"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 327
  • 748
  •   2
Отговори
# 450
Вече не вярвам на никого в тези форуми. Пишат пишат,  но сериала се върви с безумно лоши серии и това.
В кой турски форум Keski1821 са ти спрели коментарите? Не ги е срам. Всеки си има мнение и свободен да пише каквото са иска.
Горките Съла и Халил как търпят този сценарии как снимат. Трябва да имат железни нерви.
Зад кадър

Съла

Халил

# 451
Здравейте!!!

azisiq,ето в тази група администраторите ми спряха поста Emanet Dizisi Kanal7 (Sadece Bayanlar)-не е малко около 60 000 зрители коментират .Съгласна съм,че по форумите се пише много,но точно какво ще се случи знаят само от екипа на Еманет.За съжаление тяхната информация е още по-подвеждаща,за да зарибят зрителите да им гледат сериала.
Наскоро публикувах кое турско престижно списание публикува ,че Съла и Халил са подписали трети сезон.
От вчера в групите се говори,че е подписал само Халил,Съла още не е подписала, защото си сменила мениджъра.
Уж са излъгали,че и двамата са подписали,за да се продава сериала.Говорят,че Халил настоявал Съла също да е в трети сезон.Но пък вчера се потвърди ,че е подписано и потвърдено че ще се снима  трети сезон.Кой и как ще участва ще видим с времето.А ако Съла не е и не подпише,значи ни чака  лош финал на втори сезон.Този път убитата и то наистина ще е тя.

Доста отдавна още, когато се появи Фикрет бях писала за развитието на сериала.Тогава беше изкоментирано,че Сехер и Яман ще се скарат и тя ще напусне имението,защото Яман я вижда с Фикрет.Чичек е тази,която ще намекне на Яман какво правят Джанан и Зухал и той ще ги разкрие.Тогава обаче говореха,че Сехер дори ще е бременна и Яман ще си мисли ,че детето е на Фикрет.Но оттогава минаха сто серии и сценарият явно е преработен,защото част от това ще се случи тази седмица май,но Сехер не е бременна, затова пък Яман отново ревнува от Фикрет.Тогава се говореше също за отвличане и това,че Яман в началото не иска да спасява Сехер,защото си мисли че е любовница на Фикрет.Сега отново вървим към това Сехер да бъде отвлечена от Джанан за откуп,но да видим какво ще е .

# 452
Здравейте!!!

azisiq,ето в тази група администраторите ми спряха поста Emanet Dizisi Kanal7 (Sadece Bayanlar)-не е малко около 60 000 зрители коментират .Съгласна съм,че по форумите се пише много,но точно какво ще се случи знаят само от екипа на Еманет.За съжаление тяхната информация е още по-подвеждаща,за да зарибят зрителите да им гледат сериала.
Наскоро публикувах кое турско престижно списание публикува ,че Съла и Халил са подписали трети сезон.
От вчера в групите се говори,че е подписал само Халил,Съла още не е подписала, защото си сменила мениджъра.
Уж са излъгали,че и двамата са подписали,за да се продава сериала.Говорят,че Халил настоявал Съла също да е в трети сезон.Но пък вчера се потвърди ,че е подписано и потвърдено че ще се снима  трети сезон.Кой и как ще участва ще видим с времето.А ако Съла не е и не подпише,значи ни чака  лош финал на втори сезон.Този път убитата и то наистина ще е тя.

Доста отдавна още, когато се появи Фикрет бях писала за развитието на сериала.Тогава беше изкоментирано,че Сехер и Яман ще се скарат и тя ще напусне имението,защото Яман я вижда с Фикрет.Чичек е тази,която ще намекне на Яман какво правят Джанан и Зухал и той ще ги разкрие.Тогава обаче говореха,че Сехер дори ще е бременна и Яман ще си мисли ,че детето е на Фикрет.Но оттогава минаха сто серии и сценарият явно е преработен,защото част от това ще се случи тази седмица май,но Сехер не е бременна, затова пък Яман отново ревнува от Фикрет.Тогава се говореше също за отвличане и това,че Яман в началото не иска да спасява Сехер,защото си мисли че е любовница на Фикрет.Сега отново вървим към това Сехер да бъде отвлечена от Джанан за откуп,но да видим какво ще е .

Благодаря ти за краткото резюме.

