"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 083
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Повторение на 1-ви сезон ,сега лошотията ще е от Сехер и отново Юсуф ще плаща глупостите ѝ . В 1-ви сезон Яман раздаваше правосъдие ,сега тейзе-то .
Ще  минавам епизодите на скорост , всичко е старо , с нови актьори .

ПП Яман е заприличал на пещерен човек - да надене и еленови кожи и...супер .............

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 12:39 от sofia26

# 241
Ако продължава така Назмие ще докара сериала до НЕгледаемост и ще се загуби и малкото аудитория, която му е останала. На вместо да развие отношенията на Яман и Сехер в положителна насока тя измисля само гадости от коя по лоша.
А действието се развива все по бавно и по бавно така ще откараме над 200 епизода и то само мъки.

# 242

Яман ги откри и е много внимателен.Да видим до къде ще стигне ината на Сехер като се срещнат.Лицето му грее от любов по Сехер и Юсуф.Не е необходимо да говори ,очите му казват повече от казани думи.Ако Сехер се вглеждаше повече в очите му щеше да разбере,че той не е убил Кевсер,а от тях струи толкова обич.Но тя не търси в очите на Ямат любов,тя търси отмъщение.

# 243
Eeee , тая Сехер наистина е много инат ,минава границите на простотията ...Как исках Яман  да размени чашите ....ехааа....

Халил много е опнал лицевата "фасада " ,май е наддал килца  като цяло ?!?!?!

# 244

Поне за сега сценарият за втори сезон се пише от екип без участието на Назмие ханъм.Дано лошото е в нормални количества и ни предложат повече романтика.Но като гледам как Сехер е тръгнала с рогата напред,отново е готова да навреди на Яман само и само да избяга от него.Е,всичко за което упрекваше Яман сега тя го прави,тъй че вече са едни и същи в постъпките си.Трябва само Яман да вземе Юсуф и тя сама ще се върне в имението,но той едва ли ще и причини това.Този човек е полудял от любов към Сехер.

Рейтингът след първите три епизода.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 23:23 от Keski1821

# 245
И какво сега Сехер пак бяга а Яман я гони и така ще откараме сигурно 100 епизода. Тоя новия откъде на къде чак напада Яман като незнае нищо, абе пълни глупости. Тая Назмие като спи само глупости ли измисля?

# 246
Добра вечер!!!

Войната започна!Сехер се върна в имението,за да воюва с Яман!Това като,че ли сме го гледали в първи сезон.Да видим колко ще издържи Яман.Вече не искам да чувам от Сехер-Юсуфчим,че то всичко го прави заради детето,а то  страда най-много от "добрите"и намерения.И като добавим майката на Яман/която май ще се появи в новия епизод/, новата жена на Зия интригите и отровата насочена към Яман и Сехер ще съсипят отношенията им,а ние просто няма да видим романтиката,на която се надявахме.

Вчера Берат Рюзгяр е бил рожденник!Да е жив и здрав, все така харизматичен,да има щуро детство и роли в още много сериали!

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 23:52 от Keski1821

# 247
Изобщо не съм се надявала на романтика . При такъв брой епизоди .....пълнеж ,че и не стига .

Омръзна ми просташкият /не се извинявам / инат на Сехер .Добре ,че и дойде акъл да върне Юсуф в конака -стига е живял по "луксозни  имения " с капещи тавани  и финанси  от заложено колие . Чок "акъллъ" тейзе  си  има кючюк бей .

В доброто време как убеждаваше всички ,че Яман не е това ,което изглежда ,че той е много разумен ,добър ,обича близките си ,готов е на всичко за тях . И как не ѝ зацепи  "умната " глава ,как не подложи на съмнение това негово "признание"  след като твърди ,че го познава много ,ама много и дори гарантираше за него .

А актрисата ,която идва от "Обещание" може и да ме  откаже да гледам сериала , ако ще е същата гадория

# 248
Изобщо не съм се надявала на романтика . При такъв брой епизоди .....пълнеж ,че и не стига .

Омръзна ми просташкият /не се извинявам / инат на Сехер .Добре ,че и дойде акъл да върне Юсуф в конака -стига е живял по "луксозни  имения " с капещи тавани  и финанси  от заложено колие . Чок "акъллъ" тейзе  си  има кючюк бей .

В доброто време как убеждаваше всички ,че Яман не е това ,което изглежда ,че той е много разумен ,добър ,обича близките си ,готов е на всичко за тях . И как не ѝ зацепи  "умната " глава ,как не подложи на съмнение това негово "признание"  след като твърди ,че го познава много ,ама много и дори гарантираше за него .

