Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 33

• 50 939
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
Да, в Токуда съм при нея. Но чувам, че имало само две лекарки в Токуда, които могат да те запишат. И трябва да се отиде при тях като първо минеш през личен лекар за направление.

Момичета, имам въпрос, към когото вече е минал по този път. В 7 месец съм. Досега само на частно съм посещавала д-р Атанасова, тоест не съм регистрирана. Искам да попитам каква в процедурата за болничния и съответно майчинството. Трябва ли при друг лекар да отида в Токуда, през личния също ли и въобще как се случват нещата и то конкретно за Токуда. Благодаря ви Simple Smile
В Токуда ли си ходила н прегледи при нея? Иначе няма нужда да ходиш при друг за болничен. Не е необходимо да минаваш и през личен лекар.

# 106
Здрасти, пак съм аз, някой дали знае да има обновен списък какво да се носи в болницата при раждане, или да се водя по този цитиран в началото на темата, който е от 2019?

Друг, може би малко глупав въпрос - след секциото, при престоя в интензивното  - обличат ли нощници на родилките? Преди повече от година минах през една АГ лапароскопска процедура в Токуда и помня, че нощници ни сложиха само преди раздвижването на другия ден, което не беше особено приятно преживяване. Като цяло, ако някой може да даде повече информация за това как точно протича престоя в интензивното ще съм благодарна.
Аз януари си носих чехли, хавлии за тяло, коса и лице, пижама (защото ми е по-удобно отколкото с нощница), тоалетни принадлежности и козметика. Нищо повече. Осигуряват всичко необходимо. За бебенцето може да си вземете само ръкавички.

Последно да питам - цените, които има в предните теми от 2020, са актуални и за тази година, нали? (двойна стая - 2690лв;  единична стая - 3050лв )
Цените са:
Раждане 1600 лв
Неонатологичен пакет 700 лв
Двойна стая 130 лв
Самостоятелна стая 230 лв
Припознаване на бебето 50 лв

# 107
  • София
Ааа това за припознаването е топ 😁😁😁😁

# 108
Чудят се откъде да изкарат пари. Декларацията за припознаване може да се завери при всеки нотариус за доста по-малко 50лв и да се занесе в болницата.

# 109
Здравейте, наложи ми се престой в АГ отделението за 4 дни(3 нощувки) и заплатих 390лв, изключвам теста за Ковид и първи преглед. Преди като съм лежала винаги е било по ЗК без заплащане, сега явно с обновленията е така.🤷♀

# 110
Здравейте, наложи ми се престой в АГ отделението за 4 дни(3 нощувки) и заплатих 390лв, изключвам теста за Ковид и първи преглед. Преди като съм лежала винаги е било по ЗК без заплащане, сега явно с обновленията е така.🤷♀
Тези 400лв за какво са?

# 111
За нощувки в подобрени битови условия - вече всяка нощувка се заплаща, двойна стая 130лв, единична -230лв.

# 112

Зависи с каква диагноза сте хоспитализирана. С някои пътеки болницата не работи, съответно приемът е платен.
На първичния преглед лекарите винаги обясняват ако ще ви хоспитализират дали ще е по ЗК или платено.

# 113

Зависи с каква диагноза сте хоспитализирана. С някои пътеки болницата не работи, съответно приемът е платен.
На първичния преглед лекарите винаги обясняват ако ще ви хоспитализират дали ще е по ЗК или платено.
Бях по пътека, с която работи болницата - номер 1 и въпреки това заплатих нощувките.

# 114
Привет, въпреки че сте по ЗК, като частно лечебно заведение повечето пътеки имат доплащания, тази конкретно няма, но за престоя се заплаща, не бива да ви учудва.

# 115
Привет, въпреки че сте по ЗК, като частно лечебно заведение повечето пътеки имат доплащания, тази конкретно няма, но за престоя се заплаща, не бива да ви учудва.
Здравейте. Да, да аз просто споделям, ако и някой друг го интересува. Конкретно за отделението нощувките са такива, защото е обновено и се води лукс. Както и за раждането новщуките са същите.(а преди 2 год не се заплащаха). Може би за другите отделения са различни цени. Аз заплатих само нощувките, всички процедури и извършени манипулации, и изследвания се покриваха от пътеката.

# 116
Здравейте, в четвъртък пуснах урина и стерилна урина. Моля някой, който е пускал да погледне тази снимка и да ми каже дали това е отрицателен резултат или просто не са излезли. Защото не мога да разбера.

# 117
Здравейте, в четвъртък пуснах урина и стерилна урина. Моля някой, който е пускал да погледне тази снимка и да ми каже дали това е отрицателен резултат или просто не са излезли. Защото не мога да разбера.

Стерилната урина излиза за 3 работни дни. За мен още не ви е готов резултата.

# 118
Здрасти, пак съм аз, някой дали знае да има обновен списък какво да се носи в болницата при раждане, или да се водя по този цитиран в началото на темата, който е от 2019?

Друг, може би малко глупав въпрос - след секциото, при престоя в интензивното  - обличат ли нощници на родилките? Преди повече от година минах през една АГ лапароскопска процедура в Токуда и помня, че нощници ни сложиха само преди раздвижването на другия ден, което не беше особено приятно преживяване. Като цяло, ако някой може да даде повече информация за това как точно протича престоя в интензивното ще съм благодарна.
Аз януари си носих чехли, хавлии за тяло, коса и лице, пижама (защото ми е по-удобно отколкото с нощница), тоалетни принадлежности и козметика. Нищо повече. Осигуряват всичко необходимо. За бебенцето може да си вземете само ръкавички.

Последно да питам - цените, които има в предните теми от 2020, са актуални и за тази година, нали? (двойна стая - 2690лв;  единична стая - 3050лв )
Цените са:
Раждане 1600 лв
Неонатологичен пакет 700 лв
Двойна стая 130 лв
Самостоятелна стая 230 лв
Припознаване на бебето 50 лв

Здравейте,
Много благодаря за актуалните цени! А искам да попитам това цени за здравно осигурени ли са? Също така, в тях влиза ли избор на екип? И ако да, накрая вадят ли подробна разписка с всичко , за да могат да бъдат възстановени от Застраховател например (обикновено избор на екип се покрива от тях)?
Моля някой да сподели опит относно възстановяване на разходи от допълнително здравно осигуряване.
Предварително благодаря!

# 119
  • София
В Токуда винаги е с избор на екип затова са такива цените. Ако имате допълнително здравно или застраховател ги помолете за фактура и ще направят разбивка. Една майка с мен си иска, защото нейната фирма покриваше раждането до определена сума.

Общи условия

Активация на акаунт