ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2020/2021 - Тема 6

• 25 615
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
И аз благодаря за задачите,тези дни ще ги реши за преговор и за изходното ниво(не,че има дата за него,но си е упражнение).
В четвъртък и петък ще учат втора смяна,заради матурите на малките.(сестра му е сред мъниците,но притеснения за нея нямам,самостоятелна е и оправна.)
Днес успях да запиша и брат му за пг в у-ще.Не съм сигурна дали Нареченските бани ще са ми достатъчни след есента!:confused:

# 691
„Колкото повече, толкова повече”  или " Сто задачи по математика"
Точно същите намерих.

Ханна
Отговори към тях няма качени, но мисля че ще може да се намерят.

# 692
  • Пловдив
Малко смях

# 693
  • Пловдив
Тони, ако намериш отговорите пиши. Ще ги дам на щерката, ще ги реши, но не ми се проверява дали са верни, пък и съм ги забравила нещата. Аз не уча с нея, още разчитам на спомени от ученическите години, които явно избледняват вече.
Днес писахме теза. По-скоро я учех как да си редактира написаното, да търси по-подходящи думи, да разширява езиковия запас... Тя сяда, пише без да спира няколко изречения, без да ги чете. Не иска да чете анализи, защото само я обърквали. Но поне да си прочита, да редактира, да има някаква цялостност написаното. За нея чернова не съществува. Всичко се пише бързо, без работни варианти.

# 694
  • Пловдив
Честит празник! Искрено се надявам до следващата година децата да узреят и осъзнаят отговорността за избора , който трябва да направят.
След беглия анализ за Пловдив се оказва , че ще се бори за 26 места. Естествено , шанса е минимален. Последната мисъл не я споделям с нея. Бързите сметки показват , че дори в МГ или в английската има по голям шанс. Не ,защото успеха е много различен , но приемат повече деца. Някакси ми стана по- спокойно , като знам реалностите.

# 695
Честит празник! И от мен да са ни живи и здрави децата, да са целеустремени, смели и да не се отказват!
И наистина да осъзнаят важността на образованието и последващите избори!

# 696
Честит празник! За следващата година не искам да мисля. Още повече, че ако изкара добри резултати, аз ще трябва да правя трудни избори - дали да го пратя някъде далеч от нас, или да го оставя тук.

# 697
Честит празник! 🇧🇬

Наборката добре почива четири дни. Днес се подготвяме за класно по БЕЛ и цялата махала разбра по викове ми.

Моля, ако някой има варианти на класна по БЕЛ, да ми прати.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 11:37 от vita

# 698
  • София
Честит празник!
Ние само вчера го ударихме на релакс, днес е на урок по мат, че в сряда има класно. И се започва серия изходни - четръвтък тест по АЕ, петък изходно по География, другата седмица следват изходни по история, ЧП и пак АЕ. Последен напън е настал, дано устиска(ме) още десетина дни.

# 699
Честит празник!
Дано следващата година да е по - добра и ползотворна, да се учат добре и да имат някакви желания към какво биха се насочили да учат след това.
Както казва всеки път нашата учителка по АЕ - Бог да ви благослови, бъдете благословени, живи и здрави, та да си го пожелаем и в допълнение да добавим - нервите да ни бъдат пощадени.
По История - изходното ще е на 03.06. и госпожата се е заканила да даде възможно най - трудния, въпроси с отворени и затворени отговори, тук определено ще ударим дъното, в другиден ще е по ЧП, а изходното кога ще е идея си нямаме.
Определено ще настъпи хаос в главите на децата.

# 700
Честит празник!
Два дена бяхме из Стара планина - двамата младежи, кучето, техни приятели със семействата си. Изкарахме си чудничко. Наборът има днес лека тренировка (добре че ще е такава, че и мускулна треска има на прасците от вчера). Утре заминава за Варна на лагер и остава там до края на другата седмица, когато ще е състезанието за Купа България. Осем учебни дни изпуска. Ще го скъсат от изпитвания последната седмица сигурно, ама каквото такова.

# 701
Тестове за упражнение за изходящите нива:
https://www.prosveta.bg/trenirovchni-testove/trenirovchni-testov … -nivo-za-5-7-klas

# 702
  • Сф
И моята щеше да ходи до ВТърново на някакво състезание, ама всички учат и не ги пускат. Треньорката малко се сърдила, ама ще и мине Simple Smile
Иначе бързам да се похваля- 5 на класното по математика! 5! Браво на учителя ни, само с няколко урока я вкара в час! Направо невероятно. И в най- смелите ми мечти беше 4 Ка , като знам и учителката и пилето си. 
Ще бъде голям смях , ако изненадата дойде от Бел Simple Smile, че се чудя за догодина..

# 703
Петици на класните!
Утре изходно по БЕЛ, вдругиден - контролно по География.
Още малко...

vita, благодаря за тестовете!
Ще ги прегледам!

# 704
  • София
Точно с тези тесове 'застрелях' щерката вчера. След 3 дена мотане (според мен, според нея не е вярно), получих  декларация, че си е научила. Реших да проверя. Увеси нос и седна да чете доброволно.
Е що трябва да лъже, като мога да я хвана от раз...

Общи условия

Активация на акаунт