ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2020/2021 - Тема 6

• 25 830
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
През пост съм аз 🥴
Решаваме си задачки с детето... Решаваме си... Забравих за родителската среща 🤪 казвала ли съм ви какво бяло оперение имам? Чуден лебед 🤣🤣🤣
Утре ще звънкам на Нинката за инфо и да черпя🍹🍰🥞 ама не утре кафето, че ще забравя пък зъболекаря на децата 😂😂
Бобси, шокирана съм от вашите деца и неглижирането на сериозния предмет 🧐 Недопустимо 🤣🤣🤣

# 541
Моят не отваря учебника по музика. Има една четворка и една шестица. Имаше и забележка, че не знае нищо по предмета. Това на предишното присъствено. Не се е трогнал. Сега, аз си избирам битките. За да го натисна повече по някои предмети, трябва да го оставя да го кара по-лежерно по други. Нямам нищо против музиката, но има дисциплини, които са ни по-важни.

# 542
За мен музиката,фвс,тп и ии са предмети за разпускане между останалите.Учебниците са новички,моят не ги е  отварял,няма и да го карам,има по-важни и приоритетни уроци.Колкото да придобие обща култура по тях е достатъчно,нито има данни за певец и музикант,нито за художник.

# 543
Ей, развалихте ме. Накарах наборката да решава задачи. Много протестира. 😄

# 544
То и аз съм на мнението, че тези предмети са за разтоварване на психика или тяло... Ама много зависи и учителя как подхожда към децата и дали са слушали като им разказва нещо...
Давам пример с ИИ днес, щерката разказва: задава въпроси г-жата на двама младежа и те си четат - сричат директно от учебника (все едно са в ДО без камера 🤣🤣🤣). Щерката пък правила проект и й било интересно, та понаучила и вдигала ръка, но не я вдигала г-жата. След часа я питала защо не я е вдигала да отговаря като била единствена с вдигната ръка, а г-жата й казала, че е дала шанс на младежите да прочетат поне веднъж нещо в учебника 😂😂😂
Та ако е незлоблив учителя всичко е точно ✌️Обаче в трети клас имаше 2ка на диктовка на ноти 🤣🤣🤣 Беше шокирана, но много горда, че не е заплакала 🤣🤣🤣
Ей, развалихте ме. Накарах наборката да решава задачи. Много протестира. 😄
Ама догодина ще е доволна като си поркаме тук заедно и се успокояване 🤣🤣🤣 Сега да трае😈

# 545
Замислих се. Моят учебник по изобразително изкуство няма. Такива животно никога не е стигало до вкъщи. А по физическо имаше пет за срока. Тук вече падам от смях. На него му е все едно. Пука му само за оценки по предмети, които са му интересни или знае, че са важни за образованието му.

# 546
  • Пловдив
Ирчик,няма как да пропусна да споделя. Звъни ми пред 15 мин телефона.Гледам- класната. В 21,30 вечерта-изтръпна ми мозъка. Слава богу спешно трябвал имунизационния картон. Използвах да питам как е девойката. И като се почна.Днес еди коя си госпожа много я похвали,пък по тоя предмет еди кво си ,пък при нея била супер ,ама страхотно дете ,изпълнително ,ама кротко. Еми ,не се сдържах, прекъснах я кротко " Ама, вие говорите с майката на Р.....,да не сте се объркали нещо?" Не бе за нея говори. Викам,ми чудно като така я хвалите ,да обсъдим ината й. Тя се засмя и каза "Моите родители казваха,че от инат не съм пораснала.Ама ината много помага" Викам си яснооооо-ето защо девойката и госпожата се харесват.Не намерих правилната църква ,където да се прекръстя. Всъщност,тя е много готина,абе пич ,както казват децата.
Ааа ,щях да пропусна -6 на класното по бел-въпреки трите въпроса към невзет материал. Ама какви са ти грешките,как ти е преразказа-инфо няма.Гола оценка и отговорите към теста.

