Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 33

• 50 964
  • 772
  •   1
Отговори
# 150
Аз да си кажа за Колева. Да, има специфичен характер определено, но е перфектен диагностик и професионалист. Всеки обаче се чувства спокоен при различен специалист и спрямо своята персоналност и характер си допада с един, и не толкова с друг. Когато намерите Вашият лекар - си го хвалите 😊

# 151
  • София
Колева обаче както бях писала вече не я бива във феталната морфология... Просто не е нейното.

# 152
Момичета,

Някой минавал ли е процедура по доброволно даряваме на стволови клетки в Токуда за Националната донорска банка? Ако има такива, моля да споделят какъв е пътят?.

Изпращам и един наръчник, който намерих, ако на някой му е любопитно повече по темата, изготвен от Европейския комитет по трансплантация. https://iamn.bg/wp-content/uploads/2020/02/Umbilical-Cord-Blood- … anking-2nd-BG.pdf

# 153
Здравейте, моля ако някой знае да каже кои лекари проследяват бременност по ЗК, и може ли изобщо да се запишеш на ЖК по ЗД и доплаща ли се? Благодаря!

# 154
  • София
Може. Аз бях при Живкова. Не съм доплащала нищо, но личната ми лекарка ми даде направление за нея преди да ме запише тя в Токуда. Ето това откривам в сайта им: Първото посещение за женска консултация по Здравна каса става с направление №3 от личния лекар (код 9 – ''майчино здравеопазване'' или код 11 – "преизбор на специалист АГ")

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 13:32 от I.R.

# 155
По ЗК ехографските прегледи 2 ли са ? Каква сума доплащате за останалите ако Ви преглеждат ?

# 156
Само 2 са. Следващите сапо 50лв.

# 157
Здравейте дами, искам да попитам тези, които взимате болничен от Токуда преди 45 дневния, това заплаща ли се допълнително и ако да някой може ли да ми каже каква е цената?
Благодаря предварително на споделилите 😊

# 158
33 лева е цената, за да пуснат медицинска експертиза за 30-дневен болничен от ЛКК. Не си спомням дали за първоначалния 14-дневен от АГ заплатих нещо.

# 159
33 лева е цената, за да пуснат медицинска експертиза за 30-дневен болничен от ЛКК. Не си спомням дали за първоначалния 14-дневен от АГ заплатих нещо.

Да. И за него се плаща толкова.

# 160
Миналата седмица ми издадоха 30 дневен болничен лист с ЛКК, като продължение на предходния ми болничен, който обаче не е издаден от Токуда. Както написах вече, не ми взеха и лев.

# 161
  • София
Странно на мен ми е издаван болничен и не съм плащала. Действието се развива 2018, но пък от тогава явно нещата доста са се променили.

# 162
За 14ти дневния първи болничен на мен вчера не ми взеха пари.

# 163
  • София
Трябва да има направена някаква манипулация - напр. преглед, запис на тонове, за да бъде издаден болничен лист. Ако в деня на подновяване няма предвидена такава, се записва медицинска експертиза и се таксува 33лв (акушерка задължително проверява плода за сърдечна дейност). Аз лично за последният болничен  преди 45 дневния си поисках да ми пуснат пълен запис на тонове и си платих само за запис.

# 164
Момичета, има ли практика в болницата да се подаряват "кутии за новородено" при изписването, които имат основни неща в тях? Виждам, че във Варна е  нормално явление, но не съм чула нищо за София.

Общи условия

Активация на акаунт