Седмокласници 2020/2021 - Тема 11

• 32 191
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
beb4o_fb, живо и здраво да ти е момчето, да си постига целите и много да се забавлява! Тортата изглежда много вкусно.
И в нашия клас са казали резултатите от ПИ по БЕЛ - 91 и 73 точки съответно. Така или иначе им бях казала, че не са важни точките сега, че отиват да видят как е в реална обстановка.
Стихотворенията си ги научиха през лятото, без Неразделни, може да се досетите защо. Хубаво е да се познават текстовете, в първия модул има въпроси свързани с тях.

# 376
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Квесторът записва на дъската заглавието на текста за преразказ,  дидактическата задача и непознатите думи, ако в текста са записани такива ( има ги под черта в текста).
Ето отново линк към правилата за информационна сигурност, които съдържат и инструктажите за ученика и квестора. Силно препоръчвам да прочетете поне тях.

Simple Smile не четат темата, са си оправили грешките. Simple Smile

# 377
На колкото места ги намерих, все са в този вариант, но не съм проверявала сайта на всяко училище. Може и да има корекции. Simple Smile

# 378
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за телефоните има разминаване, но все някак ще се оправят.

# 379
beb4o_fb,  да е здрав рожденика и с лекота да му се сбъднат желанията. Да върви по пътя си обграден с добри приятели Hug

Страхотна торта! На представителите на зодия Телец, най-големите ценители на добрата храна, не може да се предложи нищо по-различно от най-доброто Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 21:51 от vox

# 380
Бебчо, честит да ти е рожденика, много да е здрав и с късмет. Прекрасна торта!
Като ви чета, май при щерката са най-назад. Току що почнаха с неравенствата и с Алеко и то още са на биографията. Но както съм писала и при нас се губи време да се четат проиведения в час, защото май масово не са ги чели или не знам...Наизуст нищо не им искат нито в училище, нито в школата, и това е. Пробни в училище не се чува и очаква да правят. И точно по БЕЛ и математика за 2 седмици присъствено този път не им дадоха никакво контролно.
Иначе тече усилена подготовка по физическо, вчера се прибра с яка мускулна треска.

# 381
Изучихме се с ПО-то - от утре в карантина. Тих ужас ме е обзел.

# 382
  • София
Благодаря ви за прекрасните пожелания, момичета Kissing Heart. Нека децата ни бъдат здрави и  се чувстват обичани и уважавани от нас - тогава с лекота  ще се справят с трудностите, които препречват пътя им.
Тората е с баварски крем, но дори и съпругът ми, който е върл почитател на шоколада, я обожава. Много се чудих каква тематика да подхвана с тортата, че вече е голям - до миналата година играеше активно тенис на маса и съответно получи торта в такава форма. То не бяха футболни топки, сцени от игри/Фортнайт, Клаш Роял/. Но това ми се стори най-удачно - младеж пред любимия лаптоп Joy

# 383
  • Някъде на край света
Как бързо върви темата... успявам само да прочета...
Честити да са всички рожденици. Здраве и много успехи да жънат по пътя си!
При нас дати за класни - няма. Тази седмица в двата часа БЕЛ са правили изненадващо първа част на ПИ. По Математика още нищо не се чува. Госпожицата още не се е ориентирала накъде иска да се насочи, та явно ще ме държи в напрежение. Искаше с Испански или Немски, след това с География (любимия предмет). Аз клоня към НПМГ, че поне на ДЗИ да й е по-лесно с Математиката, то не че има някакво значение, но все пак.
За контролните - изглеждат по-малко от предходните две седмици ПО, но пък са концентрирани е едни и същи дни. Утре я чакат три броя. Simple Smile
Иначе се старае детето - прави поне по един примерен тест по БЕЛ и един по Математика седмично, отделно си пише домашните от допълнителните часове при учител.

# 384
  • София
Бебчо, жив и здрав да е рожденикът, с много късмет и успехи, а животът му да е толкова сладък и вълшебен, колкото е и тортата му BalloonBirthdayChampagneGiftTada ! Честит да е празникът и на теб Flowers Hibiscus!

Ние днес сме много щастливи ето с това:
Скрит текст:
Първо място на състезанието "Млад художник"

Взех от училище едно сияещо и много гордо дете.
Освен това, денят му е бил много хубав. За първи път го чух с ентусиазъм да ми разказва за часовете си по Биология и Химия, колко интересно било и във въодушевлението си дори не усети как ми разказа новите уроци, които са взели днес. С нов учител са и явно човекът е успял да им влезне под кожата и да прави часовете си интересни. Ето на такива учители наистина шапка им свалям!

Излезнаха няколко дати за контролни - АЕ, Биология и Химия.
За класни - още няма.

# 385
beb4o_fb, здрав и успешен да е и твоят априлски момък! С много късмет и устрем да върви напред! Правилно ли разбирам, че ти си майстора на тортата?! Евала...Прави ли ти се още една за сряда? Wink
Kally May, голямо браво на щастливото детето и още много поводи за гордост да имате! Браво и за учителят, събудил интереса към предметите си...Толкова е важно това - нашият син винаги се е увличал по географията и му е страст, почти наравно с историята, но учителката тук е на път да го отблъсне от предмета с начина си на преподаване и мрънкане (цитирам)...След всеки час се оплаква, че нищо не чул, защото си говорела тихо и под носа...Добре, че има поставени солидни основи в тази област.
Desem, надявам се, че всичко е наред при теб!
anitsa, да мине леко и без последствия!

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:40 от marini

# 386
  • Варна
Изучихме се с ПО-то - от утре в карантина. Тих ужас ме е обзел.
Стискам ви палци!

# 387
Kally May, няма да те питам има ли по-удовлетворяващо чувство за един родител от това да види щастието и блясъка в очите на детето си Heart Eyes Наслаждавайте се на момента, явно е заслужен!

За отношението ми към учителите, на които не им е призвание професията, искам и аз като Dive, да съм широко скроена и да приемам нещата философски, обаче не мога. На теория ми е ясно, на практика не ми се получава.

# 388
  • София
Благодаря ви, момичета Kissing Heart
KallyMay, браво на младежа, страхотен успех Kissing Heart
anitsa,  дано мине всичко, без последствия, стискам палци Flowers Four Leaf Clover
marini,  не съм аз майстора - доверих се на любимата ни сладкарница, аз умея само бързо-бързо да развалям вида на тортите, с вилица в ръка Joy
Рожденикът е навън, с приятели, поиграли доволно футбол, после почерпил тумбата с бургери от един тях любим майстор на дюнери  - отиде му режимът на хранене, ще почва наново от утре Joy. Чакам го да се прибере, че закъсня доста.

# 389
  • София
Попадна ми един линк за ПИ по БЕЛ онлайн.
За първи път ги чувам тези, но може някой да иска да се възползва.

Общи условия

Активация на акаунт