвената му броеница.Ох, Яман сам си създаваш огромни ядове.Да беше се съгласил да си тръгнете веднага, както искаше Сехер,а ти сам я накара да се върне в кабинета.

Е не се успокоих,докато не разузнах какво може да е значението на тази броеница и ето какво открих:
Според лекарите обикновеното премятане на мънистата на броеницата позволява на човек да се съсредоточи, да приведе в ред своята нервна система и дори има оздравителен ефект. Нервните окончания на върховете на пръстите непосредствено се съотнасят с мозъчните центрове.

При това върху тях има биологично активни точки, свързани чрез енергетични канали с различни органи. Изследванията показват, че с помощта на броеница може да се преодолеят различни видове заболявания. При премятането на зърната по-добре се възприема различна информация, особено ако тя трябва да се запомни в строга последователност.

Броеницата може да помогне да се извлече заложена в тайниците на паметта ни информация.

Ето фрагмент 348
Сехер: Нещо не е наред с теб. Разстройват ли ви въпросите ми? Казах ли нещо нередно?
Яман: Да му кажеш да помни е като да си играеш с огъня. Този чернокож от миналото ми точно тук. Той чака да бъде запомнен. Какво като Сехер не харесва този човек? Не знам какво да правя
Доктор: Вулканите са много опасни.
Азиз: Много сте любопитни за това, затова ще ви помоля да напишете следващото домашно заедно.
Яман: Не съм ти казвал преди, но сега искам да знаеш. Защото не искам да се крия от теб.
Сехер: Това е наистина трогателна народна песен.
Яман: Ще ти я пея, когато поискаш.

Нашите Съла и Халил с любимите си майки.Да видим ще им разрешат ли родителските тела тази връзка в реалния живот.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 23:53 от Keski1821

# 656
Щом има любов не мисля че ще има проблем с близките на Съла и Халил.
Ще гледаме и големи ядове с този психолог а и като се появи Зухал за която се говореше по рано мазалото ще е голямо. Очаквани мъка .

Вече ще гледаме сериала от 20.00

# 657
Добро утро!!!

Майката и изобщо семейството на Халил са много консервативни и религиозни.Всичките му сестри са забулени и трудно ще приеме майка му толкова модерно и освободено момиче.Не виждам Съла булка облечена като сестрите му със забрадка.А и18 години си е разлика,макар че Халит и Бергюзар от 1001 нощи си живеят щастливо,но там и двамата са с по -съвременни семейства.Не знам защо ,но си мисля,че майката на Халил иска снаха,но да отговаря на нейните изисквания за такава,а Халил явно много я слуша и все още си е 40 годишен ерген.

Сега откриват и друга връзка за тази броеница!Този лекар да не се окаже син на Камгоз,който Яман вкара в затвора!

Ето фрагмент 349
Фрагмент 349
Азиз: Старите му черти на характера винаги те впечатляват. Срамежливост, срам, наречете го както искате. Имате точка на съпротива.
Сехер: Той го удари. Аз печеля!
Яман: Късметът на начинаещия?
Юсуф: Тя също те бие в предишната ръка.
Яман: Играй трудната игра.
Дуйгу: Приятелката на Рустем изпраща пакет на комисар Али.
Али: Може би продава съучастничката си, а не Рустем.
Яман: Виждаш ли тази звезда? Северната звезда. Това е свидетел на нашата история.
Азиз:Ако чертите на характера ти не създадоха никаква съпротива, може дори да съм те насърчил да спиш в едно легло със съпруга си.
Сехер: Да спите в едно и също легло? Приключих с това. Правя тази терапия.

С амнезия,без амнезия Сехер продължава да е дръпната и ината като коза.Да му имам търпението на Яман бей.

Наближаваме 350 епизод и сигурно в него Сехер ще получи първите си спомени.В петък мюсулманите влизат в Рамазан.Уви в тоя свещен месец на пост и пречистване не мисля,че Назо ще се смири и ще даде хубави и спокойни епизоди.Тя е демон и няма страх от бога им.Ще ни тормози и ще ни топи нервите.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 22:29 от Keski1821

# 658
Поне за сега доктора не я съветва нещо лошо а напротив днес я стимулира да спи с Яман в едно легло. Дано да продължават така спокойно сериите без гадости .
И друго май Назмие е махнали Зухал от сериала защото не я дават в интрото на сериала, ако е така един луд по малко.

# 659
И аз много харесвам Халил и Съла. Не е тайна, че гледам сериала именно заради тях. Ще се радвам, ако имат връзка и в реалния живот, както се говори. И все пак 18 години разлика са прекалено много. На Халил му е време да помисли за семейство, а Съла тепърва навлиза в тази професия и вероятно ще иска да и се отдаде поне за момента. Бъдещето ще покаже как ще се развият техните взаимоотношения. Ако имат връзка вероятно ще я обявят официално чак когато приключи сериала.

Общи условия

Активация на акаунт