А актрисата ,която идва от "Обещание" може и да ме  откаже да гледам сериала , ако ще е същата гадория

sofia26,гледаме отново първи сезон,но сега ролите на лошия са разменени,както писа в по-преден пост.Сехер не търси истината,тя просто търси отмъщение и понеже вижда обичта в очите на Яман доби смелостта да го заплашва.Много си права за Сехер.Първи сезон не спря да реве,а сега не спира да крещи и да блъска Яман.За мен тя не обича Яман,имаше някакво привличане от нейна страна,но беше с него само и само заради Юсуф.Дори на гроба на баща си каза ,че е с него заради наследството от сестра си-Юсуф.
За мен истината ще излезе наяве благодарение на новата инспекторка Дойгу.На Зия не разчитам да се нормализира.В новия сезон си е все така зле.

Назмие ханъм си менка актьорите от двата си проекта .Сега в нашият сериал влиза актрисата от Обещание,а там отиде актрисата от нашия играеща Кираз.В румънския и бразилския форум,че и част от турския са много разочаровани от първите две тежки серии,и още повече от снощния фрагман със злобната закана на Сехер.Ядосани са,че нищо не се е променило към по-нормално развитие.Май Назмие сама ще си гледа сериала.Макар че туркините дето са от забрадения тип са доволни от мъката,искат раздяла и развод.Други писаха,че Съла е записала обучение и сигурно ще напусне сериала,но пъс си мисля,че може да ги съчетава.Ето актрисата от Осман играеща Бала също е студентка.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 02:17 от Keski1821

# 249
Поне се върна в конака така по лесно Яман ще я опитоми, ама тя каквато е инат незнам. Иска ми се вече Сехер да разбира истината да я видя тогава как ще погледне Яман и как ще му иска прошка.

# 250
Поне се върна в конака така по лесно Яман ще я опитоми, ама тя каквато е инат незнам. Иска ми се вече Сехер да разбира истината да я видя тогава как ще погледне Яман и как ще му иска прошка.
Мисля си ,че  само Зия може да ги спаси  ,но  кога  ще каже  истината ?!?!?!

ПП  Комсер Дойгу много ,дори прекалено нахъсана ,загатнаха ,че  има нещо в миналото ѝ ,но прекалено принципно го раздава . Дори  актрисата доста преиграва ,малко ми е изкуствена ,а иначе е симпатяга ,но Мелих ще я "укроти "
Хареса ми как комсерим си защити екипа , че са един за друг много скъпи ,като семейство са .Явно това липсва на Дойгу ,може би е загубила скъп човек и сега се държи само за параграфа .

Кески ,разбрах ,че Гюлдерен -Кираз отива в "Обещание " Сега ,ако влюбят Гьокберг и Гюлдерен ,като ГГ в сериала ,т о направо девалвация на живота на героя .Коя къде по някое направление попадне в конака и  след времеее....

Кираз  беше интересен образ и много си подхождаха с комсерим и защо  напусна -имаше  развитие за героите им ,нооооо.....

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 21:16 от sofia26

# 251
Нали уж Зия се лекува кога ще каже истината да не чакам 100 епизода че тогава незнам как ще я караме

# 252
Да видим докога Ченгер,Недим,баба Ариф ще мълчат и дори няма да намекнат на Сехер за лъжата на Яман.Мисля си,че дори да научи истината Сехер отново ще е бясна ,че Яман я е излъгал и ще продължи да се държи грубо с него.Питам се дали ще стигнат до развод.
Рейтингът:

Размяната на ролите от първи сезон и сега

Малък сладурко!!!

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 22:08 от Keski1821

# 253
Скрит текст:
Да видим докога Ченгер,Недим,баба Ариф ще мълчат и дори няма да намекнат на Сехер за лъжата на Яман.Мисля си,че дори да научи истината Сехер отново ще е бясна ,че Яман я е излъгал и ще продължи да се държи грубо с него.Питам се дали ще стигнат до развод.
Рейтингът:

Размяната на ролите от първи сезон и сега

Малък сладурко!!!

[/quote]

Много си го обичам този без зъб . чо !

# 254
Незнам кой кога ще каже истината ама като вървят така нещата можем да откараме 200 епизода и нагоре. Иска ми се някой поне да подхвърли на Сехер , че Яман лъже за да защити "някой", макар че като я виждам с този пилешки мозък няма да се сети дълго. А Ариф баба докога ще крие , че Яман и Али са братя какво чака , че не им казва.

Общи условия

Активация на акаунт