Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 33

• 52 639
  • 772
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, по кое време на деня/седмицата успявате да се свържете с АГ регистратурата?
Аз звънях днес, но все ме прехвърля на централата, накрая се свързах с централната регистратура и ми казаха, че най-ранния час за д-р Атанасова е за 13.09, а на мен ми се иска по-рано да се видя с нея, термина ми е края на септември. Вие в коя седмица се запознахте с доктора, който искате да ви изражда, ако преди това не сте били при него.
Освен това може да препоръчате и други привърженици на естественото раждане в Токуда, ще бъда много благодарна!
Лек ден и успешна седмица на всички!

Пробвайте с Апостолова. За нея има часове иначе се запознах с нея когато ме приеха за задържане в 5-тия месец и тогава я избрах още.

Др Апостолова не прави ли вече само секцио?

# 331
  • София
Здравейте, по кое време на деня/седмицата успявате да се свържете с АГ регистратурата?
Аз звънях днес, но все ме прехвърля на централата, накрая се свързах с централната регистратура и ми казаха, че най-ранния час за д-р Атанасова е за 13.09, а на мен ми се иска по-рано да се видя с нея, термина ми е края на септември. Вие в коя седмица се запознахте с доктора, който искате да ви изражда, ако преди това не сте били при него.
Освен това може да препоръчате и други привърженици на естественото раждане в Токуда, ще бъда много благодарна!
Лек ден и успешна седмица на всички!

Пробвайте с Апостолова. За нея има часове иначе се запознах с нея когато ме приеха за задържане в 5-тия месец и тогава я избрах още.

Др Апостолова не прави ли вече само секцио?

Нямам такава информация. Вероятно се бъркате.

# 332
  • София
Със сигурност д-р Апостолова не прави само секцио!Д-р Богданова и д-р Нашар също са изцяло за естественото раждане,но и за тях незнам кога ще има часове Thinking Наплива към болницата е голям. Но е факт,че и д-р Апостолова, д-р Атанасова, д-р Нашар и д-р Богданова са безкрайно мили и опитни лекари и е ясно защо желаещите са толкова много!

# 333
Когато ще раждате скоро и няма часове за даден доктор,кажете,че сте в напреднала бременност и искате да се запознаете с лекаря и да говорите с него,че искате да раждате при него и ще ви включат преди часовете в някой ден. Но аз лично съм при Атанасова,имайте предвид,че в дните в които ще ви преглежда,просто ги отпишете. Чака се по 3-4 часа,супер изморително е,лекарката е страхотна,да,но....към 8ми,9 ти месец просто ти писва от това постоянно висене. И аз бих посъветвала да пробвате при някоя друга,просто Нашар и Атанасова вече се усеща,че няма как да поемат пациенти,дори смятам,че одавна е трябвало да спрат,защото дори и на преглед понякога някой тръгва да ражда,не можеш да си зададеш въпросите,не успя жената да ми издаде болничен,абе.....10000 неща....! Ако сте като мен-не особено търпелив човек,ще се дразните накрая вече,защото не можете да си разпределите грам времето. 🙂🙂🙂🙂

# 334
Д-р Нашар и д-р Атанасова не приемат нови пациентки в момента, но пак питайте за по-сигурно.

# 335
Цитат на: Елмайра
link=topic=1326193.msg43034870#msg43034870 date=1624272459
Д-р Нашар и д-р Атанасова не приемат нови пациентки в момента, но пак питайте за по-сигурно.

То и добре,защото не знам и как смогват,то е нещо страшно вече. Атанасова лети на 4 посоки едновременно,просто искрено и съчувствам....

# 336
  • София
Аз съм доволна от др. Кирякова. Много е внимателна, отговаря на въпроси, помни какво сме коментирали. Случвало се е да чакам при нея, но нищо фрапантно.

# 337
Много ви благодаря за отзивите!
Следващия ми избор е Апостолова и наистина мисля да пробвам при нея. Предпочитам докторката да не е толкова претоварена и да ми обърне внимание, още повече като започна да раждам. Има ли раждали при Апостолова?

# 338
  • София
Да, аз. Може да пишете на лично ако нещо ви интересува за нея.

# 339
За мен цялостната организация и претовареност на доста от лекарите е нещо, което трябва да се промени. Нито мисля, че те могат да са ефективни, нито е редно да се виси за преглед по 3-4 часа в претъпканата чакалня. Особено пък ако има нещо, което налага по-редовни посещения, е ужасно.

Кирякова ми се наложи да срещна веднъж в спешния кабинет и останах с много лошо впечатление - беше недоволна, че съм я вдигнала по никое време, не ме прие изобщо насериозно, почти с насмешка ми каза, че нищо ми няма и "не можахте ли да изчакате няколко часа и да си дойдете в смяната на лекаря"... После се оказа, че проблем има и добре, че не съм я послушала. Много положителни отзиви съм чела тук за нея, но с мен се държа недопустимо, особено като се има предвид колко бях уплашена.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 16:38 от Елмайра

# 340
Елмайра,направо ми взе думите от устата. Наистина са супер неефективни,когато ги претрупват така. Нито вече го има "персоналното" отношение,нито пък се чувстваш спокоен,а по-скоро припрян. Не смеех да изкажа позиция до днес,защото лекарката е много миличка и добра,но това чакане е пагубно. В една чакалня седиме в жега и т.н. което за бременна жена и то в 8-9 месец,извинете но 3 часа на задух е недопустимо. Винаги бързам за часа си,а се оказва,че има 2 извънредно записани винаги преди мен и в тоя момент си казвам,ок но аз записвам месеци предварително часа си,а жени които не са брменни са преди мен за рутинни прегледи и го казвам,защото говорих с едната предният път. Уважавам лекарите безкрайно и благодаря за страхотното отношение на д-р Атанасова,но нямам търпение да родя вече,защото в тая жега и това чакане ме изморява повече от самата ми бременност. 🙂🙂🙂🙂

# 341
Струва ми се, че проблемът е организационен и по-скоро ръководството трябва да промени ситуацията. Сигурно и за лекарите е много стресирано и напрегнато.

# 342
Някой скоро да е водил бебе при Яна Раковска? Изпуснах няколко месеца и сега като запазвах час ми казаха 140лв Flushed Какво се е променило в услугата за няколко месеца за разлика от 100лв се чудя Rolling Eyes

Следях си бременността и раждах при Апостолова, писала съм назад в темата. Също може да ми пишете на лични, ще се радвам да споделя.

# 343
Включвам се и аз за д-р Апостолова. Раждах при нея август 2019, започна нормално, но се наложи спешно секцио.
Сега пак съм бременна, термин през август, следя се отново при нея и тя се съгласи да пробваме нормално раждане, т.е. не прави само секцио.
Препоръчвам я. Мила, добра, отговаря по вайбър, вдига си телефона и не се чака толкова много при нея.

# 344
Аз препоръчвам д-р Велева,преглежда и в МЦ Афродита,срещу МОЛ Парадайс и там не е толкова натоварено. Може да се запознаете и да ви преглежда там,а за раждането да отидете при нея в Токуда. Д-р Атанасова също преглежда там,но не знам за кога има часове

Общи условия

Активация на акаунт