Нашите цветя - обща тема 8

• 35 020
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
На гости съм при сестра ми и показвам отново нейни цветя.

# 376
  • Мадрид / София
Много са красиви!

# 377
ДамаТрефа, благодаря! Ще увелича поливките и аз. Дано поне листа изкара Simple Smile

# 378
  • In transit
Съни, прекрасни лалета.

# 379
Чудни лалета!

# 380
Момичета,влизам с малко необичаен въпрос. Има ли накоя от вас сандъчета със сакъзчета,които да са закачени навътре към тераста,а не навън? Терасата ми е с парапет,но надолу е зидана ,не е стъкло или решетка. Та се чудя ще виреят ли така и накъде ще влекат?

И моите са отвътре на терасата-едно да не паднат на нечия глава(веднъж беше литнала една саксия),второ да не се начупят(като духне южния вятър става страшно до нас,някакво течение има).

# 381
  • Стара Загора
Марго,благодаря ти ! Прекрасни цветя имаш,направо райска тераска Simple Smile

# 382
  • In transit
Марго, цветята и гледката са ти разкошни!

# 383
  • Бургас
Лелеее, Съни, разкошни лалета! Много, много красиви! ❤️

Марго, много хубава градинка си имаш! ❤️

# 384
  • Варна
Днес си купих разсад вербена и калибрахое. Ако има момичета от Варна, които като мен не знаят откъде, тези дни едни хора от разсадник в Тополи са направили щандове на спирката на Тракия и Автогарата, посока кварталите. Има доста избор, цените мисля са добри.
Та.. надявам се скоро да се похваля с мечтаното изобилие от цветове.
Моите сандъчета са още от вътрешната страна на терасата, но скоро ще ги обърна навън и за безопасност, ММ ги привързва със свински опашки. Саксии, сандъчета, всичко.

# 385
Насадих 6 сандъчета с мушката и сакъзи и 4 с петунии и 2 саксии с мушкато. Останаха ми още няколко вкоренени мушката и 5 празни сандъчета. Хареса ми и лобелията, но никога не съм имала, може би ще си взема и алпийски сакъз, че се оказа, че сакъзите ми не са алпийски, а аз искам и да висят. Имам семена от латинки ще сложа в една голяма кофа към 12 литра е и мисля, че много добре ще им бъде с повечко почва. Моите цветя също са от вътрешната страна на балкона и са привързани със свински опашки, за да не ми се местят нагоре-надолу. Сега се замислям както са 15 отвътре, бих могла и отвън да накача стойки и да насадя цветя, но поливането много ще ме притеснява, може би ще си остана с един ред и тази година, все пак нямам и навес, ако се наложи тия пак мога да се опитам да ги покрия с нещо, докато ако са двойно повече никакъв шанс да ги спасявам.

# 386
Flowers Bouquet Някой може ли да ме осветли по въпроса каква е разликата между мушкато и сакъз? Защото аз все си мислех, че е едно и също Thinking

# 387
Счупих част от сакъзчето. Клончето е с пъпки. Да го слагам ли във вода, или да хвърлям? Много ме е яд.

# 388
  • забравих си мисълта...
Flowers Bouquet Някой може ли да ме осветли по въпроса каква е разликата между мушкато и сакъз? Защото аз все си мислех, че е едно и също Thinking
Това е сакъз

Това е мушкато

Снимките са от Интернет.
Счупих част от сакъзчето. Клончето е с пъпки. Да го слагам ли във вода, или да хвърлям? Много ме е яд.
Нищо му няма. Сложи го направо в пръст и ще се захване. При мен се получи и даже изобщо не се отрази на цвета.

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 01:07 от Venetta

# 389
Забоди го в саксията, може и да се хване...

Общи условия

Активация на акаунт