Но нали се пишеше достоверно че Съла и Халил са подписали със сигурност за 3 сезон. Ако се окаже че един от двамата няма да участва аз лично ще спра да то гледам защото се губи логиката на целия сериал.
Защо Джанан ще отвлича Сехер тя така или иначе я накара да напусне Яман и Тя го прави
Дано Чичек провали плановете ня тия две змии.
Направо УЖАШ с този сценарии нямам думи.

# 453
azisiq,не че сега има логика в този сериал.Вече не гледам.Стига ми да чета коментари и да виждам трейлъра за новия епизод докато го поствам.Вече съм с главоболие и много нервна.Нито един сериал не ме е ядосвал толкова,а съм изгледала много.Дори сега освен Еманет следя още три турски сериала,нооооо никога повече няма да погледна проект на Назмие.Да навсякъде има зло,но е с мярка и се редуват доброто и лошото .Тук зло,зло,зло и пак зло- изтощително е!!!

Защо Джанан ще отвлече Сехер ли?Защото Яман след скандала със Сехер отново ще откаже трансплантацията и Джанан няма да види никакви пари.Тогава ще отвлече Сехер,защото знае колко много я обича Яман и ще е съгласен на всичко,за да я спаси.Бях поместила снимка, където непознат броеше много пари-вероянто откупа от Яман за Сехер.

Семейството на Съла.

# 454
azisiq,не че сега има логика в този сериал.Вече не гледам.Стига ми да чета коментари и да виждам трейлъра за новия епизод докато го поствам.Вече съм с главоболие и много нервна.Нито един сериал не ме е ядосвал толкова,а съм изгледала много.Дори сега освен Еманет следя още три турски сериала,нооооо никога повече няма да погледна проект на Назмие.Да навсякъде има зло,но е с мярка и се редуват доброто и лошото .Тук зло,зло,зло и пак зло- изтощително е!!!

Защо Джанан ще отвлече Сехер ли?Защото Яман след скандала със Сехер отново ще откаже трансплантацията и Джанан няма да види никакви пари.Тогава ще отвлече Сехер,защото знае колко много я обича Яман и ще е съгласен на всичко,за да я спаси.Бях поместила снимка, където непознат броеше много пари-вероянто откупа от Яман за Сехер.

Семейството на Съла.

Толкова много хубави очаквания имах за сериала но  Назмие с тези епизоди  тотално развали сериала. Колко жалко. Дано някой влей някакъв разум на Назмие. Дано следващите серии са по поносими но малко вероятно.

Халил

# 455
Много често при такиви дълги сериали се прибягва до смяна на някой от главните герои по една или друга причина. Това естествено се отразява негативно. Да се надяваме, че тук няма да се случи нещо подобно и, че Съла и Халил ще си останат заедно и до края на трети сезон. Иначе много от зрителите ще се откажат да го гледат, включително и аз. То е ясно, че го следим, заради самите тях. Има невероятна химия между тях, както на екрана, така и извън него. Търпим всичко за няколко хубави мига между тях, които за жалост са все по-рядко.

# 456
Да се надяваме че епизодите ще тръгнат към по добро. Всичко фенове ще се откажат да ги  гледат ако един от двамата няма да участва то е ясно. Дано сте прави и в 3 сезон ги виждаме заедно.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 19:22 от azisiq

# 457

Е,Сехер трябва да е доволна спасява мъжа си, като го убива!А тоя Фикрет е сеирджия. Имам чувството ,че стои и си чака реда.Ако съм на мястото на Яман ще се разведа със Сехер.Тя не се променя и не си взема поука от случилото и се.Тя е причина за всичките му проблеми.Откакто влезе в имението проблемите и мъките на Яман не спират.
Въобще няма нужда от трети сезон.Сега ни тресат нервите,какво още по-гадно може да измисли болният мозък на Назмие за още един сезон.Бърз финал и да се свършва с този прост и глупав сценарий.Ама паричките играят и на Назо и екип им харесва да получават хонорари ,а нас зрителите кучета ни яли.

Помнете ми думата,че и Джанан като Икбал ще си отиде ненаказана ,също и Зухал.Да сте видели лош да е наказан в този сериал.
Чудя се как диша още Назмие .Толкова народ я прокле за този и сценарий .Що за човек е да понесе толкова човешка ненавист.

