Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 33

• 52 527
  • 772
  •   1
Отговори
# 435
  • София
В Токуда е толкова избора на екип. Всъщност там няма как да не си с избор на екип както са ми обеснявали.

# 436
а защо дават храна чак на следващия ден след секциото ? заради клизмата ли ? или защо ?

# 437
  • София
За да не повърнеш вероятно и то трябва да е лека, защото все пак си преминала операция.

# 438
Мисля, че храната има общо и с упойката . Имам доста операции и никога не са ми позволявали да се храня след анестезия в реанимацията , поддържат със система, може да започне повръщане.

# 439
  • София
В Токуда е толкова избора на екип. Всъщност там няма как да не си с избор на екип както са ми обеснявали.
Не, не няма как това да е само избор на екип. И нещо друго има. Закона не го позволява и ще глобят цялата болница ако вземат над 900 лева. Просто ми е интересно какво има още вътре след като нощувките са отделно.                                   Относно храната, след отворена коремна операция каквато е секциото винаги храната на първият следоперативен ден трябва да бъде течно-кашава.

# 440
  • София
Защо да няма като е частна болница? Явно са го измислили щом до сега не са глобени.

# 441
  • София
Храна се дава на следващия след секциото, с оглед на това, че все пак е била коремна операция и е хубаво червата и т.н. да си починат + че след упойката може да има повръщане, но след операция, която не е била коремна няма проблем да е хапва да речем 5-6ч. след операцията. Но когато е коремна, каквото се води и секциото е хубаво да се щади и се започва захранване с леки неща.

# 442
Платила сте 1600 лева за избор на екип плюс нещо друго. Дали можете да проверите какво е това. Защото по закон избора на екип е максимум 900 лева и дори един лев да е взет в повече се глобява.
Плаща се доплащане по пътеката 700лв, тъй като е частно лечебно заведение и така става общо 1600лв.

# 443
  • София
Ама закона не позволява доплащане по КП освен за избор на екип /900 лв/ или самостоятелна стая. КП ясно казва всичко е включено вътре за самото раждане. Единствено ВИП услуги като екип, стая, ВИП храна не се заплащат от касата . Ще ги попитам следващия път на място. И то какъв избор на екип като почти никой не знае кой е в екипа освен един от АГ Grinning

# 444
Платила сте 1600 лева за избор на екип плюс нещо друго. Дали можете да проверите какво е това. Защото по закон избора на екип е максимум 900 лева и дори един лев да е взет в повече се глобява.

Останалото е описано във фактурата като "Допълнителни индивидуални грижи на пациента извън осигурените здравни грижи"

# 445
  • София
То цялата болница си е ВИП Grinning

# 446
Да никога не са ме оперирали отворено но съм имала доста упойки и за това нещо се зачудих точно , в Надежда съм чувала че им дават кисело мляко още в реанимация

# 447
  • София
Не бих хапнала нищо след коремна операция лично аз... Даже и вода не пих тогава. Но си е до организъм и човек, а лекарите се застраховат.

# 448
сигурно е така Simple Smile просто ми стана интересно защото както казвам някъде дават кисели млека а някъде нищо и за това Simple Smile

# 449
  • София
Кисели млека, супи и вода може. Захранването със обичайна храна започва едва след като жената пусне газове , което означава, че червата са наред.  Жената може да усеща глад, но системите които се вливат няма да я оставят дехидратирана или без глюкоза която да даде сили.

Общи условия

Активация на акаунт