Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 33

• 52 467
  • 772
  •   1
Отговори
# 615
Аз до колкото разбирам така по на кратко че при Щарк разреза е по нагоре , и не режат една ципа която е пълна с нерви , и реално заради нея се получава това по тегаво възстановяване и болка . Ох много ми е трудно да се насоча на някъде , нито име можем да изберем нито къде да раждам .В едната болница има едно в другата друго

# 616
  • София
Ми аз чак пък някакви зверски болки да съм имала не, а не съм по Щарк. Раздвижиха ме на другия ден рано сутринта, на втория вече си ходех, но се възползвах от Профенидчето. Аз знам, че заседиш ли се те боли повече независимо по кой метод си. Моето възстановяване стана много бързо единствено ме дразнеше, че нямам чувствителност около белега и ми беше кофти. иначе в Свети Лазар май практикуват Метода на Щарк или поне така чета в стари теми.

# 617
да бе практикуват и се бях насочила на там но ме разубеждават . На една приятелка бебето и го изписали с жълтеница , загубили и документите на детето и 1 месе беше без егн и не съществуваше никъде , друга жена вика че е някав потрес всичко . Мен ме е вече страх от всичко ебати .

# 618
Родих на 08.07, по спешност в 33г.с., секцио при Апостолова. Тя не оперира по Щарк. Второ секцио ми е, пак при нея и се възстанових изключително бързо.
Разрезът е върху стария ми белег, който е много ниско, нямам конци за махане.
При раздвижването не използвах дори профенид, защото не ме е боляло толкова много. Като цяло се чувствам много добре.
Мускулите ми са ОК, не са рязани.

# 619
Според мен метода на секцио няма много значение. От значение е тялото как ще се справи. Колкото по-бързо започнете да се движите, толкова по-добре. Аз съм оперирана по Щарк, не в Токуда де. И няма да лъжа, първите 2-3дни си болеше. Не е като да не боли. Но ставах и се движех и 10дни след операцията се чувствах добре. Индивидуално е. Според мен по-скоро се насочете към доктор, на когото имате доверие, пък метода не е толкова от значение.

# 620
Мерода на разреза ти е най-малкия проблем Simple Smile
След радостта от раждането, възстановяването става бързо, повярвай ми.

да бе практикуват и се бях насочила на там но ме разубеждават . На една приятелка бебето и го изписали с жълтеница , загубили и документите на детето и 1 месе беше без егн и не съществуваше никъде , друга жена вика че е някав потрес всичко . Мен ме е вече страх от всичко ебати .

# 621
Някой знае ли д-р Атанасова на работа ли е тази седмица?

# 622
Момичета, има ли такива от вас, които са раждали секцио при доцент Марков, искам да ги попитам няколко неща?

# 623

Би трябвало. Имах час за понеделник 19ти, който миналата седмица ми се обадиха от регистратура и преместиха за петък 23ти.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 17:39 от didivid

# 624

Би трябвало. Имах час за понеделник 19ти, който миналата седмица ми се обадиха от регистратура и преместиха за петък 23ти.

И аз разбрах за това, писах ѝ преди няколко дни, но още нямам отговор и затова се зачудих.

# 625
  • София
Към наскоро родилите мами - с какво почерпихте при изписването? Има ли някакви ограничения от болницата в това отношение?

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 10:54 от bamboo.ag

# 626
Момичета, включвам се да се похваля. Нашата прекрасна дъщеря се роди. Раждането започна спонтанно в 37 седмица и въпреки, че имах дата за секцио поради медицински причини, успях да родя естествено. Прекрасен екип. Изроди ме д-р Атанасова, все едно с майка си раждах, такова отношение. Имам само хубави спомени. След два часа ме вдигнаха и влязох да се изкъпя. Днес съм 4 ден и нямам никакви болки вече. Грижите са ми насочени към мъничето ни.

Пожелавам на всички вас леко и безпроблемно раждане. Доверете се на вашите лекари, това е най-важното да я има връзката между лекар и пациент и всичко ще мине добре.

# 627
  • София
Лелел страхотно Simple Smile От секцио на нормално и страхотно раждане. Пожелавам ви много здраве и да нагушкате бебока.

# 628
  • София
Kriziaa прекрасна новина! Да сте живи, здрави и много щастливи с малката принцеса!

# 629
  • София
kriziaa Няма да нахалствам само като имаш време драсни няколко реда как е минало нормалното раждане. Мен лично след едно секцио ще ми е интересно да чуя и разбера как са се развили нещата.

Общи условия

Активация на акаунт