Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА-какво се случва реално? - 11-та тема

• 49 918
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Рядко ходя до кварталите, но определено трафикът покрай Възраждане е нарастнал. Преди струпването на коли на светофара на Левски и Приморски ме впечатляваше, сега изобщо не ме впечатлява, има къде-къде по-драматични места като Владислав примерно или до Газстанцията на Възраждане

# 196
Киса точно от вярна започва стеснение то  на царя. А от Вяра до република реално няма пречка да се разшири царя веднага. Проблемен наистина е участъка между република и хунияди обаче общината ако има желание.... явно някоя голяма клечка там ги спира. А ако разширят царя това ще повлече и феликсова тя реално и трябва само 20 метра. Реално това е единствената вътрешна връзка на Възраждане 1 с царя и е супер удобна за много хора иначе трябва да излизат на 3ти март.

# 197
Гледам небостъргача до окръжна болница са тръгнали да го рекламират за продажба

https://www.stone-hard.com/bulgaria/region-varna/varna/apartment … pes-in-varna.html

# 198
  • Варна
Гледам небостъргача до окръжна болница са тръгнали да го рекламират за продажба

https://www.stone-hard.com/bulgaria/region-varna/varna/apartment … pes-in-varna.html
еее той отдавна се върти , нищо ново.

# 199
  • Варна
Каква е логиката в тази част на Варна да има високи сгради?Псевдо архитект Бузев, щеше да оформя зона за подобно строителство.

# 200
Небостъргачът скоро няма да види разрешително за строеж. То бива-бива покупка на зелено, но то това направо на кафяво.

# 201
re_ge, за тази сграда мъжа ми беше питал строителя още преди нова година, когато беше само изкоп и му бяха казали, че всичко е продадено още на зелено. Чудя се защо тогава се мотаха поне 1-2 години преди да започнат строежа.

Аз също питах точно 2 седмици преди НГ и все още се продаваха 4 тристайни апартаменти, плюс половината от подземните паркоместа.

# 202
  • Варна
Специално за сградата на CBA си имаше списък и известиха всички точно преди да почнат продажбите. Който се е интересувал сериозно е разбрал. Аз вече бях купил каквото ми трябваше и пропуснах, но си беше добра оферта, въпреки, че цените вече бяха високи сякаш.

# 203
Някой има ли лични впечатления от строителна фирма Крис Билдинг?

# 204
Специално за сградата на CBA си имаше списък и известиха всички точно преди да почнат продажбите. Който се е интересувал сериозно е разбрал. Аз вече бях купил каквото ми трябваше и пропуснах, но си беше добра оферта, въпреки, че цените вече бяха високи сякаш.

Да. Според мен подходиха много коректно от към водене на продажбите и нещата се случиха бързо, без зависимост от брокерчета и комисионери. Цените на фона на задаващата се инфлация според мен бяха ОК.

# 205
Поредното "бижу" на кв. Паметника се задава на хоризонта Sad

локация: https://goo.gl/maps/jCZiaZQ4zKZcnG5R7

Този паметник никога не ми е харесвал като такъв (въпреки, че там ни приеха чавдарчета Simple Smile ), но боровата горичка около него беше прекрасна.
Беше ... Sad

# 206
  • Deutschland/HE
Извинявам се за спам-а, но на този ветрилник на 3ти март не умряхте ли от студ? Нас ни приемаха чавдарчета в Младежкия дом, а пионерчета на Пантеона.

# 207
Извинявам се за спам-а, но на този ветрилник на 3ти март не умряхте ли от студ? Нас ни приемаха чавдарчета в Младежкия дом, а пионерчета на Пантеона.

Приеха ни чавдарчета на 23.IX: избухването на Септемврийското възстание Simple Smile
Пионерчета -не помня датата, но беше в Дом на транспортните работници (сегашната Морска администрация)
Комсомолци - в класната стая. След изпит  Simple Smile

# 208
  • Deutschland/HE
Странно, пионерчета и септемврийчета е едно и също и ни приемаха на 23.09, поне в моето училище преди 35+години

# 209
За същия период става дума и при мен Simple Smile . Вярно - против логиката, но го имам документирано - снимка на класа с датата, с новите връзки и калпачета на стълбите на паметника.

Общи условия

Активация на акаунт