Ето я ,само и вижте змийските очи и няма нужда от коментар.Между другото Назмие си е изтрила всички профили и като изпишеш името и излизат снимки на сериалите.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 23:35 от Keski1821

# 458
Как няма да си изтрие профилите Назмие. Те фенонете искат да я линчуват за тези епизоди.
Как може да всеки ден такива епизоди да измисля.  Ами Съла и Халил как рекламират всеки епизод да се гледа то не е за гледане.
Ако 3 сезон е такъв не ми се мисли.
Немога да търпя и да гледам Зухал с Тия нейни гадни очи ами Джанан , мръсни гадини. Как в това имение никой не ги вижда никой не ги слуша как си въртят гадните планове и номера.
Чичек няма ли да им провали плановете дано?
И тоя Фикрет уж помага на Сехер каква ти помощ абе иди като мъж и разкаже на Яманан но ЙОК.
Добре че зад кадър вижда че Съла и Халил много усмихнати иначе в сериала не можем.

# 459
Тъпа, тъпа, тъпа Сехер! Как може цял филм само да реве! 300 серии се срамува да погледне в очите Яман, а пък сега ще реве (отново основната й дейност) на рамото да друг мъж! Как пък не я досрамя..., пък и очите й не изкочиха! Кога пък й стана толкова близък този Фикрет?! Добре, че не я е спасявал от куршуми и психопати, че не го е блъскала кола или не се е оказала в заровена някъде, че да я вади ( не съм спазила хронологията)иначе може би и на неговото рамо нямаше да може да поплаче! Патка! Не гледам от 302 серия, че може удар да ми докарат тези сценаристи. Аз много изживявам филмите  и сега просто не мога да гледам!

# 460
Докога тия двете Джанан и Зухал ще си разиграват коня? Докога ще правят каквото си искат, без някой да се осъмни? Явно злодеите са на почит в този сериал…

# 461
Добра вечер!

Май бунта срещу сценария си е оказал влияние!Имаме скок във времето от два месеца.Днес писаха,че са съкратили доста от епизодите,които са много тежки и няма да бъдат излъчени,заради недоволството на зрителите.Май бързичко ще приключат с Джанан.Сехерджим си живее при Фикрет,а двете пепелянки командват конака.На Юсуф му е обяснено ,че леля му е заминала за два месеца.Върнал се е старият Яман,черен ,гневен и отмъстителен.Нарежда да се преведат едни десет милиона на Джанан ,но тя май ще избяга с парите.Нея май издирва като пребива тоя мъж в котелното.За тия два месеца май още не е извършена трансплантация.
Не виждам с какви очи  Сехер ще се върне някога при Яман при това,което му стори ,а най-вече че живее при Фикрет.

Тъпа, тъпа, тъпа Сехер! Как може цял филм само да реве! 300 серии се срамува да погледне в очите Яман, а пък сега ще реве (отново основната й дейност) на рамото да друг мъж! Как пък не я досрамя..., пък и очите й не изкочиха! Кога пък й стана толкова близък този Фикрет?! Добре, че не я е спасявал от куршуми и психопати, че не го е блъскала кола или не се е оказала в заровена някъде, че да я вади ( не съм спазила хронологията)иначе може би и на неговото рамо нямаше да може да поплаче! Патка! Не гледам от 302 серия, че може удар да ми докарат тези сценаристи. Аз много изживявам филмите  и сега просто не мога да гледам!

Толкова ме е яд на Сехер,че ако ми падне ще и оскубя буйните къдри.За да стане по нейния начин да спаси Яман, реши че като влезе в играта на Джанан ще успее. Реши и не помисли за Юсуф и Яман,нооооооо как само угоди на Джанан.Не се спря да наранява ,обижда и разстройва болния си мъж.Знаем,че Яман трябваше да е спокоен и далеч от тревоги и притеснения,за да е стабилен.Какво направи Сехер тоочно обратното,какво целеше да колабира и да приеме донорството на Джанан ли?Ееееее,той няма да приеме.Да я видя тогава за какво и трябваше за пореден път да скрие от Яман и да го пренебрегне,като не сподели с него.
Не мога да приема ,че здравословен проблем животозастрашаващ за живота на любимия ти мъж,ще го решаваш без да го информираш,като криеш и се съюзяваш с най-големият враг в живота му.Когато болният е с разума си ,той е този ,който взема решения за живота си,а ти ако го обичаш ще уважиш решението му.Сехер за поред път както винаги до сега постъпи егоистично като правеше това,което смята че ще е добре за Яман,но не и да уважи негово решение.Искам сто серии Яман да я пренебрегва ,докато най-накрая тази малка инатлива егоистка разбере,че съвместният живат е споделяне,а не егоистични решения.

