Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 33

• 50 919
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Някой слагал ли е ваксина срещу варицела при някой от лекарите в неонатологията? Притеснява ме пренасянето на ваксината от аптеката до кабинета, затова бих се радвала ако имате информация дали разполагат с варивакс и я поставят на място. Актуален график има ли за прегледите на кабинет?

# 91
А защо не я поръчате в аптеката на Токуда, за да не се притеснявате как ще я съхранявате до кабинета?
Някой слагал ли е ваксина срещу варицела при някой от лекарите в неонатологията? Притеснява ме пренасянето на ваксината от аптеката до кабинета, затова бих се радвала ако имате информация дали разполагат с варивакс и я поставят на място. Актуален график има ли за прегледите на кабинет?

# 92
Мога да я поръчам, но досега винаги съм чакала над 60 и повече минути при записан час, а ваксината е жива и много чувствителна на стайна температура. Затова ми се иска, ако е възможно, да я извадят те от хладилника, както правят с другите ваксини, преди да я поставят.

# 93
Въпрос към родилите момичета, как се процедира с избора на стая. Знам, че има единични и двойни, но за мен е важно бебето да е при мен през цялото време, ако съм в двойна стая, трябва ли ми съгласието на другата мама и ако да, кога мога да разбера ако не е съгласна, за да заявя единична стая?

# 94
  • София
Не, бебетата се дават на майките освен ако няма как да поемете бебето или се налага да се правят изследвания. Не е нужно да си искате отделна стая освен ако не искате да сте сама в стая.

# 95
Здравейте. Предстои ми естествено раждане при др. Атанасова. В 36г.с. съм. Имам голямо чудене за стаята - двойна или самостоятелна. Попринцип нямам проблем да бъда с някого,но искам бебето да си е при мен и нощем, да го кърмя. Първо дете ми е. Може ли да споделите опит за + и - на това да си с някого. Например би ме притеснило и би било - ако жената с мен има проблем с плачещо бебе, с разговори по телефона и т.н. Но пък ако се разбираме и обменяме опит ще е супер... знам, че няма как да знам предварително, но за това ще се радвам да споделите личен опит Simple Smile

# 96
  • София
И в двойна стая ще си е при вас и може да си го кърмите Simple Smile Няма как някой да има проблеми с плачещо бебе след като и той ще е на същото дередже

# 97
Здравейте. Предстои ми естествено раждане при др. Атанасова. В 36г.с. съм. Имам голямо чудене за стаята - двойна или самостоятелна. Попринцип нямам проблем да бъда с някого,но искам бебето да си е при мен и нощем, да го кърмя. Първо дете ми е. Може ли да споделите опит за + и - на това да си с някого. Например би ме притеснило и би било - ако жената с мен има проблем с плачещо бебе, с разговори по телефона и т.н. Но пък ако се разбираме и обменяме опит ще е супер... знам, че няма как да знам предварително, но за това ще се радвам да споделите личен опит Simple Smile

Аз също ще раждам при нея, в 36г.с. и 6дни съм и на мен това ми е голямата дилема. Мислех да я питам в понеделник като съм на тонове, дали е имало проблеми, тъй като някой жени предпочитат да си почиват и дават бебето при акушерките. Аз също искам да родя естествено и ще е голям късмет ако се засечем, но се радвам, че има и други като мен Simple Smile

# 98

Аз също ще раждам при нея, в 36г.с. и 6дни съм и на мен това ми е голямата дилема. Мислех да я питам в понеделник като съм на тонове, дали е имало проблеми, тъй като някой жени предпочитат да си почиват и дават бебето при акушерките. Аз също искам да родя естествено и ще е голям късмет ако се засечем, но се радвам, че има и други като мен Simple Smile
Ех, супер. Търсех си и аз някого. Ами може да си пишем на лично да разменим контакти. Иначе искам бебчо да е при мен, но пък и 100лв разлика в цената за стая хич не е малко...

# 99
Момичета, имам въпрос, към когото вече е минал по този път. В 7 месец съм. Досега само на частно съм посещавала д-р Атанасова, тоест не съм регистрирана. Искам да попитам каква в процедурата за болничния и съответно майчинството. Трябва ли при друг лекар да отида в Токуда, през личния също ли и въобще как се случват нещата и то конкретно за Токуда. Благодаря ви Simple Smile

# 100
Момичета, имам въпрос, към когото вече е минал по този път. В 7 месец съм. Досега само на частно съм посещавала д-р Атанасова, тоест не съм регистрирана. Искам да попитам каква в процедурата за болничния и съответно майчинството. Трябва ли при друг лекар да отида в Токуда, през личния също ли и въобще как се случват нещата и то конкретно за Токуда. Благодаря ви Simple Smile
В Токуда ли си ходила н прегледи при нея? Иначе няма нужда да ходиш при друг за болничен. Не е необходимо да минаваш и през личен лекар.

# 101
Здрасти, пак съм аз, някой дали знае да има обновен списък какво да се носи в болницата при раждане, или да се водя по този цитиран в началото на темата, който е от 2019?

Друг, може би малко глупав въпрос - след секциото, при престоя в интензивното  - обличат ли нощници на родилките? Преди повече от година минах през една АГ лапароскопска процедура в Токуда и помня, че нощници ни сложиха само преди раздвижването на другия ден, което не беше особено приятно преживяване. Като цяло, ако някой може да даде повече информация за това как точно протича престоя в интензивното ще съм благодарна.

# 102
  • София
Здрасти, пак съм аз, някой дали знае да има обновен списък какво да се носи в болницата при раждане, или да се водя по този цитиран в началото на темата, който е от 2019?

Друг, може би малко глупав въпрос - след секциото, при престоя в интензивното  - обличат ли нощници на родилките? Преди повече от година минах през една АГ лапароскопска процедура в Токуда и помня, че нощници ни сложиха само преди раздвижването на другия ден, което не беше особено приятно преживяване. Като цяло, ако някой може да даде повече информация за това как точно протича престоя в интензивното ще съм благодарна.
Обличат, за да ви е свободно на корема. След раздвижването може да си вземете душ и да си смените дрехите. Ако ви е нужно да я смените(тяхната нощница) я сменят както си имат и специални гащи за лохиите после. Иначе за списъка имаше такъв в сайта и не е нужно да носите кой знае какво, защото те осигуряват всичко освен дрехите за изписване.

# 103

Друг, може би малко глупав въпрос - след секциото, при престоя в интензивното  - обличат ли нощници на родилките? Преди повече от година минах през една АГ лапароскопска процедура в Токуда и помня, че нощници ни сложиха само преди раздвижването на другия ден, което не беше особено приятно преживяване. Като цяло, ако някой може да даде повече информация за това как точно протича престоя в интензивното ще съм благодарна.
Аз януари си носих чехли, хавлии за тяло, коса и лице, пижама (защото ми е по-удобно отколкото с нощница), тоалетни принадлежности и козметика. Нищо повече. Осигуряват всичко необходимо. За бебенцето може да си вземете само ръкавички.

# 104

Аз януари си носих чехли, хавлии за тяло, коса и лице, пижама (защото ми е по-удобно отколкото с нощница), тоалетни принадлежности и козметика. Нищо повече. Осигуряват всичко необходимо. За бебенцето може да си вземете само ръкавички.

Последно да питам - цените, които има в предните теми от 2020, са актуални и за тази година, нали? (двойна стая - 2690лв;  единична стая - 3050лв )

Общи условия

Активация на акаунт