Седмокласници 2020/2021 - Тема 11

• 32 189
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Някой има ли такъв пример за оценяване етапите на разписването на задача?

И аз много бих искала да видя такова нещо...

ПП
Бебчо, честит рожденик - ииииии... Тортата е НЕВЕРОЯТНА! Искам такава... Къде правят такива торти?

# 391
  • София
Бебчо, да ви е жив и младежа. Да е щастлив, да има много късмет и да се представи блестящо на предстоящите изпити.
Кали, поздравления за талантливият ти художник. Пожелавам му да стигне далеч и да имате много поводи за гордост.

# 392
  • Варна
Попадна ми един линк за ПИ по БЕЛ онлайн.
За първи път ги чувам тези, но може някой да иска да се възползва.
Там обаче пише, че става въпрос за изпити м.11.21-м.6.22г., т.е. е за набор 2008г.
Kally May, честито на художника! Желая му много вдъхновение. красиви рисунки и много награди, но преди това успехи на НВО-тата и да се класира за първото си желание!

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 00:20 от ysap

# 393
Добро утро, момичета! Чета ви с усмивка. Децата ви порастват, да са живи и здрави! Моето е чак декември, Стрелец като майка си:) В училище този път е далеч по-спокойно. Не, че няма изпитвания и контролни, ама не са на килограм, вероятно, защото натрупаха все пак оценки и има някаква селекция кого да изпитат. Не знам честно казано, но синът ми не се е оплаквал. Иначе му се натрупа доста умора и смятам предстоящите почивни дни да го оставя да прави каквото си иска. За класните-само по МАТ е отбелязано за 03.06. Все се надявах юни да са дистанционно. Ще го направи и се оттегля от присъственото. Няма оценки, които да оправя, но да рискувам някое дете от класа му да се разболее и целият клас да е карантиниран, няма да стане. Тоя филм го играхме вече. Честно казано, най-голямото ми притеснение е точно за това-да не пропусне изпитите. За ПИ-тези, които съм платила ги прави и сме дотук-два този месец и два другия. Стига толкова. Има достатъчно сборника, които, ако реши, няма да има проблем, но, уви, не решава:) Придоби представа за възможностите си, аз също. Проблемът при него е в концентрацията-много е разсеян. Не знам от възрастта ли е, наследство ли е..., ама такива тъпи грешки прави понякога, че ми иде да се гръмна. Мятам закуската:) Хубав ден от мен!

# 394
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мама иринка, кати абв, мисля, че във форума някой беше пускал пример, но не го намирам.

намерих това, не е същот, но дава представа
http://zamatura.eu/7klas/wp-content/uploads/2019/06/nvo-matematika-2019.pdf

# 395
Последен присъствен ден! Бързичко да минава.
Моята девойка ще я видя чак довечера. Тъй като е празник на книгата и авторското право, а и тя има имен ден много се изкушавам да ѝ купя книга.
Но ще се въздържа- може да ѝ взема ваучер от книжарницата и да си избере тя сама, хм след изпитите. А озон имат намаление от 23 процента и повече днес.
Бяха динамични тези две присъствени седмици. Контролни, петминутки, изпитвания.. Даже правиха и подобие на НВО по бел и мат в училище.  Класни работи още не са обявени, като ги знам ще са в последния възможен момент. Другата седмица ще правят контролно на неравенства.
Знаете ли тезите, които трябва да пишат на НВО, дали са само върху произведения от 7-ми клас. Защото ми се струва, че до момента всички тези, които е писала са от седмокласния материал.
Бебчо, тортата е много готина. Жив и здрав да е младежът!
Кали, браво на твоето момче!
Да са живи и здрави децата и да имат късмет!

# 396
До 2018 имаше една идея по-подробни разбивки.

# 397
  • България, София
anitsa, стискам палци всичко да размине при вас Hug

Kally May, поздравления за талантливия художник Simple Smile Все така да е вдъхновен и да ви радва с успехите си.
И дай Боже повече учители, като този, за който писа. Това е за мен пример за човек, който влага сърцето си в работата си. И децата го виждат и усещат Simple Smile

За критериите  при изпитите за проверка на способностите може би ще трябва да погледна наредбата. Интересува ме конкретно по изобразително изкуство. Някой има ли представа къде ги има?
На сайта на МОН не видях информация, но може и да не съм гледала много внимателно.

# 398
тук? https://www.mon.bg/upload/2931/UIP_IIZK_7kl_2018.pdf

и тук първия линк.  https://www.mon.bg/bg/100771

# 399
  • Перник
Бебчо, честит да ти е рожденика! И аз да кажа, че тортата е суупер! Heart Eyes

Kally May, поздравления за твоя художник!

Моето гардже пък на първо място на областния кръг на олимпиадата по физика. Но като го попитах оттук нататък какво следва - национална, нещо? Не знаел - забравил да пита госпожата, а и тя нищо не казала...

# 400
седми клас имат национален кръг.
но кога е...

Simple Smile Simple Smile на 9 май Simple Smile http://www.prirodninauki.bg/archives/category/%D0%BE%D0%BB%D0%B8 … D0%B8%D0%BA%D0%B0

допуснати седмокласници

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 10:26 от st. Dobri

# 401
  • Перник
st. Dobri, благодаря! Не се е класирал за национален кръг със скромните си 7 точки. Grinning

# 402
  • София
Благодаря на всички за поздравленията и пожеланията към  синчето Gift HeartFlowers HibiscusHug

И за разписването на задачите благодаря. Не съм сигурна как разписва, но ще му покажа днес това, което сте пуснали, може да е от полза за него.

Попадна ми един линк за ПИ по БЕЛ онлайн.
За първи път ги чувам тези, но може някой да иска да се възползва.
Там обаче пише, че става въпрос за изпити м.11.21-м.6.22г., т.е. е за набор 2008г.
На това изобщо не съм обърнала внимание. Браво, че си го видяла.
Ще е от полза за тези след нас.

# 403
Честито на всички рожденици и техните родители! Да са здрави и да имат много късмет на изпитите, че сега това е най-важно:)

Да попитам: някаква класация на училищата в София с резултати от НВО дали случайно знаете къде да намеря. Търсих в сайта на Дидева, но не се ориентирах...

# 404

Общи условия

Активация на акаунт