Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА-какво се случва реално? - 11-та тема

• 49 922
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
  • have faith and be patient ..
На стълбите  за жалост много се за строи.. Освен че на паркинга вече е пълно с колите на работниците и няма къде да се паркира, отделно отвсякъде се чука и блъска.. Скриват гледката, абе гадна работа.. Но пак ми е любима локация за тренировка..

# 211
Извинявам се за спам-а, но на този ветрилник на 3ти март не умряхте ли от студ? Нас ни приемаха чавдарчета в Младежкия дом, а пионерчета на Пантеона.

Приеха ни чавдарчета на 23.IX: избухването на Септемврийското възстание Simple Smile
Пионерчета -не помня датата, но беше в Дом на транспортните работници (сегашната Морска администрация)
Комсомолци - в класната стая. След изпит  Simple Smile

Чавдарчета се приемаха на трети март в първи клас. С онези шапки подобно на четнически с лъв и зелено дъно. Връзките - сини.  "Чавдарчето е примерно дете, играе пее, учи се, чете ", "малките Чавдарчета са добри другарчета"  и пр. Да не ги цитирам всички - да се учат наизуст. Пионери вече  както сте казали септември в трети клас.  
Аз съм от динозаврите и помня...

Да не е спам, тези от" Светлина" от другата страна на канала срещу обсъжданите " общежития" на комфорт на Ана феликсова, все още нищо не правят. Струпали някакви материали и до там. Като ги построят, на "обежитията" ще им се скрие гледката на  югоизток на едни 6-7 етажа.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 16:32 от _re_ge

# 212
Извинете, че ви прекъсвам носталгичните чавдаро-пионерски спомени Simple Smile)))) Включвам се директно с въпрос: Някой чувал ли е нещо за фирма Майт ЕООД? За първи път я чувам, а имат някакъв проект или строеж вече ( не съм сигурна) тези дни ще разучавам. Всяка информация ще е от полза. Благодаря!

# 213
Майт имат някакви сгради из града. Мисля, че са им на хубави места с високи цени. Поне с такива впечатлени съм останала преди време , когато гледах някаква тяхна сграда. Мисля, че са едни от добрите фирми в тази област.

# 214
Извинете, че ви прекъсвам носталгичните чавдаро-пионерски спомени Simple Smile)))) Включвам се директно с въпрос: Някой чувал ли е нещо за фирма Майт ЕООД? За първи път я чувам, а имат някакъв проект или строеж вече ( не съм сигурна) тези дни ще разучавам. Всяка информация ще е от полза. Благодаря!

Казваш ли майт имаш предвид Червенков, казваш ли Червенков имаш предвид майт. Един гугъл сърч и ви излизат десетки сгради - построени, стоящи се, проектни . Примерно  строи пред завършване  един мастодонт на паметника (от който имаме толкова носталгични чавдаро-пионерски спомени).

# 215
  • Варна
За мен "Майт" са в топ 3 на строителите във Варна.

# 216
Да не е спам, тези от" Светлина" от другата страна на канала срещу обсъжданите " общежития" на комфорт на Ана феликсова, все още нищо не правят. Струпали някакви материали и до там. Като ги построят, на "обежитията" ще им се скрие гледката на  югоизток на едни 6-7 етажа.

Тези от Светлина няма скоро да почнат. Преди две години бях на среща с тях и тъкмо щяха да почват, но и тогава звучаха много несериозно. Уж тръба местиха, после пак разрешителни чакаха, подлеза оправяха за тяхна сметка, за да облагородят района и да получат някакво разрешително. Последно щяха да преправят проекта. Като цяло апартаментите им бяха много зле разпределени и на брутални цени - поня някакви цени от 830 евро на квадрат.

# 217
Да наистина със светлина става нещо, което явно трябва вътрешен човек да провери. Аз същи се бях насочил на там, но накрая се отказах и си взех в ренесанс. Поне там се вижда че хората знаят какво правят. Иначе ако е това на снимката оле мале.

# 218
А комплекс Сезони? Какво мислите за този проект ? Има още някакви свободни апартаменти и изглеждат с хубави параметри. Нямам личен поглед. Другата седмица ще уговаряме оглед , че сега с тези почивни дни няма как да стане ...

# 219
За мен "Майт" са в топ 3 на строителите във Варна.
След като видях в проекта на майт  на топра хисар триъгълни стаи и причудливи коридори почвам да се чудя дали не ги надценявам.

# 220
Майт имат доста сгради - Царевец, Калитин, Симфония, над ОМВ Левски. Повечето са големи и са с нормални разпределения. Цените са по-високи сравнително.

# 221
Имат много строежи, и евтини и скъпи.
Строят добре. Преди две години гледах апартаменти в Далия, харесаха ми как са изпълнени, но близостта до бензиностанция ме отказа. За зелено цените бяха доста прилични.
Симфонията също е на Червенков. Красива сграда

# 222
Екстраваганца аз оглеждах сезони и ренесанс. Сезони първо всички апартаменти им са по Американски стил тоест коридор и всекидневна са заедно без врата, това супер много ме дразни. После са някак тъмни и дълги тоест прозорците на късата страна. 3то няма свободни надземни паркоместа. Ренесанса изглежда много много по-добре. Въпрос на мнение понеже са един до друг съветвам те да направен оглед и на двата комплекса няма да си изгубиш времето.

# 223
axtravaganza, наистина е хубаво да огледате апартаментите на място. Има различни видове. В Сезони има ТЕЦ, в Ренесанс нямам представа. Това, което наблюдавах по време на строителството: Ренесанс строят много бързи една сграда, може би 2-3 месеца, затварят отвън с изолация, после измазват отвътре. Това по наблюдения. Сезони строят по-бавно, но вече и 4 сгради са построени. В Сезони има малко общи части, има и все още свободни паркоместа - надземни и подземни.

# 224
  • Варна
Това, което не ми харесва при Сезони е, че се забавиха с първоначално обявените срокове. Посочват причини като ТЕЦ и предполагам "пандемията", но това не променя факта, че на мен това забавяне не ми се нрави. От друга страна май не съм видял някой да си спази сроковете.

Общи условия

Активация на акаунт