Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 33

• 50 988
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, имам необичайна молба. Скоро раждах в Токуда (501 или 503 стая, не помня номера с точност) и много ми хареса разпределенито на банята. Ще е удобно ли някоя нова мама, ако има възможност да публикува 2-3 снимки на банята.
Мисля, че на сайта трябва да ги има

Търсих, но намерих отделението, залите, стаите
В този линк 2-рото видео развеждат виртуално из отделението: https://www.tokudabolnica.bg/bg/obstetrics-and-gynecology

# 181
И при тях ли чакането пред кабинена е  с часове?
Момичета, как стои въпросът с проследяването на бременността по здравна каса в Токуда? Всички лекари ли го правят или само определени? И колко по-рано е добре да се запише час?
Мисля, че са 2-Евтимова и Живкова. Взима се направление от личен лекар и се записва при тях. Освен ако още някой лекар не е започнал да проследява по ЗК.

# 182
По ЗК са Евтимова, Живкова и Колева. Като само Колева изражда и държи тя да води раждането, тя преглежда на ет.5.
Евтимова и Живкова преглеждат на ет.2.
Аз се следя при Евтимова и Апостолова (на частно). Прегледите по ЗК са леко смехотворни за мен, защото се полагат само 2 ехографа, през останалото време само мерят кръвно и следят теглото, но съм там заради изследванията и направленията.
Никога не съм чакала повече от 5мин, даже веднъж влязох и по-рано. Няма струпване пред кабинета и всичко минава бързо.

# 183
Diin321, доволна ли си от д-р Апостолова?

# 184
Да, доволна съм. Втора бременност ми е, първата пак тя следи и изражда.

# 185
  • София
Страхотна е!

# 186
Момичета, ако някой днес е на преглед при д-р Атанасова, моля да пише има ли голямо закъснение? Локалната регистратура не ми вдига, за да не идвам прекалено рано и да чакам. За мен дори в седнало положение е противопоказно.

# 187
Момичета, ако някой днес е на преглед при д-р Атанасова, моля да пише има ли голямо закъснение? Локалната регистратура не ми вдига, за да не идвам прекалено рано и да чакам. За мен дори в седнало положение е противопоказно.

Аз имам час при нея за 12:30ч, ще пиша какво е положението като стигна Simple Smile

# 188
Аз съм по-рано от вас Simple Smile в 11:30 съм и се чудя кога да тръгвам

Аз имам час при нея за 12:30ч, ще пиша какво е положението като стигна Simple Smile

# 189
Някой знае ли д-р Атанасова тази седмица кога е нощна смяна?

# 190
След секцио слагат ли фраксипарин или друго за разреждане на кръвта с цел профилактика срещу образуване на тромб?

# 191
  • София
След секцио слагат ли фраксипарин или друго за разреждане на кръвта с цел профилактика срещу образуване на тромб?

Да, слагат Фраксапарин

# 192
Или клексан, каквото назначи лекарят. Аз бях на клексан, направих алергия от фраксипарина и в болницата ми слагаха клексан. За съжаление не мога да ги похваля, че ми го слагаха “щадящо”, ами на ръцете имах огромни синини... но както и да е. Вкъщи също продължих още известно време да слагам след секциото, но съм с тромбофилии и предполагам заради това.

# 193
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus
Не съм пациентка и никога не съм ходила в болницата, но д-р Станулов /репродуктивен/ ме изпраща при проф. Николова / имунолог/ да търсим причината за няколко биохимични бременности Pensive
Бихте ли споделили лични впечатления и мнения за прегледа, дали държи назначените изследвания да се правят на място или може в друга лаборатория, тъй като не съм от София...
Ще съм благодарна за всякакви насоки и препоръки Yum

# 194
Bennie много мога да напиша по темата, но няма да е интересно за повечето от останалите читатели Simple Smile д-р Станулов и мен ме е насочвал към професор Николова. Аз съм се консултирала с нея. Изследванията държеше да си ги направи тя, т.е. в посочена от нея лаборатория. Тя работи и на друго място и мисля че аз не ходих в Токуда да давам кръв. Вече не помня къде защото беше отдавна. Нямах преглед при нея, консултацията я правихме по телефон. Може би защото при мен нищо не излезе, но пък аз тогава бях на терапия за подтискане на имунитета и беше логично да нямам имунологични проблеми. За съжаление обаче при мен проблемите бяха точно имунологични, което го разбрах след 3 мисед аборта в 12 гс. Накрая проблемът се реши като пих преднизолон цялата бременност,за което съм се консултирала с доц.Конова. Според мен й се обади по телефона и виж какво ще ти каже.

Общи условия

Активация на акаунт