# 547
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ирка чудех се къде се губиш?
РС мина и отмина. Започнах я аз в колата, ама ме изхвърли и после няма влизане, втурнах се в къщи, грабнах телефона на детето и айде отново бях на линия. Ама пусто скучно, взех една 🍺 и ги изслушах всички на двора, на зелено. След това мога да кажа, че не съм имала по-прекрасна РС.
Накратко - най-готиния клас, най-умните деца... най-висок успех. Само този по МАТ каза, да мине утре присъственото класно и всеки може да ме намери да коментирам. Нещо от сорта знам кой от кого преписва на ДО.
Интересно за ИИ, младежа каза, че ги пуснала да ритат навън, вместо да правят  обещаното контролно.
Иначе младежа заспа в 19 на спалнята с баща му и ми досвидя да го събудя. Като се премести се сети, че не е учил и писал домашно по ЧП. Отговорно обещах да го събудя в 6, за да се подготви.

# 548
  • Майничка
Имах снощи едно предчувствие, че днес пак ще ги изпитват и сутринта казахме на момата да си прегледа конспектите. Права съм била - писмено по ЧП, доволна е уж. И по ТП й оценил отлично баницата, макар и само по снимки. Малко съжаляваше, че не е снимала клип, но плотът ни е много малък и няма отстояние , на което да сложи телефона, а не се сетила да го закрепи на сушилника за съдове. Обаче подробно обяснила колко кори слага преди първа плънка, между двете и отгоре, кое как подгъва и т.н., убедила човека, че е спец.😁
Само господина по музика нещо не успява да убеди, че знае.🙁

# 549
Рени, ината след време ще си го впрегне детето в правилна посока и всичко ще е шеС 😍 До тогава ти си действаш както трябва и после ще си удовлетворена 🍹
ММ, брат му и майка им са такива инати... Пример с брата: някакъв авер му казал, че е толкова пристрастен към цигарите, че не може да изкара 2 месеца. Хващат се на бас за 5лева 🤑. Нашия не пуши 2месеца, а мен ме избягваше (щото пуша като комин и го дразнех много) 🤣 На ден 60 взима от онзи 5лева и си купува цигари с тях 😲 Щях да падна. Колко му говорих да не почва пак... Не... Аз ако не пуша 2 седмици няма повече да запаля.
Нинко, младежа явно е пропуснал част от ИИто 😂 Нямало тест, ама на двора имало и олимпийски игри... Добре си е той - което не го интересува, не го отразява 😂 До 100 така после може и да се ядоса 😂
Стон, вашата 5ца по физическо ми е любимата 5ца 🤪 Представям си какъв отбор олимпийци са в класа на сина ти 😂😂😂

# 550
  • Пловдив
Еееее, велико е това с цигарите. Евала,кефят ме такива хора. Аз също съм комин. Отказвала съм ги  за спорт,почвала за спорт. Както е казал Хемингуей-най-лесно е да откажеш цигарите. Няма излекувал се наркоман/ а ние сме си такива/-има спрял.Въпросът е до кога?

# 551
Аз по Хемингуей/ски като си лягам ги спирам и като стана ги почвам 😂😂😂

# 552
irchick,
Цитат
какво е ИЦ
История и Цивилизации.
Аххх, тез цигари, навремето като ми казваха спри ги, откажи ги, аз - неее, глупости, никакво отказване, пуша нормално, рядко прекалявам, но пък съм редовна, от няколко години пак ми викат околните защо не ги откажеш, а аз им отговарям - един порок си имам и него ако го оставя какъв грешник ще съм тогава, поне едно нещо да си имам и аз и те веднага и него да ми отнемат, и дума да не става.
То ако можеше и тогава щяхме да сме си с тях в устата.

renydent, значи в този случай няма да се оплакваш от детето, в къщи може да е всичко, но щом навън ти я хвалят значи е добре, виж какво хубаво дете си имаш и то за пример.

# 553
Рени, по същия начин говорят за големия ми син. Ама колко бил старателен, колко ученолюбив, колко внимавал (Това последното е вярно. Много внимава в часовете, за да не му се налага да учи после), на колко възпитан и т.н. все суперлативи. И аз все се чудя за моя мързел ли говорят. Ама той рогата само вкъщи си ги показва.
Аз направо обявявам учебната година за приключила. Сега ми съобщиха, че от 25.05 заминават на лагер във Варна. Ще тренират там за Купа България, която за тяхната възраст е чак на 5-6.06. То след това има една седмица училище само колкото да го доизпитат по нещо, ако е необходимо. Оценки има доста по всички предмети.

# 554
Днес класно по математика!
Стискайте палци!

Общи условия

Активация на акаунт