Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 33

• 50 872
  • 772
  •   1
Отговори
# 735
някой да е имал брутално защипан нерв на таза ? докторката невролог е отпуска и се чудя дали в токуда в спешното има адекватни невролози ?
И какво ще ми предложат
пс Някой ще пусне ли нова тема ?

# 736
Мога да препоръчам невролога в поликлиника  България доктор Асенов

# 737
Някъде 6-ти месец от бременността бях прищипала и сз нерв, не можех въобще да ходя. Намерих упражнения в ютуб за мускулите на кръста за бременност, на третия ден бях като нова. Правех ги на спалнята за да ми е по-комфортно.

# 738
Някой  знае ли  доктор Велева дали е в отпуска? Благодаря предварително.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 11:02 от Irata

# 739
Здравейте,

Вижда, че имате с гинеколозите в Токуда и бих помолила за съдействие.
С мъжът ми правим опити за бебе от 2019 г. Забременях септември 2019 г., но към края на октомври при преглед ми казаха че имам мисет аборт и трябва да махнем бебето. Голям шок беше за нас това. Да вмента, че имам една безпроблемна бременност и живо и здраво момченце вече на 7 год.

След това ходих на рутинни прегледи и всичко каквото е нужно и всичко беше наред.
От март 2020 г. до сега сме подновили опитите но без резултат.

Молбата ми е за съдействие за добър гинеколог в болницата, който би ми помогнал в терзанията, които са ме обзели и притесненията ми.

Ще Ви бъда благодарна..

# 740
  • София
По-скоро към репродуктивен специалист се обърнете. Мисля, че там практикува д-р Шефтекова и ще ви назначи изследвания.

# 741
някой да поеме темата и да пусне нова , всеки момент ще блокират тази.

# 742
  • София
Има ли скоро родила мама със секцио? Може ли да разкажете повече как е преминало раждането? Как беше престоя в реанимация? Дават ли бебето веднага и после в реанимация? Бях питала преди време, но никой не отговори, има ли някакви ограничения или правила за почерпка, цветя, само таткото ли ви посреща и т.н.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 23:52 от bamboo.ag

# 743
Има ли скоро родила мама със секцио? Може ли да разкажете повече как е преминало раждането? Как беше престоя в реанимация? Бях питала преди време, но никой не отговори, има ли някакви ограничения или правила за почерпка, цветя, само таткото ли ви посреща и т.н.

За другото не мога да ви помогна, но знам, че цветя не се носят на лекарите. На вратите за посрещане аз редовно виждам и баби и дядовци, но не знам дали аз ще искам всички да се струпат там, с оглед на пандемията не мисля, че е ОК. Другите роднини може да ви видят долу пред болницата. Аз все още се чудя ние как да процедираме живот и здраве.

# 744
Здравейте, някъде четох, че в Токуда вече давали вода.
Знаете ли колко вода дават на ден при престоя след раждане? Да не помъквам с мен, ако ще е достатъчно.
И друго пак за Токуда - разбрах, че ако раждането ми започне през деня, се качвам на петия етаж. Обаче на локалната регистратура ли отивам и при положение, че там вероятно ще има голяма опашка - всички ли пререждам, или има друг ред?

# 745
Предреждате, защото така и така ще ви правят тест и ще попълвате документи .. През деня е на 5я етаж, през останалото време е в Спешното (поне така ми казаха)/

Иначе д-р Богданова излиза в отпуска от 8ми до 24ти, часове тази седмица няма. По всички изгледи няма да родя при нея, мен ме прехвърлиха при Апостолова, за която също прочетох чудесни неща.

# 746
Мен също ме прехвърлиха при Апостолова , вчера бях на преглед и на тонове , доволна съм . Направи ми доста подробен преглед и ми обърна достатъчно внимание .

# 747
Знаете ли колко вода дават на ден при престоя след раждане? Да не помъквам с мен, ако ще е достатъчно.
И друго пак за Токуда - разбрах, че ако раждането ми започне през деня, се качвам на петия етаж. Обаче на локалната регистратура ли отивам и при положение, че там вероятно ще има голяма опашка - всички ли пререждам, или има друг ред?

Дават по 2 бутилки по 500мл на ден, крайно недостатъчно. Според мен си вземете шише с филтър, което може да си пълните от чешмата, много по-лесно е така Simple Smile

# 748
  • София
Какво значи вече... Те и 2018 даваха

# 749
2019-та като раждах, даваха по две бутилки по 500мл., отделно имаше диспенсер на края на коридора и от него можеш да си пълниш колкото искаш.

Общи условия

Активация на акаунт