Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 33

• 50 990
  • 772
  •   1
Отговори
# 165
  • София
През 2019 имаше чанта с комплект за изписване (чорапи, шапка, ръкавички, боди, пижама, пелена), един пакет памперси, мостри козметика на Мустела, Хип и други неща, но вече не помня какво точно.

# 166
Здравейте, на първа страница пише, че лабораторията работи и в събота. Това актуално ли е още?

# 167
  • София
Здравейте, на първа страница пише, че лабораторията работи и в събота. Това актуално ли е още?
Работи ама без направления и ако не се лъжа беше до обяд.

# 168
Работи ама без направления и ако не се лъжа беше до обяд.
Да, без направление съм. Кръв и урина трябва да дам, ако има значение.

# 169
  • София
Може да отидете въпроса е, че незнам дали не беше до обяд в събота.

# 170
Кръвните са на гладно, така че раничко ще отида във всички случаи.
Благодаря Simple Smile

# 171
През 2019 имаше чанта с комплект за изписване (чорапи, шапка, ръкавички, боди, пижама, пелена), един пакет памперси, мостри козметика на Мустела, Хип и други неща, но вече не помня какво точно.
Аз родих наскоро и ни дадоха такава чанта - с памперси, мостри на различна козметика, дрешки, Линекс бебе - такива неща. Simple Smile

# 172
Коментирано е и преди, че лабораторията на Токуда е денонощна. Събота и неделя не работят по ЗК.
Микробиологията е само до събота на обяд.

# 173
Към майките родили последните 2,3 месеца, откакто Токуда стана университетска болница, при приемане за естествено раждане, попълва ли се съгласие за присъствие на студенти по време на диагностично-лечебния процес?

# 174
  • София
Към майките родили последните 2,3 месеца, откакто Токуда стана университетска болница, при приемане за естествено раждане, попълва ли се съгласие за присъствие на студенти по време на диагностично-лечебния процес?
[/quotе]

Да

# 175
Здравейте, имам необичайна молба. Скоро раждах в Токуда (501 или 503 стая, не помня номера с точност) и много ми хареса разпределенито на банята. Ще е удобно ли някоя нова мама, ако има възможност да публикува 2-3 снимки на банята.

# 176
  • София
Здравейте, имам необичайна молба. Скоро раждах в Токуда (501 или 503 стая, не помня номера с точност) и много ми хареса разпределенито на банята. Ще е удобно ли някоя нова мама, ако има възможност да публикува 2-3 снимки на банята.
Мисля, че на сайта трябва да ги има

# 177
Момичета, как стои въпросът с проследяването на бременността по здравна каса в Токуда? Всички лекари ли го правят или само определени? И колко по-рано е добре да се запише час?

# 178
  • София
Момичета, как стои въпросът с проследяването на бременността по здравна каса в Токуда? Всички лекари ли го правят или само определени? И колко по-рано е добре да се запише час?
Мисля, че са 2-Евтимова и Живкова. Взима се направление от личен лекар и се записва при тях. Освен ако още някой лекар не е започнал да проследява по ЗК.

# 179
Мисля, че на сайта трябва да ги има

Търсих, но намерих отделението, залите, стаите

Общи условия

Активация на акаунт