Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА-какво се случва реално? - 11-та тема

• 49 914
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • Варна
Върнахме се в соца...разцветката е мечта. Това е Възраждане нали?

# 182
Хората от Орхид хилс не са на това мнение.

# 183
Качвах се в сградата на оглед на всички видове апартаменти . Да, слънцето на съсвдният затворен комплекс , на апартаментите до тези блокове, е вече невидимо. Отделно шума от строежа , който ще продължи още 3 години е..... И прахоляка , да не забравим. Щели още 2 сгради да вдигат там към тези. Да, фасадите нещо .... много соц . И аз си го помислих като го видях.

# 184
  • Варна
Не знам какво е да ти чукат години наред, минавал съм през Сезони и съм чувал, че работят дори в почивни дни. Иначе ми се е случавало до мен точно да строят кооперации ама малки, както и да се нанасят съседи и да къртят до стени, няма по-гадно от това нещо, няма къде да избягаш, нерви, липса на сън, голямо мъчение е. Лошото е, че преди изобщо не се спазваха часове, почивни дни, сега уж ги спазват и пак има нарушения. Няма да забравя веднъж в аптеката като си купувах тапи и се засякох с една женица и тя за това дошло, много е гадно.

# 185
А някой знае ли нещо за разширението на Цар Освободител от Република до Хунияди кога ще правят и дали Ана Феликсова ще я разширят от към царя, такава хубава улица и накрая такава тъпотия, нечовешко е това.

# 186
Анна Фелискова е хубава улица???
Кое и е  хубавото?

# 187
А кое и е лошото? Хубав асфалт, широка като изключим около 20 метра от страната на царя. Та тя е по добра от царя в този участък който е основен булевард.

# 188
  • Варна
Улицата изглежда доста добре и различно, като изключим грозните контейнери, строежите и високият процент засиране от кучета точно там...

# 189
  • Варна
Върнахме се в соца...разцветката е мечта. Това е Възраждане нали?

Да. Мисля че на Комфорт са тези сгради.

На мен не ми е соц тази разцветка. Прекалено шарените фасади с по няколко цвята са по-дразнещи.

# 190
  • Sofia
Здравейте, имам малко по-различен въпрос. Бихте ли препоръчали коректна фирма за кадастрално заснемане която да направи заснемане в региона?

# 191
Да, и аз попаднах на няколко сгради с дадени ексклузивни права на агенция за продажбата на апартаментите . Много тъпо, но .... щом така ги устройва строителите ....
Примерно , тук във Фамилия имат офис Продажби, където има една основна фигура занимаваща се с продажбите. Но продават и чрез агенция. Агенцията веднъж мен ме сурвака 3% и веднъж тях 3%. Ама аз съм си виновна в случая .... Когато се заговорих в офиса, че искам още един апартамент да взема от новостроящите се (още на зелено”) брокерчето изнагля и каза, че му дължа комисионна и за следващият апартамент , който аз сама попитах какво ще се строи още, цена си договорих директно в офиса на строителя и схема на плащане , и тоз реши, че му дължа и комисионна за въпросният апартамент . Казах му, че ще получи само за първият, който той ми показа и точка. После гледам в настоящите им строежи обяви имат и агенции и то цени по-ниски от обявените в сайта на строителя.
Ходих, говорих пак с Офис продажби на Фамилия, отстъпки не направиха почти никакви, даже май не им беше важно да ме запазят като клиент! Въпреки, че виждат, че се интересувам от 3-ти апартамент в комплекса им. Отблъснаха ме с неглижираното си отношение. Пък и цените са им вече доста нагоре, а разпределнието вътре вече е компромисно . Продължавам да търся! Simple Smile

А брокерчето откъде знае, че търсите друг апартамент и сте си договорили цена в офиса на строителя?

# 192
148 не спира на ДУБРОВНИК. Оттам минават само 7 и 209.
Най-удачният вариант е да се хване който и да е рейс от Автогарата посока Катедрала. Минава се през подлеза и от спирка Козирката се прекачваш на 7.
Сега поне с един билет в рамките на час може да се прекачваш.

Абсолютно правя си. Пишех за дубровник но някак мислех за Явор. Едва като прочетох коментара ти ги осъзнах. Нито 7 нито 209 се движат в близост до патриарха или Автогарата. Излиза че няма тряк транспорт.

Малко снимки от строежа в Младост на мястото на стария бурлекс.

На Ана феликсова ще стане ад когато се населят хората в стоящите се в момента комплекси. Но тя и сега не е прекрасна.

# 193
  • Варна
re_ge, за тази сграда мъжа ми беше питал строителя още преди нова година, когато беше само изкоп и му бяха казали, че всичко е продадено още на зелено. Чудя се защо тогава се мотаха поне 1-2 години преди да започнат строежа.

# 194
  • Варна
Не знам какъв ад ще стане на Ана Феликсова, но вече се усеща задръстването по Цар Освободител в този участък посока центъра.
Аз всеки ден пътувам с ГТ и го усещам.
В понеделник и вторник, незнайно по каква причина, но точно в участъка след Кат до светофара на Цар Освободител с ул. Вяра беше ад... Даже закъснях за работа.
Спешна нужда има от разширяване на Царя там. Не знам има ли опция да разкарат разните му автокъщи от горната страна.

Общи условия

Активация на акаунт