За Фикрет нямам думи.Яман спаси най-милото му Мелек,а той какво прави съгласи се на безумната игра на Сехер.За мен не е никакъв мъж.Той много добре знаеше как ще реагира Яман и какво ще му причинят и се съгласи.Той гледа да угоди на Сехер и вместо да я укори за постъпката и,атой я подкрепяше и утешаваше,а тя добиваше още повече злост и лошо поведение към Яман.

Ревлата Сехер,реви си ,малко ти е .Тя не реве за любовта си,тя реве за всичко от егоизъм.Вече и да се пукне от рев никой не трябва да я съжалява.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 23:18 от Keski1821

# 462
На место да му помага с тези си постъпки Сехер ще унищожи Яман. Още им де чудя как върви по гайдата на Джанан. Ама как не застана като истинска жена на Яман и не й се противопостави.
В този конак никой нико не чува   как пък никой не му двете змии Джанан и Зухал . Тая Чичек мислих че ще й провали плановете ама ЙОК.
В цялата история къде е Юсуф, за него  никой не мисли.
През целия сериал Сахер само рене и всеки я командва който както си знае.
Ако Яман върне Сехер в конака, и Той стане стария Яман ще ми напомни за епизодите когато Яман си държеше лошо с Сехер заради фалшивото досие . Но сега поне Сахер е наясно защо Яман ще се държи лошо с нея. Поне на змиите до някъде няма да им провървят плановете ако Сехер се върне в конака.

# 463
ПРЕВОД НА ПРЕГЛЕДНИЯ ЕПИЗОД 313.
ЯМАН: Има само едно нещо в ума ми. Отмъщение!... Ще ги намеря и ще си отмъстя.
СЕХЕР: Мислите ли, че Яман си е взел лекарствата?
Трябва да си търпелив. Остават само 4 дни.
Днес разбрахме дали парчето за трансплантация е напълно съвместимо.
Всичко ще се промени за теб.
ЯМАН: Казах ти, че ще изпратиш 10 милиона долара. Направи го сега.
Благодаря ти, синко.
ЯМАН: Къде са те? Кажи ми! Говорете по-високо! Говорете по-високо!
НЕДИМ : Яман ! Той припадна! Стига толкова!
ЯМАН: Къде са те?
СЕХЕР: Дори го загубих, като се ядосах. Не издържам Фикрет!
Донесох това за теб. Надявам се да ви хареса.
ВОЛКАН: Намерих те Ясемин.
Боже, виж колко е пораснал...
Чичо!

Сега се питам кого търси Яман,за да си отмъсти-Сехер и Фикрет ,или Джанан и любовника и.Дали Сехер отново е заминала през тези два месеца с Фикрет далече.Боже,лудост ,след лудост в тоя сериал.

# 464
ПРЕВОД НА ПРЕГЛЕДНИЯ ЕПИЗОД 313.
ЯМАН: Има само едно нещо в ума ми. Отмъщение!... Ще ги намеря и ще си отмъстя.
СЕХЕР: Мислите ли, че Яман си е взел лекарствата?
Трябва да си търпелив. Остават само 4 дни.
Днес разбрахме дали парчето за трансплантация е напълно съвместимо.
Всичко ще се промени за теб.
ЯМАН: Казах ти, че ще изпратиш 10 милиона долара. Направи го сега.
Благодаря ти, синко.
ЯМАН: Къде са те? Кажи ми! Говорете по-високо! Говорете по-високо!
НЕДИМ : Яман ! Той припадна! Стига толкова!
ЯМАН: Къде са те?
СЕХЕР: Дори го загубих, като се ядосах. Не издържам Фикрет!
Донесох това за теб. Надявам се да ви хареса.
ВОЛКАН: Намерих те Ясемин.
Боже, виж колко е пораснал...
Чичо!

Сега се питам кого търси Яман,за да си отмъсти-Сехер и Фикрет ,или Джанан и любовника и.Дали Сехер отново е заминала през тези два месеца с Фикрет далече.Боже,лудост ,след лудост в тоя сериал.

Ами Яман сигурно ще открие Сехер и ще я върне в конака и ще започва да й отмъщава  сигурно.
Дано Яман залови Джанан с любовника й.
Аз се чудя Зухал защо е все още в имението Яман няма ли да я изпъди?

Общи условия

Активация на акаунт